Zeep, alcohol en dispensers

Min: €0 Max: €150

Zeep, alcohol en dispensers van Ingo-man en Ophardt Hygiëne 

Professionele navulbare wanddispensersystemen voor de afgifte van zeep of alcohol, variërend van dispensers met bedieningsbeugels tot aanraakvrije (no touch) dispensers. Wij bieden diverse dispensers aan voor zowel alcohol en zeep die beide aan de wand gemonteerd kunnen worden. Wij zijn dealer van bekende merken dispenser, zoals Ingo-man van Ophardt en de No touch dispenser zijn van het merk GOJO en Purell. Bent u op zoek naar een medische dispenser die goedgekeurd is voor medisch gebruik, dan adviseren wij de Ingo-man classic 500 ml met lange beugel. Door de lange beugel is deze dispenser met de elleboog te bedienen en daardoor geschikt voor medische doeleinden. De ingo-man classic is de best verkochte dispenser online. Deze dispenser heeft een mooie aluminium behuizing en een sterke pomp die een lange levensduur heeft. Het gebruik van een goede alcohol of zeep dispenser zorgt voor schone handen voor u en uw medewerkers. 

 

Alcohol Dispenser voordelig online bestellen

Bij de Boer Dental kunt u online eenvoudig uw alcohol dispenser bestellen. Wij hebben alle dispensers op voorraad en kunnen deze snel uitleveren. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel uw alcohol dispenser voordelig bij de Boer.

Ingo-man dispenser voor zeep en alcohol met lange beugel is de meest verkochte dispenser.

Bij de Boer Dental vindt u een uitgebreid assortiment ingo-man dispensers met zowel lange als korte beugels. Deze dispenser zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De garantie op deze dispensers is dan ook 3 jaar. De meest verkocht dispenser is de Ingo-man dispenser 500 ml variant met lange bedieningsbeugel. Deze dispenser is geschikt voor medisch gebruik en voldoet aan de richtlijnen. 

 

Zeepdispenser wand 

Bent u op zoek naar een dispenser die u eenvoudig aan de wand kan bevestigen, dan bent u bij de Boer Dental aan het juiste adres. U kunt de Ingo-man en de Gojo en purell dispensers eenvoudig aan de wand bevestigen doormiddel van schroeven of tape. 

 

Zeepdispenser Online kopen 

Online eenvoudig en snel uw dispenser bestellen voor zeep of alcohol? Kijk dan snel in onze webshop naar de verschillende varianten. Mocht u vragen hebben over zeep of alcohol dispensers, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons altijd bellen voor advies of een email sturen.

 

Automatische zeepdispenser

Bij de Boer Dental hebben wij automatische zeep en alcohol dispensers in ons assortiment. Deze No-touch dispenser zijn eenvoudig in gebruik en maken gebruik van een sensor systeem zodat uw handen niet in aanraking komen met de dispenser. Wij leveren de GOJO en Purell automatische zeep dispenser en deze voldoen aan de richtlijnen voor medisch gebruik. 


Pagina 1 van 2