PSP Werkhandschoenen - President Safety

Min: €0 Max: €400

PSP werkhandschoenen

President Safety is een Start-up met ruim 100 jaar ervaring in de Persoonlijke Beschermingsmiddelen branche. Voor de start van dit bedrijf hebben Rolf Kruiniger, Alexander Nijs, Eric Liesting, André Robben en Ruud Besteman de handen in één geslagen. Daaruit ontstaat een jonge, dynamische en energieke organisatie met een schat aan ervaring, deskundigheid en kennis.

President Safety is sourcing partner, importeur en distributeur van PBM. Wij leveren onze producten en diensten alleen aan de vak groothandel en wederverkopers.

Ons doel is om het verschil te maken in de wereld van PBM met de overtuiging dat de klant centraal moet staan, kortom met “ouderwetse waarden” een nieuwe, moderne, innovatieve en slagvaardige groothandel in PBM te bouwen. Wij zijn een klein bedrijf met grote mogelijkheden. Naast een sterke financiële basis, een groot netwerk aan zowel de inkoop- als de verkoopkant beschikken wij over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van verkoopondersteuning, marketing, wet- en regelgeving, logistiek en commercie. Wij zijn door kleinschaligheid uitstekend in staat focus aan te brengen, een selectieve distributie te hanteren, flexibel en slagvaardig te zijn.

Vanzelfsprekend zijn we ook volledig up-to-date als het de digitalisering van de business aangaat. Wij zijn daarom ook uw partner als het gaat om het leveren van web content, productdata, downloadbare productsheets en certificaten, fotomateriaal enz. Wij opereren, bouwen en investeren vanuit klantbehoefte, het samen met onze klanten ontwikkelen van tools om kansen in de markt te kunnen invullen is wat ons drijft. Persoonlijke benadering moet daarbij de boventoon voeren.