Nitril handschoenen

Min: €0 Max: €250


Nitril handschoenen

Sterke, stevige nitril wegwerphandschoenen. Nitril is een zacht, huidvriendelijk materiaal met veel draagcomfort en een fijne pasvorm. De handschoenen hebben een prima tastgevoel door geruwde vingertoppen. De nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije bescherming. Ze zijn latex- en poedervrij en daarom geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Nitril handschoenen zijn dikker dan soft nitril handschoenen. Ook zijn ze sterker en bieden een betere weerstand dan vinyl handschoenen. U heeft de keus uit de kleuren blauw en zwart. De standaardverpakking is hierbij 1000 stuks. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certficering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

 

Nitril handschoenen online kopen

Bent u op zoek naar ​nitril handschoenen? De Boer Dental heeft de juiste nitril handschoenen voor u. De Boer Dental verkoopt verschillende tandarts disposables en nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur. Als tandarts bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres.

 

​Nitril handschoenen van De Boer Dental

​Bij De Boer Dental heeft u de keus uit handschoenen van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit nitril, vinyl en latex. ​Nitril handschoenen zijn zacht en gemaakt van huidvriendelijk materiaal. Daarnaast hebben de handschoenen een hoog draagcomfort en een fijne pasvorm. De handschoen bevat geruwde vingertoppen, waardoor het tastgevoel goed is. De nitril handschoenen zijn latex- en poedervrij en daardoor uitermate geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Nitril handschoenen zijn sterker dan vinyl handschoenen. Daarnaast bieden ze ook een betere weerstand. Wilt u eens een andere kleur dan standaard blauw? Kies dan voor zwarte ​nitril handschoenen. ​Wilt u eerst de kwaliteit van de handschoenen ervaren, voordat u 1000 stuks ​nitril handschoenen ​bestelt? Of wilt u verschillende maten proberen? Vraag dan een gratis proefmonsterpakket aan. Het proefmonsterpakket kunt u eenvoudig aanvragen via het contactformulier op onze website.

 

Nitril handschoenen en meer

​Bij De Boer Dental kunt u voor meer dan alleen ​nitril handschoenen terecht. Wij verkopen bijvoorbeeld ook een handschoendispenser. In deze dispenser kunt u eenvoudig uw handschoenen hygiënisch, efficiënt en netjes opbergen. De handschoendispenser is verkrijgbaar in een enkelvoudige of dubbele uitvoering en kan aan de wand gehangen worden. Zo houdt u voldoende ruimte over op uw werkblad. Bij de handschoendispenser worden schroeven en pluggen geleverd, zodat u eenvoudig hem aan de wand kunt ophangen. ​Naast wegwerphandschoenen hebben wij beschermende kleding, mondmaskers, sterilisatiezakjes en -rollen en plastic bekers in ons assortiment. Dit kunt u allemaal eenvoudig bestellen in onze webshop. Daarnaast verkopen wij ook nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur. Hierbij moet u denken aan thermodesinfectoren, compressoren en afzuigslangen en hoekstukken en turbines. ​

 

​Over De Boer Dental

​De Boer Dental brengt haar wegwerphandschoenen uit onder haar eigen label. Hierdoor kunnen wij u een constante kwaliteit van de handschoen garanderen. Daarnaast leveren wij tegen scherpe prijzen. Als het product niet goed is, krijgt u uw geld terug. En bij een bestelling vanaf €175,00 betaalt u geen verzendkosten. ​Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en doen er daarom alles aan om u tevreden te stellen. U kunt daarom een beoordeling invullen op onze website. Wij stellen dit zeer op prijs. Tijdens de laatste beoordeling zijn wij door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Hier zijn wij erg trots op! We zullen er dan ook alles aan doen om dit te handhaven en onszelf nog verder te verbeteren.

​Bent u dus op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kwalitatief goede nitril handschoenen? Dan moet u bij De Boer Dental zijn.