Becton Dickinson

Min: €0 Max: €50

Becton Dickinson

Becton Dickinson is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf met als doelstelling de medische innovatie, diagnostiek en zorg te verbeteren. ​De naam van het merk wordt afgekort door BD en het bedrijf omschrijft hun visie door de quote "Advancing the world of health”.

Het bedrijf BD bestaat al meer dan een eeuw. Becton Dickinson werd in 1897 opgericht door Maxwell Becton en Fairleigh Dickinson. Het bedrijf zet zich dagelijks in om de klinische resultaten voor patiënten te verbeteren. Van laboratoria tot ziekenhuizen, en van huisartsen tot thuiszorg, alle zorgverleners werken dagelijks met de innovatieve oplossingen en producten van BD.

Om de gezondheidszorg wereldwijd te verbeteren, zorgt het bedrijf ervoor dat haar producten, oplossingen, diensten en processen voortdurend worden doorontwikkeld en verbeterd. ​

Becton Dickinson focust zich op drie pijlers, die dagelijks consistent worden toegepast:

  • Het verbeteren van de veiligheid van patiënten​
  • Het verbeteren van de veiligheid van zorgverleners​
  • Het verhogen van de efficiëntie in de gezondheidszorg​

 

Productassortiment BD

BD heeft een ruim assortiment van producten voor verschillende doeleinden. Bij de Boer Dental vindt u verschillende producten van het merk. Wij hebben verschillende lijnen injectiespuiten en injectienaalden van BD. Deze worden onderverdeeld in de volgende productlijnen: