Snijbestendige Handschoenen

Min: €0 Max: €150

Snijbestendige Handschoenen

​Snijbestendige handschoenen kopen ​? Dan moet u bij De Boer Dental zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van werkhandschoenen, en hoogwaardige disposables, zoals nitril en latex werkhandschoenen. Bij het werken met scherpe objecten, materialen en/of gereedschap kan bescherming van handen en soms ook polsen en onderarmen essentieel zijn. Denk daarbij aan het werken met bijvoorbeeld glas, scherp staal en slagersmessen. Het dragen van de juiste snijwerende handschoenen maakt inderdaad het verschil en beschermt werknemers tegen allerlei gevaren: snij- en kapwonden door de ruwe en scherpe randen van bouwmaterialen zoals glas, metaalplaat, bakstenen en dakbedekking. Deboer Dental levert handschoenen van bekende merken zoals Showa en Kyorene. Deze snijvaste handschoenen zijn innovatief en worden doorontwikkeld volgens de laatste richtlijnen. 

 

 

Maatbepaling Snijwerende Handschoenen

Meet de omtrek van uw hand zoals aangegeven op onderstaande afbeelding en kijk in de tabel welke maat voor u geschikt is. 

Maatbepaling Werkhandschoen

 

Snijbestendige Handschoenen online kopen

Bent u opzoek naar snijbestendige handschoenen​? Dan moet u bij De Boer Dental op de juiste plaats. De Boer Dental is gespecialiseerd in het verkopen van werkhandschoenen. Snijbestendige handschoenen zijn zeer belangrijk bij het werken met scherpe objecten. Als u werkt met bepaalde scherpe materialen en/of gereedschappen dan kan bescherming van uw handen erg belangrijk zijn!  Ook komt het regelmatig voor dat er gevaarlijk werk gedaan word en dat u uw polsen en onderarmen goed moet beschermen. De juiste bescherming moet essentieel zijn. Werkt u bijvoorbeeld met glas, scherp staal of slagersmessen? Dan zijn snijbestendige handschoenen voor u de uitkomst! Het dragen van de juiste snijbestendige handschoenen maakt hét verschil voor u en uw werknemers. Onze snijbestendige handschoenen beschermt uw werknemers tegen allerlei soorten gevaren. De Boer Dental levert handschoenen van bekende merken zoals Showa en Kyorene. Deze snijbestendige handschoenen zijn innovatief en worden doorontwikkeld volgens de laatste richtlijnen.

Diverse maten snijbestendige handschoenen

De Boer Dental heeft een groot en divers aanbod aan snijbestendige handschoenen. Naast de diverse soorten handschoenen die wij aanbieden, bieden wij ook alle handschoenen in alle mogelijke maten. Wij hebben een duidelijke en overzichtelijke instructie voor u waarmee u op basis van de lengte en breedte van uw hand kunt uitzoeken welke handschoen maat het beste bij u past. Heeft u ondanks ons advies toch de verkeerde handschoenen bestelt? Ook dat is geen enkel probleem! U kunt in onze webshop namelijk alle snijbestendige handschoenen binnen 2 weken kosteloos retourneren.

 

Online snijbestendige handschoenen kopen?

In onze webshop vind u een groot divers aanbod in snijbestendige handschoenen in alle soorten en maten. Wij bieden u een snelle levering en erkende constante kwaliteit van onze producten. 

Wij hebben daarnaast een hoge klanttevredenheid (klanten geven ons een 9,3 op basis van 195 beoordelingen) Heeft u vragen of opmerkingen of komt u er niet helemaal uit welke handschoenen er het beste bij u passen? Ons medewerkers staan u graag te woord. 

 

Niet goed, geld terug!

Heeft u net uw snijbestendige handschoenen besteld, maar bevallen deze toch niet? Het kan gebeuren dat u per ongeluk een verkeerde maat heeft besteld, of het product toch niet helemaal conform uw verwachtingen is. Bij ons bieden we de mogelijkheid voor niet goed, geld terug. Zo kunt u de snijbestendige handschoenen altijd binnen 2 weken retourneren en ontvangt u ook direct uw geld terug. Echter kunnen we ook goed en passend advies geven over welke snijbestendige handschoenen het beste passen bij uw wensen.