Min: €0 Max: €200

Handschoenen met grip Kopen

Grip handschoenen kopen online kan snel en eenvoudig bij de Boer Dental. Wij bieden diverse handschoen met grip aan die u tijdens uw werkzaamheden de juiste bescherming geven. Grip handschoenen zijn handschoenen met een sterk geruwde coating, waardoor enorme grip ontstaat. De handschoenen hebben een comfortabele pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Grip werkhandschoenen worden veel toegepast in diverse sectoren waar grip een belangrijke factor is. 

Wij hebben een selectie gemaakt van de best verkochte handschoenen met grip, u kunt dus eenvoudig en snel deze handschoenen online bestellen.  

 

Handschoenen met grip kopen bij de Boer Dental

U wilt online goede stevige werkhandschoenen kopen die voldoende grip bieden en zoekt een betroubaar bedrijf die dit voor u kan leveren. Bij de Boer bent u dan aan het juiste adres. U kunt op onze site eenvoudig een bestelling plaatsen en afrekenen in een beveiligde omgeving. 

Grip handschoenen kopen

Uheeft een keuze kunnen maken van een grip handschoen die bij u past. U plaatst de bestelling via onze website en vervolgens gaan wij de bestelling voor u in orde brengen. U krijgt van ons altijd een bevestiging van uw bestelling en een track trace om zending te volgen. 

Maatbepaling grip handschoenen

Meet de omtrek van uw hand zoals aangegeven op onderstaande afbeelding en kijk in de tabel welke maat voor u geschikt is. 

Maatbepaling Werkhandschoen