Montage Handschoenen

Min: €0 Max: €400

Montage Handschoenen 

​​Bent u op zoek naar een bedrijf waar u ​montage werkhandschoenen kopen ​kan? Dan moet u bij De Boer Dental zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van werkhandschoenen, en hoogwaardige disposables, zoals nitril en latex werkhandschoenen. U bent voor uw werk of hobbymatig op zoek naar montage handschoenen die een goede pasvorm hebben en kwalitatief goed zijn en daarnaast voordelig in prijs zijn. Bij het uitvoeren van montage werkzaamheden is het belangrijk om uw handen goed te beschermen tegen scherpe randen, uitstekende voorwerpen etc.. Bij de Boer Dental  bieden wij goedgekeurde werkhandschoenen aan voor montage werkzaamheden. Onze Montage handschoenen hebben uitstekende vingergevoeligheid en bieden grip, warmte, comfort en bescherming op de juiste plekken. Wij bieden een breed assortiment montagehandschoenen aan die voldoen aan de veiligheidsnorm NEN-388.

 

Montage handschoenen kopen bij de Boer Dental

U wilt ​montage handschoenen kopen, maar u kunt geen geschikt bedrijf vinden? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op constante kwaliteit van de handschoenen. Daarnaast zijn de handschoenen sterk, hebben ze een goede pasvorm en een goed tastgevoel.  

​Online montage handschoenen kopen

Bij De Boer Dental kunt u eenvoudig en snel online montage werkhandschoenen kopen. Wij hebben een webshop waarin alle producten zijn opgenomen. Bij ons betaalt u namelijk geen verzendkosten wanneer u voor €175,00 of meer bestelt! Bij ons kunt u rekenen op een snelle levering. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u uw bestelling snel in huis heeft. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling bij ons op te halen. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat wij weten wanneer u langskomt.

Maatbepaling montage handschoenen

Meet de omtrek van uw hand zoals aangegeven op onderstaande afbeelding en kijk in de tabel welke maat voor u geschikt is. 

Maatbepaling Werkhandschoen