Nitril handschoenen

Min: €0 Max: €60

Nitril handschoenen

Handschoenen Nitril vindt u bij de Boer Dental. Wij zijn de specialist op het gebied van nitril wegwerphandschoenen. Soft nitril is een zacht, latexvrij en huidvriendelijk materiaal met extra draagcomfort en een goede pasvorm. De veilige nitril handschoenen hebben een uitstekend tastgevoel door de geruwde vingertoppen. De soft nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije bescherming. Gelukkig zijn onze nitril handschoenen latexvrij en poedervrij. Ideaal voor personen met een latexallergie. Onze nitrile handschoen heeft goede eigenschappen, zijn sterker en bieden een betere chemische weerstand dan bijvoorbeeld latex handschoenen en vinyl handschoenen. U vindt bij ons altijd een passende aanbieding nitril handschoenen, die u gemakkelijk online kunt kopen.

 

Nitril handschoenen Diamond Medical

Wij verkopen medische nitril handschoenen van ons eigen merk Diamond Medical Handschoenen waarvan wij zelf de kwaliteit bepalen en waar we volledig achter staan! Diamond Medical nitrile handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u kiezen uit de kleuren Nitril handschoenen zwart, Nitril handschoenen wit, Nitril handschoenen blauw, Roze nitril handschoenen, en kobalt. De standaardverpakking van een doos nitril handschoenen is 100 stuks. Echter is de meest gangbare afname van nitril handschoenen 1000 stuks. Een aantal handschoenen zijn ook verkrijgbaar in een doos van 2000 stuks. De Boer Dental is een nitril handschoenen groothandel en levert u ook graag handschoenen in grotere oplages. De prijzen van de medische handschoenen nitril worden nog aantrekkelijker wanneer u grotere aantallen nitril handschoenen kopen gaat. In de verschillende sectoren worden verschillende kleuren handschoenen gebruikt. Zo worden de witte en blauwe handschoenen vaak in de medische sector gebruikt. De blauwe handschoen nitril is goed inzetbaar tijdens het werken met voedsel, aangezien blauw sneller opvalt tussen het voedsel. De roze en zwarte handschoenen worden veelal gebruik door pedicures, kappers etc. U kunt onze klanten bekijken en u ziet dan dat wij een zeer brede afzetmarkt hebben voor onze handschoenen.

 

Soorten Nitril handschoenen

Nitril handschoentjes zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Handschoenen nitril wit worden veel gebruikt in de (thuis)zorg en in ziekenhuizen. Over het algemeen zien we in de medische sector voornamelijk witte handschoentjes. Nitril handschoenen roze zijn erg modieus en worden steeds populairder onder pedicures en schoonheidsspecialisten. Kappers en tattoo artiesten gebruiken vaak soft nitril handschoenen zwart omdat inkt- en haarresten hier nauwelijks op zichtbaar zijn. Ook in de horeca en onder slagers gebruikt men steeds vaker nitril zwarte handschoenen, omdat bloedresten hierop nauwelijks zichtbaar zijn. Dit oogt een stuk hygiënischer en aantrekkelijker. Naast de verschillende kleuren zijn er gepoederde nitril handschoenen en nitril handschoenen poedervrij. Gepoederde handschoenen nitril bevatten maiszetmeelpoeder aan de binnenkant van de  handschoenen. Dit zorgt ervoor dat de handschoenen gemakkelijk uit- en aangetrokken kunnen worden. Daarnaast absorbeert het poeder vocht en zweet wat kan zorgen voor extra draagcomfort in vergelijking met nitril ongepoederde handschoenen. Echter zijn poedervrije nitril handschoenen de populairste keuze. De nitril handschoenen hebben een mouwlengte van 240 mm. Echter hebben wij ook lange nitril handschoenen in ons assortiment. Deze handschoenen hebben een langere mouwlengte.

 

Zwarte Nitril handschoenen extra sterk

Wij hebben in assortiment Nitril handschoenen zwart extra sterk, deze brengen wij uit onder ons eigen merk Diamond Medical. De zwarte handschoen van nitril zijn erg sterk en daarom geschikt voor zwaardere werkzaamheden. De zwarte handschoenen hebben een perfecte pasvorm en zitten comfortabel. Koop uw zwarte nitril handschoenen online bij de Boer Dental, dan heeft u snel de handschoen in huis voor een scherpe prijs.

 

Voordelen van Handschoenen Nitril Poedervrij

  • Nitril disposable handschoenen zijn veel sterker dan latex of vinyl handschoenen
  • Nitril handschoenen zijn er in diverse kleuren verkrijgbaar
  • De handschoenen zijn latexvrij en poedervrij
  • De wegwerphandschoenen zijn beter bestand tegen oliën en vetten in vergelijking met latex en vinyl handschoenen
  • Bieden betere bescherming dan vinyl handschoenen

 

Welke maat Nitril handschoenen worden het meeste verkocht?

Wij zien bij al onze klanten dat de nitril handschoenen maat M en de Nitril handschoenen maat S het meest verkocht worden in de medische sector. Dit zijn ook de meest verkochte tandarts handschoenen. In andere sectoren bestellen klanten vaak grotere maten in verschillende kleuren. De Zwarte handschoenen nitril worden ook erg veel gebruikt in de Horeca en bij schoonheidsspecialisten en kappers. In de industrie worden vaak nitril handschoenen maat L en XL extra sterk gebruikt. Deze stevige nitril handschoenen zijn veel dikker dan de gewonde handschoenen en bieden daarom een betere bescherming. Heeft u grote handen? Dan kunt u bij de Boer Dental ook terecht voor nitril handschoenen XXL.

Blauwe Nitril handschoenen poedervrij zijn de meest gebruikte handschoenen in de voedingsindustrie. De wetgeving staat namelijk alleen poedervrije handschoenen toe, zodat er geen  maiszetmeelpoeder in het voedsel terecht kan komen. Tevens is het in de voedingsmiddelenindustrie verplicht om blauwe nitril handschoenen te dragen. Vanwege de HACCP richtlijnen wordt er gebruik gemaakt van nitril handschoenen blauw, omdat deze tussen de voedingsmiddelen snel opvalt. Hierdoor kan het bijna niet meer voorkomen dat er (stukjes) handschoen in het voedsel belanden.

 

Waarom Nitril handschoenen bestellen bij de Boer Dental?

Wij leveren al 8 jaar naar volle tevredenheid van onze klanten diverse soorten wegwerphandschoenen. Wij vinden het zeer belangrijk dat de handschoenen voldoen aan de gestelde richtlijnen en dat onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit aangezien wij onze handschoenen zelf inkopen bij een betrouwbare fabrikant, die steeds dezelfde kwaliteit levert. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van andere partijen. Tevens vinden wij het van belang om goed advies te geven omtrent het gebruik van disposable handschoenen. Niet iedere handschoen is geschikt voor de werkzaamheden waarvoor u het wilt gebruiken. U kunt ons altijd benaderen via de mail of telefoon voor gratis advies. Door de grote voorraad die wij hanteren, kunnen wij alle bestellingen snel uitleveren en bent u bij ons op het juiste adres voor goedkope handschoenen nitril. U kunt snel en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen. Onze klanten beoordelen ons met het cijfer 9.5, waar wij zeer blij mee zijn. Wilt u als eerst op de hoogte zijn wanneer onze nitril handschoenen in prijs verlaagd zijn? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. U hoeft dan geen nitril handschoenen aanbieding meer te missen.


Gratis proefmonsters nitril handschoenen?  Eerst de kwaliteit van onze handschoenen ervaren? Bent u benieuwd naar de kleuren of wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt dit aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij sturen u dan gratis de gewenste soft nitril handschoen op in de gewenste maat.