Snijbestendige Handschoenen

Min: €0 Max: €150

Snijbestendige Handschoenen

​Snijbestendige handschoenen kopen ​? Dan moet u bij De Boer Dental zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van werkhandschoenen, en hoogwaardige disposables, zoals nitril en latex werkhandschoenen. Bij het werken met scherpe objecten, materialen en/of gereedschap kan bescherming van handen en soms ook polsen en onderarmen essentieel zijn. Denk daarbij aan het werken met bijvoorbeeld glas, scherp staal en slagersmessen. Het dragen van de juiste snijwerende handschoenen maakt inderdaad het verschil en beschermt werknemers tegen allerlei gevaren: snij- en kapwonden door de ruwe en scherpe randen van bouwmaterialen zoals glas, metaalplaat, bakstenen en dakbedekking. Deboer Dental levert handschoenen van bekende merken zoals Showa en Kyorene. Deze snijvaste handschoenen zijn innovatief en worden doorontwikkeld volgens de laatste richtlijnen. 

 

 

Maatbepaling Snijwerende Handschoenen

Meet de omtrek van uw hand zoals aangegeven op onderstaande afbeelding en kijk in de tabel welke maat voor u geschikt is. 

Maatbepaling Werkhandschoen

 

Snijbestendige Handschoenen online kopen

De Boer Dental is gespecialiseerd in het verkopen van snijbestendige handschoenen, werkhandschoenen en hoogwaardige disposables. U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen van uw gewenste snijbestendige handschoenen. Snijbestendige werkhandschoenen zijn van groot belang als u werkt met scherpe objecten. Door gebruik te maken van onze snijbestendige handschoenen beschermt u uw handen, polsen en onderarmen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u een kijkje in onze webwinkel en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden voor diverse werkhandschoenen. U kunt geheel eenvoudig uw bestelling bij ons plaatsen. Vindt u uw gewenste snijbestendige handschoenen? Plaats uw bestelling en wij zorgen ervoor dat u binnen een korte tijd uw gewenste bestelling in huis heeft. 

 

Snijbestendige handschoenen kopen

Wilt u snijbestendige handschoenen kopen? U bent bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een breed en divers aanbod van verschillende werkhandschoenen. Werkt u met scherpe voorwerpen, zoals messen, glas of scherp staal? Dan zijn onze snijbestendige handschoenen voor u zeer geschikt. Door gebruik te maken van onze handschoenen beschermt u uzelf. De handschoenen van De Boer Dental worden gemaakt volgens de de laatste richtlijnen. Bent u op zoek naar een specifieke maat handschoenen? Wij verkopen verschillende maten. Op onze website vindt u een duidelijke en overzichtelijke instructie waarmee u de juiste maat voor uw handschoen kunt bepalen. Heeft u ondanks de opmeting toch de verkeerde handschoenen besteld? Dit is geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen uw bestelling gratis naar ons terugsturen. 

 

De Boer Dental, voor al uw handschoenen

Bij De Boer Dental bent u aan het juiste adres voor het vinden van diverse werkhandschoenen. In onze webshop bieden wij u een ruim en divers aanbod aan in verschillende soorten en maten handschoenen. U heeft een ruime keuze in verschillende materialen. Denkt u aan nitril, vinyl en latex. Onze handschoenen worden gebruikt in verschillende branches. Wij verkopen voornamelijk handschoenen aan tandartspraktijken, maar ook voor handschoenen in de tatoeage branche, ziekenhuis of pedicures bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over onze handschoenen? Wij staan u graag te woord. 

 

Snijbestendige handschoenen retourneren

Heeft u uw bestelling in huis, maar bent u om welke reden dan ook niet tevreden over uw bestelde producten? Wij geven u de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw aankoop kosteloos terug te sturen. Ons motto is, niet goed geld terug! Onze klanten stellen onze service zeer op prijs en beoordelen ons op een 9,6 op basis van 354 beoordelingen.