Nitril handschoenen

Min: €0 Max: €70


Nitril handschoenen

Sterke, stevige nitril wegwerphandschoenen. Nitril is een zacht, huidvriendelijk materiaal met veel draagcomfort en een fijne pasvorm. De handschoenen hebben een prima tastgevoel door geruwde vingertoppen. De nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije bescherming. Ze zijn latex- en poedervrij en daarom geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Nitril handschoenen zijn dikker dan soft nitril handschoenen. Ook zijn ze sterker en bieden een betere weerstand dan vinyl handschoenen. U heeft de keus uit de kleuren blauw en zwart. De standaardverpakking is hierbij 1000 stuks. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certficering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

 

Nitril handschoenen kopen

Is de voorraad nitril handschoenen bijna op en bent u daarom op zoek naar een adres waar u snel en makkelijk nieuwe nitril handschoenen kunt bestellen? Als uw voorraad handschoenen bijna op is wilt u natuurlijk niet zonder komen te zitten. Als u bij De Boer Dental nieuwe handschoenen bestelt dat weet u zeker dat u niet zonder handschoenen komt te zitten. Wij bieden u namelijk zeer snelle levering van uw bestelling! Wat is De Boer Dental? Bij De Boer Dental kunt u terecht voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables. Zo kunt u ook nitril handschoenen in ons assortiment vinden. We bieden u een ruim assortiment van producten, zodat u altijd het product bij ons kunt vinden dat u nodig heeft. 

Alle producten uit het assortiment van De Boer Dental zijn van de hoogste kwaliteit. Toch zijn onze producten heel scherp geprijsd. We willen u op die manier betaalbare kwaliteit bieden. De nitril handschoenen die u bij ons kunt bestellen zijn sterk en goedkoop. Het is natuurlijk belangrijk dat de handschoenen sterk zijn en niet steeds weer kapot gaan. Kies daarom voor de kwaliteit van nitril handschoenen van De Boer Dental. Sterk, betaalbaar en makkelijk te bestellen!

 

De nitril handschoenen van De Boer Dental

Bij De Boer Dental kunt u alle producten vinden die u binnen uw bedrijf nodig hebt. We bieden u een ruim assortiment van producten, voor scherpe prijzen. U kunt rekenen op de hoge kwaliteit van onze producten. De kwaliteit van onze producten is namelijk constant. Hoe vaak u ook hetzelfde product bestelt, de kwaliteit zal steeds weer hoog zijn. We willen u bij De Boer Dental niet alleen producten bieden die heel scherp geprijsd zijn, maar we willen u ook een hoog niveau van klantenservice bieden. We streven naar een steeds betere dienstverlening. Op dit moment hebben we al 195 beoordelingen van onze klanten mogen ontvangen, die zorgen voor een gemiddelde score van 9,3. Hier zijn we uiteraard erg blij mee. Toch blijven we ons inzetten voor een steeds betere dienstverlening. Welke service we u bij De Boer Dental kunnen bieden? We vertellen u graag meer!

Het kan gebeuren dat u een product heeft besteld, dat u vervolgens uw bestelling ontvangt en dat u toch niet helemaal tevreden bent over het bestelde product. Maakt u zich dan geen zorgen. Bij De Boer Dental heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. U kunt binnen deze termijn producten altijd naar ons terug sturen. U krijgt dan gewoon uw geld van ons terug. Graag horen we dan ook van u hoe we u beter van dienst kunnen zijn, of welk ander product u misschien nodig heeft. 

Een andere service die we u bij De Boer Dental bieden is een zeer snelle levering van uw bestelling. Het is natuurlijk heel vervelend als uw handschoenen bijna op zijn en u lang moet wachten op de nieuwe bestelde handschoenen. Als u een bestelling heeft geplaatst bij De Boer Dental dan hoeft u daar niet bang voor te zijn. We zorgen er altijd voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in ontvangst kunt nemen. Zo hoeft u bij De Boer Dental nooit lang op uw bestelde producten te wachten. We bieden u bij De Boer Dental de mogelijkheid om nog meer van onze lage prijzen te profiteren. Als u voor meer dan €75,- bestelt dan hoeft u namelijk geen verzendkosten te betalen! Zo weet u zeker dat u altijd zo de laagst mogelijke prijs betaalt voor onze producten. Wilt u uw bestelde producten nog sneller in ontvangst kunnen nemen? U heeft bij De Boer Dental ook de mogelijkheid om zelf uw bestelling bij ons af te halen. Wilt u meer weten over deze optie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe u uw bestelling bij ons kunt afhalen. 

 

De nitril handschoenen bestellen die u nodig heeft

Bij De Boer Dental bieden we u handschoenen in alle soorten en maten. Zo kunt u niet alleen nitril handschoenen in ons ruime assortiment vinden, maar ook latex handschoenen en vinyl handschoenen. Het is maar net welk materiaal u het meest prettig vindt om mee te werken, of aan welk materiaal uw werknemers de voorkeur geven. Het kan zijn dat u, of één van uw medewerkers allergisch is voor een bepaald materiaal, bijvoorbeeld voor latex. U kunt dan heel makkelijk kiezen voor een ander materiaal, zodat u toch met wegwerphandschoenen kunt blijven werken. U heeft naast materialen ook de keuze uit verschillende kleuren. Zo bieden we nitril handschoenen bijvoorbeeld aan in vier verschillende kleuren. U kunt zo heel makkelijk de kleur kiezen die past bij de uitstraling van uw bedrijf of bij de werkzaamheden op uw werkvloer. Welk materiaal of welke kleur handschoenen u ook kiest, bij De Boer Dental kunt u op een betaalbare, betrouwbare én veilige manier een bestelling plaatsen. 

De Boer Dental is zo hét adres als u op een makkelijke en snelle manier nieuwe nitril handschoenen wilt kunnen bestellen. Als u kiest voor nitril handschoenen van De Boer Dental dan kiest u voor betaalbare kwaliteit en voor een snelle levering van uw bestelling. We bieden sterke en betaalbare handschoenen, die verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. U kunt bij ons niet alleen makkelijk een bestelling plaatsen, maar ook op een veilige manier uw bestelling betalen. Heeft u een vraag over een geplaatste bestelling? Of wilt u meer weten over de nitril handschoenen van De Boer Dental? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door ons te bellen, maar u kunt ons ook een e-mail sturen. We vertellen u graag meer over onze producten, of we helpen u met uw bestelling. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen!