Min: €0 Max: €6500

Vinyl handschoenen online kopen

Bent u op zoek naar vinyl handschoenen? Bent u door uw voorraad vinyl handschoenen heen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in de webwinkel van De Boer Dental. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten van wegwerphandschoenen vinyl. De keuze bij De Boer Dental is zeer divers. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Dan kunt u een proefpakket bestellen. Op deze manier kunt u zelf ervaren welke vinyl handschoenen het meest geschikt zijn voor uw werkzaamheden. Het is van groot belang dat u handschoenen draagt als u in contact komt met stoffen, bacteriën of bloed. Door handschoenen van De Boer Dental te gebruiken beschermt u uw handen tegen onder andere besmetting. Bent u benieuwd of de vinyl handschoenen van De Boer Dental iets voor uw branche zijn? U kunt eens een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze producten.  

 

Vinyl handschoenen van De Boer Dental

De Boer Dental beschikt over een ruime opgezette webshop. In de loop van de jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit verschillende soorten en maten vinyl handschoenen. Wij bieden twee soorten handschoenen vinyl aan: Als eerste hebben wij Vinyl handschoenen poedervrij  en als tweede hebben wij vinyl handschoenen lichtgepoederd. De handschoenen van De Boer Dental zijn zeer hygiënisch en voor vele doeleinden te gebruiken. De vinyl handschoenen van De Boer Dental zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een flexibele pasvorm. Via onze website kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen. Omdat wij over een ruime voorraad beschikken kunnen wij uw bestelling snel verwerken en binnen zeer korte tijd uw handschoenen verzenden. Een tevreden klant staat bij De Boer Dental voorop. Wij bieden u daarom 14 dagen bedenktijd aan na uw aankoop, wij verzenden uw bestelling gratis vanaf 175 euro. U kunt achteraf betalen en hebt ook de keuze of u uw bestelling wilt afhalen of laten bezorgen. Wij bieden u scherpe prijzen aan en een 'niet goed, geld terug garantie'! 

 

Diverse soorten handschoenen

Naast het verkopen van vinyl handschoenen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het bestellen van nitril handschoenen in diverse kleuren en latex handschoenen. Nitril handschoenen zijn gemaakt van een allergievrij materiaal dat aanvoelt als latex. De handschoenen gemaakt van nitril zijn sterker dan de latex handschoenen. Dit komt doordat de handschoenen gemaakt zijn van synthetisch rubber. De latex handschoenen zijn gemaakt van een dun en soepel materiaal die u een optimale bescherming en draagcomfort geeft. Zo bieden wij verschillende soorten handschoenen aan die geschikt zijn voor verschillende branches. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Indien gewenst kunt u gratis proefmonsters aanvragen. Zo kunt u zelf ervaren welke handschoenen u het fijnste vindt om mee te werken.

 

Meer informatie over vinyl handschoenen?

Heeft u vragen over de vinyl handschoenen van De Boer Dental? Bent u benieuwd of onze handschoenen voor uw branche geschikt zijn? Neem eens een kijkje op onze website en vraag een proef pakketje aan. Wij bieden u een constante kwaliteit van onze handschoenen. U kunt niet alleen terecht voor vinyl handschoenen maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor nitril handschoenen en latex handschoenen. De keuze bij De Boer Dental is zeer divers en uiteenlopend.