Nitril handschoenen

Min: €0 Max: €250


Nitril handschoenen

Sterke, stevige nitril wegwerphandschoenen. Nitril is een zacht, huidvriendelijk materiaal met veel draagcomfort en een fijne pasvorm. De handschoenen hebben een prima tastgevoel door geruwde vingertoppen. De nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije bescherming. Ze zijn latex- en poedervrij en daarom geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Nitril handschoenen zijn dikker dan soft nitril handschoenen. Ook zijn ze sterker en bieden een betere weerstand dan vinyl handschoenen. U heeft de keus uit de kleuren blauw en zwart. De standaardverpakking is hierbij 1000 stuks. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certficering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

 

Nitrol handschoenen kopen

Op zoek naar een leverancier voor uw nitril handschoenen? Maakt u altijd gebruik van ​nitril handschoenen en bent u op zoek naar een leverancier die hoogwaardige nitril handschoenen kan leveren? Kies dan voor De Boer Dental. De Boer Dental is uw partner op het gebied van disposables en tandheelkundige apparatuur.

 

​Nitril handschoenen van De Boer Dental

​De ​nitril handschoenen zijn van zeer sterke kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben zowel nitril handschoenen met en zonder latex en poeder in ons assortiment. Dus als u allergisch of overgevoelig voor latex bent, kunt u ook gebruik maken van de ​nitril handschoenen. Wij brengen de handschoenen uit onder ons eigen label. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit.

 

Nitril handschoenen online kopen

​Bij De Boer Dental kunt u de ​nitril handschoenen​ eenvoudig online kopen. Wij hebben namelijk een uitgebreide webshop waarin alle producten zijn opgenomen. Bij ons vindt u dus altijd de handschoenen die u nodig heeft. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. En als u voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten! ​Wilt u liever uw bestelling ophalen? Ook dat is mogelijk. U kunt uw bestelling ophalen op ons kantoor in Harkema. Maak van tevoren wel even afspraak, zodat wij weten dat u langskomt.

 

​Proefmonster pakket aanvragen

​Wilt u de handschoenen eerst uitproberen, voordat u een bestelling plaatst? Dat is geen enkel probleem. U kunt namelijk een proefmonster pakket aanvragen. Dit pakket is helemaal gratis en kunt u aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat het pakket zo snel mogelijk naar u wordt toegestuurd.

 

Klanttevredenheid

​Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. We doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te stellen en tegemoet te komen aan hun wensen. De klanten kunnen achteraf een beoordeling over ons invullen. Hieruit blijkt dat ze erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen! Hier zijn wij erg blij mee! We doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken. ​Heeft u een tip of een suggestie ter verbetering? Laat het ons weten! Wij stellen uw feedback zeer op prijs!

 

​Contact opnemen?

Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Een goede relatie met onze klanten staat namelijk voorop.