Nitril handschoenen

Min: €0 Max: €200


Nitril handschoenen

Sterke, stevige nitril wegwerphandschoenen. Nitril is een zacht, huidvriendelijk materiaal met veel draagcomfort en een fijne pasvorm. De handschoenen hebben een prima tastgevoel door geruwde vingertoppen. De nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije bescherming. Ze zijn latex- en poedervrij en daarom geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Nitril handschoenen zijn dikker dan soft nitril handschoenen. Ook zijn ze sterker en bieden een betere weerstand dan vinyl handschoenen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren nitril handschoenen. Zp hebben wij de soft nitril handschoenen in vier kleuren, wit, Blauw, Zwart en Roze. de  De standaardverpakking is hierbij 1000 stuks. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certificering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

 

Online nitril handschoenen kopen

nitril handschoenenBent u op zoek naar nitril handschoenen? Bent u op zoek naar huidvriendelijke handschoenen met een fijn draagcomfort? Zoekt u dan niet verder! Bij De Boer Dental bieden wij u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten nitril handschoenen. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om uw handen op de juiste manier te beschermen tegen bacteriën, vloeistoffen, speeksel en bloed. Als u op zoek bent naar de juiste nitril handschoenen die geschikt zijn voor uw branche bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen in onze webshop. Laat u verrassen door de ruime voorraad die wij aanbieden. Twijfelt u over de geschikte maat of twijfelt u welke handschoenen voor u geschikt zijn? U kunt altijd een gratis proefpakketje aanvragen. 

De online nitril handschoenen specialist

Bij De Boer Dental heeft een ruim assortiment nitril handschoenen. De nitril handschoenen worden gemaakt van zacht en huidvriendelijke materiaal. De handschoenen bieden veel draagcomfort en hebben een fijne pasvorm. Door de geruwde vingertoppen heeft u een prima tastgevoel en bovendien bieden de handschoenen een optimale allergievrije bescherming. De nitril handschoenen van De Boer Dental zijn poeder- en latexvrij waardoor de handschoenen geschikt zijn voor mensen met een allergie voor latex. De nitril handschoenen bieden een betere weerstand dan bijvoorbeeld vinyl handschoenen. Wij leveren een constante kwaliteit en staan daar garant voor. Wij bieden onze nitril handschoenen aan tegen zeer scherpe prijzen. Bij ons geldt ook; niet goed, geld terug!  Omdat wij over een ruime voorraad beschikken kunnen wij u een snelle levering garanderen. Heeft u een keuze kunnen maken en is uw bestelling meer dan 175 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis. Vele klanten gingen u al voor en gebruiken tegenwoordig de nitril handschoenen van De Boer Dental. Wordt u onze volgende tevreden klant?

 

Snelle levering van nitril handschoenen

In onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u gemakkelijk en snel uw gewenste nitril handschoenen bestellen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan rondt u uw bestelling veilig en gemakkelijk af. Zodra uw bestelling bij ons binnen komt gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden en dat u binnen zeer korte tijd gebruik kunt maken van onze producten. Vindt u het lastig om de juiste maat te bestellen? Op onze website vindt u een uitgebreid maattabel. Op deze manier kunt u zelf bekijken welke maat het beste bij u past.