Min: €0 Max: €40

Vinyl handschoenen online kopen

Op zoek naar een webshop voor uw vinyl handschoenen? Werkt u in een tandartsenpraktijk en maakt u altijd gebruik van wegwerphandschoenen? Bent u daarom op zoek naar ​vinyl handschoenen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan papieren handdoeken, beschermende kleding, sterilisatiezakjes, zeep- en alcoholdispensers en wegwerphandschoenen, waaronder vinyl handschoenen

 

Vinyl handschoenen van De Boer Dental

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van een zacht materiaal en hebben een redelijke pasvorm. Ook hebben de handschoenen een optimale allergievrije bescherming. Al onze wegwerphandschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. Wij brengen de vinyl handschoenen uit onder ons eigen label. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit. U kunt de vinyl handschoenen online bestellen in onze webshop. U plaatst uw bestelling en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt bezorgd. Als u voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling zelf op te halen. Dit kunt u doen bij ons kantoor in Harkema. Neem van tevoren wel even contact met ons op, zodat wij weten dat u langskomt.

 

Ontvang een gratis proefmonster

​Wilt u de vinyl handschoenen​ eerst uitproberen, voordat u ze definitief bestelt? Dat is geen enkel probleem. U kunt namelijk een gratis proefmonsterpakket aanvragen. U kunt dan zelf de pasvorm en tastgevoel testen. Het proefmonsterpakket kunt u aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij sturen het proefmonsterpakket zo snel mogelijk naar u toe.

 

Klanttevredenheid

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Een goede relatie met onze klanten staat dan ook bij ons voorop. Onze klanten kunnen achteraf een beoordeling invullen. Hieruit blijkt dat zij erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op en we doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken. ​Heeft u tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten! Wij stellen uw feedback zeer op prijs. U kunt uw tip of suggestie ook doorgeven door contact met ons op te nemen. ​

 

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over vinyl handschoenen van De Boer Dental? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.