Nitril handschoenen
✅Nitril handschoenen uit voorraad leverbaar! Nitril handschoenen kopen in de kleur wit-zwart-blauw en roze doe je bij de nitril handschoen specialist de Boer Dental.✅
Lees meer
17 producten
Nitril handschoenen blauw medisch 1000 STUKS
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoenen blauw medisch 1000 STUKS
€46,95
Toevoegen
Soft nitril handschoenen wit 1000 STUKS
Diamond Medical Nitril handschoenen
Soft nitril handschoenen wit 1000 STUKS
€46,95
Toevoegen
Nitril handschoenen zwart 1000 STUKS
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoenen zwart 1000 STUKS
€47,50
Toevoegen
Nitril handschoenen blauw medisch 100 STUKS
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoenen blauw medisch 100 STUKS
€5,00
Toevoegen
Al 10 jaar uw vertrouwde leverancier
Gratis verzending vanaf €60.00 ex btw
Scherpe prijzen
Nitril handschoenen wit 100 Stuks
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoenen wit 100 Stuks
€4,75
Toevoegen
Nitril handschoenen zwart 100 Stuks
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoenen zwart 100 Stuks
€5,00
Toevoegen
Nitril handschoen extra strong blauw 1000 STUKS
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoen extra strong blauw 1000 STUKS
€49,95
Toevoegen
Nitril handschoenen zwart EXTRA STRONG 1000 STUKS
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoenen zwart EXTRA STRONG 1000 STUKS
€54,95
Toevoegen
Nitril handschoen extra strong blauw 100 Stuks
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoen extra strong blauw 100 Stuks
€5,20
Toevoegen
Nitril handschoenen zwart EXTRA STRONG 100 stuks
Diamond Medical Nitril handschoenen
Nitril handschoenen zwart EXTRA STRONG 100 stuks
€5,60
Toevoegen

Nitril handschoenen

Nitril handschoenen vindt u bij de Boer Dental. Wij zijn de specialist op het gebied van nitril wegwerphandschoenen. Soft nitril is een zacht, latexvrij en huidvriendelijk materiaal met extra draagcomfort en een goede pasvorm. De veilige handschoenen nitril hebben een uitstekend tastgevoel door de geruwde vingertoppen. De soft nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije bescherming. Gelukkig zijn onze nitril handschoenen latexvrij en poedervrij. Ideaal voor personen met een latexallergie. Onze nitrile handschoen heeft goede eigenschappen, zijn sterker en bieden een betere chemische weerstand dan bijvoorbeeld latex handschoenen en vinyl handschoenen. U vindt bij ons altijd een passende aanbieding nitril handschoenen, die u gemakkelijk online kunt kopen.

 

Nitril handschoenen Diamond Medical

Wij verkopen medische nitril handschoenen van ons eigen merk Diamond Medical Handschoenen waarvan wij zelf de kwaliteit bepalen en waar we volledig achter staan! Diamond Medical nitrile handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u kiezen uit de kleuren Nitril handschoenen zwart, Nitril handschoenen wit, Nitril handschoenen blauw, Roze nitril handschoenen. De standaardverpakking van een doos nitril handschoenen is 100 stuks. Echter is de meest gangbare afname van nitril handschoenen 1000 stuks. De Boer Dental is een nitril handschoenen groothandel en levert u ook graag handschoenen in grotere oplages. De prijzen van de medische handschoenen nitril worden nog aantrekkelijker wanneer u grotere aantallen nitril handschoenen kopen gaat. In de verschillende sectoren worden verschillende kleuren handschoenen gebruikt. Zo worden de witte en blauwe handschoenen vaak in de medische sector gebruikt. De blauwe handschoen nitril is goed inzetbaar tijdens het werken met voedsel, aangezien blauw sneller opvalt tussen het voedsel. De roze en zwarte handschoenen worden veelal gebruik door pedicures, kappers etc. U kunt onze klanten bekijken en u ziet dan dat wij een zeer brede afzetmarkt hebben voor onze handschoenen.

 

Soorten Nitril handschoenen

Nitril handschoentjes zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Handschoenen nitril wit worden veel gebruikt in de (thuis)zorg en in ziekenhuizen. Over het algemeen zien we in de medische sector voornamelijk witte handschoentjes. Nitril handschoenen roze zijn erg modieus en worden steeds populairder onder pedicures en schoonheidsspecialisten. Kappers en tattoo artiesten gebruiken vaak soft nitril handschoenen zwart omdat inkt- en haarresten hier nauwelijks op zichtbaar zijn. Ook in de horeca en onder slagers gebruikt men steeds vaker nitril zwarte handschoenen, omdat bloedresten hierop nauwelijks zichtbaar zijn. Dit oogt een stuk hygiënischer en aantrekkelijker. Naast de verschillende kleuren zijn er gepoederde nitril handschoenen en nitril handschoenen poedervrij. Gepoederde handschoenen nitril bevatten maiszetmeelpoeder aan de binnenkant van de  handschoenen. Dit zorgt ervoor dat de handschoenen gemakkelijk uit- en aangetrokken kunnen worden. Daarnaast absorbeert het poeder vocht en zweet wat kan zorgen voor extra draagcomfort in vergelijking met nitril ongepoederde handschoenen. Echter zijn poedervrije nitril handschoenen de populairste keuze. De nitril handschoenen hebben een mouwlengte van 240 mm. Echter hebben wij ook lange nitril handschoenen in ons assortiment. Deze handschoenen hebben een langere mouwlengte.

 

Zijn nitril handschoenen comfortabel?

Ja, nitril handschoenen staan bekend om haar uitstekende draagcomfort. De handschoenen nitril zijn zacht en soepel en kunnen eenvoudig aan- en uitgetrokken worden. Daarnaast zijn de nitril handschoenen ademend. De handschoenen ventileren goed waardoor u minder snel zult zweten dan handschoenen van andere materialen zoals latex of vinyl. Nitril handschoenen staan bekend om de geweldige pasvorm, die goed aansluit op uw hand waardoor ze niet snel afzakken tijdens de werkzaamheden. Dit maakt de handschoenen ook enorm geschikt voor precisiewerk waar een goede tactiele gevoeligheid voor nodig is.

 

Zwarte Nitril handschoenen extra sterk

Bent u op zoek naar extra sterke nitril handschoenen? Dan bent u bij de Boer aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u nitril handschoenen zwart extra sterk van ons eigen merk Diamond Medical. De zwarte handschoenen van nitril zijn extra dik en extra sterk. Om die reden zijn ze enorm geschikt voor zwaardere werkzaamheden, bijvoorbeeld binnen de automotive industrie. In de medische wereld zijn de extra sterke variant van blauwe nitril handschoenen erg populair. De handschoenen extra strong hebben een perfecte pasvorm en zitten comfortabel. Koop uw extra sterke nitril handschoenen online bij de Boer Dental, dan heeft u snel de handschoen in huis voor een scherpe prijs.

 

Voordelen van Handschoenen Nitril Poedervrij

  • Nitril disposable handschoenen zijn veel sterker dan latex of vinyl handschoenen
  • Nitril handschoenen zijn er in diverse kleuren verkrijgbaar
  • De handschoenen zijn latexvrij en poedervrij
  • De wegwerphandschoenen zijn beter bestand tegen oliën en vetten in vergelijking met latex en vinyl handschoenen
  • Bieden betere bescherming dan vinyl handschoenen

 

Welke maat nitril handschoenen heb ik nodig?

Als u nitril handschoenen kopen gaat, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. De handschoen moet namelijk mooi aansluiten aan uw hand maar moet ook niet te strak zitten. Door de breedte van uw hand (zonder duim) op te meten kunt u met behulp van onderstaande maattabel de juiste maat nitril handschoenen kiezen.

maattabel-nitril-handschoenen

 

Welke kleuren nitril handschoenen zijn er?

Onze nitril handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo hebben wij blauwe, witte, zwarte en roze nitril handschoenen van ons eigen merk Diamond Medical. 

Welke kleur handschoen u het best kunt kiezen, is afhankelijk van de persoonlijke of industriële voorkeur. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de kleur handschoen af te stemmen op de kleurstelling van uw bedrijf. De kleur kan echter ook afhankelijk zijn van de industrie waarin de nitril handschoen gebruikt gaat worden.

 

Blauwe nitril handschoenen

In de voedselindustrie worden voornamelijk poedervrije blauwe nitril handschoenen gebruikt. Wegens de HACCP richtlijnen wordt er gebruik gemaakt van nitril handschoenen blauw, omdat deze tussen de voedselproducten snel opvalt. Hierdoor kan het bijna niet meer voorkomen dat er (stukjes) handschoen in de voedingsmiddelen terechtkomen. Want hoe voorzichtig men ook te werk gaat, het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een handschoen kapot gaat. Daarnaast zijn in de voedselindustrie uitsluitend poedervrije handschoenen toegestaan, zodat er geen maïszetmeel van de handschoenen in het voedsel terecht kan komen.

 

Zwarte nitril handschoenen

Automonteurs en tattoo artiesten geven de voorkeur aan zwarte nitril handschoenen. Dit doen ze om inkt- en olievlekken te maskeren en een professionele uitstraling voor klanten te behouden. Maar ook binnen de horeca wordt steeds vaker een zwarte nitril handschoen gebruikt. Op nitril handschoenen zwart zullen inktvlekken, vetvlekken en andere vlekken namelijk veel minder opvallen.

 

Witte nitril handschoenen

Witte nitril handschoenen worden veelal gebruikt in ziekenhuizen, in de zorg en in medische instellingen. Wilt u nitril handschoenen wit kopen? Dan is de witte handschoen nitril van Diamond Medical de beste keuze voor u. Onze witte Nitril handschoenen wit zijn verkrijgbaar in een gepoederde en poedervrije variant.

 

Roze nitril handschoenen

Roze nitril handschoenen worden veel gebruikt door pedicures en binnen schoonheidssalons. Nitril handschoenen roze zijn niet alleen erg functioneel, maar ook opvallend en erg modieus.

 

Welke maat Nitril handschoenen worden het meeste verkocht?

Wij zien bij al onze klanten dat de nitril handschoenen maat M en de Nitril handschoenen maat S het meest verkocht worden in de medische sector. Dit zijn ook de meest verkochte tandarts handschoenen. In andere sectoren bestellen klanten vaak grotere maten in verschillende kleuren. De Zwarte handschoenen nitril worden ook erg veel gebruikt in de Horeca en bij schoonheidsspecialisten en kappers. In de industrie worden vaak nitril handschoenen maat L en XL extra sterk gebruikt. Deze stevige nitril handschoenen zijn veel dikker dan de gewonde handschoenen en bieden daarom een betere bescherming. 

Blauwe Nitril handschoenen poedervrij zijn de meest gebruikte handschoenen in de voedingsindustrie. De wetgeving staat namelijk alleen poedervrije handschoenen toe, zodat er geen  maiszetmeelpoeder in het voedsel terecht kan komen. Tevens is het in de voedingsmiddelenindustrie verplicht om blauwe nitril handschoenen te dragen. Vanwege de HACCP richtlijnen wordt er gebruik gemaakt van nitril handschoenen blauw, omdat deze tussen de voedingsmiddelen snel opvalt. Hierdoor kan het bijna niet meer voorkomen dat er (stukjes) handschoen in het voedsel belanden.

 

Waarom Nitril handschoenen bestellen bij de Boer Dental?

Wij leveren al 8 jaar naar volle tevredenheid van onze klanten diverse soorten wegwerphandschoenen. Wij vinden het zeer belangrijk dat de handschoenen voldoen aan de gestelde richtlijnen en dat onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit aangezien wij onze handschoenen zelf inkopen bij een betrouwbare fabrikant, die steeds dezelfde kwaliteit levert. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van andere partijen. Tevens vinden wij het van belang om goed advies te geven omtrent het gebruik van disposable handschoenen. Niet iedere handschoen is geschikt voor de werkzaamheden waarvoor u het wilt gebruiken. U kunt ons altijd benaderen via de mail of telefoon voor gratis advies. Door de grote voorraad die wij hanteren, kunnen wij alle bestellingen snel uitleveren en bent u bij ons op het juiste adres voor goedkope handschoenen nitril. U kunt snel en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen. Onze klanten beoordelen ons met het cijfer 9.5, waar wij zeer blij mee zijn. Wilt u als eerst op de hoogte zijn wanneer onze nitril handschoenen in prijs verlaagd zijn? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. U hoeft dan geen nitril handschoenen aanbieding meer te missen.

 

Zijn nitril handschoenen sterk?

Nitril handschoenen zijn de sterkste soort wegwerphandschoenen op de markt. Hierdoor zijn de handschoenen geschikt zijn voor zware werkzaamheden en langdurig gebruik. In vergelijking met andere wegwerphandschoenen bieden nitril handschoenen een langere levensduur, wat de handschoenen relatief duurzaam maakt. De handschoenen nitril zijn niet alleen bestand tegen scheuren maar ook tegen de meeste chemicaliën. In onderstaande video wordt de sterkte van de Nitril handschoenen getest. U zult zien dat er enorm veel trekkracht op de handschoenen kunnen worden uitgeoefend zonder dat deze breken of scheuren. 

Gratis proefmonsters nitril handschoenen?  Eerst de kwaliteit van onze handschoenen ervaren? Bent u benieuwd naar de kleuren of wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt dit aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij sturen u dan gratis de gewenste soft nitril handschoen op in de gewenste maat.

Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »