Coronatest Kopen

✅Zelftest Corona is een antigeentest die ziet of jij besmet bent met het corona virus. U kunt uw door de Rijksoverheid goedgekeurde corona zelftest online kopen.
Lees meer
7 producten

Zelftest kopen

Zelftest corona kopen doet u bij de Boer Dental. Bent u op zoek naar een corona zelftest die u zelf thuis kunt afnemen? Bij de Boer Dental vindt u diverse corona zelftesten waarmee u zichzelf kunt testen of u corona (COVID-19) heeft. Wij leveren verschillende soorten corona zelftesten van verschillende merken. U kunt dus een corona zelftest kopen die gemaakt zijn door verschillende fabrikanten. Op dit moment bieden wij de Flow Flex zelftest aan van Acon. Dit is een erg populaire covid zelftest door zijn hoge betrouwbaarheid. U kunt deze corona zelftest kopen in verschillende aantallen. Zo kunt u bij ons niet alleen losse zelftesten bestellen maar hebben we ook ACON Flow Flex in verpakkingen van 5 stuks.

 

Zelftesten kopen

Een covid zelftest kopen doet u bij de Boer Dental. Covid zelftesten zijn verkrijgbaar van veel verschillende fabrikanten. In ons assortiment vindt u de ACON Flow flex covid zelftest in een 1 stuks en 5 stuks verpakking. Deze betrouwbare goedgekeurde corona zelftest kunt u eenvoudig online bij ons bestellen.

 

Wat is een corona zelftest?

Een zelftest is een corona test die snel meet of u besmet bent met het Covid virus. Zelftesten zijn altijd antigeentesten. Door middel van het nemen van een uitstrijkje met een wattenstaafje uit de mond of keel, wordt er gekeken of er virus eiwitten aanwezig zijn in het slijmvlies. Al onze coronatesten sporen zowel de Delta als Omikron variant op.

Mocht u meer informatie willen omtrent het coronavirus, dan kunt u ook eens een kijkje nemen op de site van het RIVM. Hier kunt u betrouwbare informatie vinden omtrent de ontwikkelingen van het virus en vind u antwoorden op de meeste gestelde vragen.

 

Waar kan je corona sneltesten kopen?

U kunt corona zelftesten online kopen of in diverse winkels. Bij de Boer Dental hebben wij alle corona zelftesten op voorraad en hierdoor kunnen wij snel leveren.

 

Waar gebruik je zelftesten voor?

Wanneer u wilt weten of u besmet bent met het coronavirus, dan kunt u eenvoudig en snel een zelftest uitvoeren. De corona zelftesten zijn per stuk verpakt en handig om mee te nemen of thuis te bewaren. Aangezien de testen erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, heeft u snel de uitslag of u besmet bent of niet!

 

Welke zelftest is geschikt voor kinderen?

Wij van de Boer Dental adviseren de neus en keeltest ook voor kinderen, aangezien deze de beste resultaten geeft. Mocht het erg moeilijk zijn om de test af te nemen, dan kunt u altijd kiezen voor een speekseltest.

 

Hoe betrouwbaar is een zelftest?

Er zijn veel verschillende zelftesten verkrijgbaar in de markt, allemaal van verschillende fabrikanten. Het RIVM heeft daarom een lijst opgesteld van verschillende merken testen die als beste uit de bus komen. U vindt daarom bij de Boer Dental alleen covid testen die RIVM goedgekeurd zijn, zoals bijvoorbeeld de testen van ACON Flow Flex.

 

Hoe doe je een zelftest?

Een corona zelftest kunt zelf uitvoeren. U neemt de test af door met een wattenstaafje een uitstrijkje van het slijm uit uw neus of mond te nemen. Dit is afhankelijk van het type test dat u heeft aangeschaft. Lees altijd duidelijk de meegeleverde gebruiksaanwijzing voordat u de test gaat afnemen.

Daarnaast is het goed om te weten dat u voor onze corona zelftesten niets extra’s nodig heeft. Alles is aanwezig in de verpakking. De coronatest is meteen klaar voor gebruik en bevat een uitgebreide handleiding om de zelftest op juiste wijze uit te kunnen voeren. Het resultaat zal na ongeveer 10 tot 15 minuten zichtbaar zijn. Daarnaast zijn er op het internet diverse instructievideo's beschikbaar die u kunnen helpen om de zelftest op een juiste en veilige manier af te nemen. Na afloop van de zelftest dient u de instructies van het RIVM op te volgen.

 

Beste zelftest Corona

Zoals u wellicht heeft gemerkt zijn er veel verschillende soorten en merken coronatesten verkrijgbaar. Het is begrijpelijk dat u de beste zelftest kopen wilt, zodat u een nauwkeurig en betrouwbaar resultaat van de zelftest ontvangt. Doordat de Acon Flowflex zelftest de hoogste relatieve sensitiviteit en relatieve specificiteit heeft adviseren wij deze corona zelftest te kopen. Dit is de meest verkocht test van Europa.

 

Corona zelftesten bestellen

U kunt online eenvoudig bij de Boer Dental uw covid sneltesten bestellen. Wij leveren de corona zelftest uit voorraad, dus vandaag besteld is vaak morgen al in huis. Een zelftest Corona kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De corona zelftesten die wij verkopen, kunt u vaak ook vinden in de Action, Hema, Kruidvat of Etos. Het grote voordeel bij de Boer Dental is dat u grote aantallen zelftesten kan bestellen online, die uit voorraad geleverd worden.

 

Hoe betrouwbaar is de ACON FlowFlex zelftest?

Met de zelftest ACON Flow Flex kunt u snel en betrouwbaar achterhalen of u besmet bent met het coronavirus. Het RIVM heeft de covid zelftest van FlowFlex goedgekeurd en uit diverse onderzoeken is gebleken dat deze zelftest erg betrouwbaar en nauwkeurig is. Extern onderzoek heeft aangetoond dat de corona zelftest van ACON een relatieve sensitiviteit van 97,1% heeft, en een relatieve specificiteit van 99,5%. De ACON Flow Flex zelftest presteert daarmee beter dan alle andere zelftesten van bijvoorbeeld Roche en Abbot. Tevens vindt u bij iedere zelftest van ACON een beschrijving hoe u de coronatest op de juiste manier afneemt. Tevens bevindt er zich op iedere verpakking een QR code met een instructievideo. Hierdoor is het zelf afnemen van een zelftest erg eenvoudig.

 

Welke soorten coronatesten zijn er?

Testen op corona kunt u zelf doen met een zelftest. Ook kinderen kunnen een zelftest afnemen. Echter kunt u veel verschillende corona zelftesten kopen. De meest gebruikte zelftest is de Antigeentest. Een goed voorbeeld van een antigeen sneltest is de ACON FlowFlex antigeentest. Daarnaast zijn er nog veel andere soorten coronatesten waaronder een PCR test, een speekseltest en een antistoffentest.

 

PCR test

De PCR-test toont specifiek stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan. Bij deze test wordt met een wattenstaafje een uitstrijkje genomen uit zowel de neus en de keel. De test wordt vervolgens opgestuurd naar een laboratorium, waar onderzoek wordt gedaan naar de aanwezigheid van het corona virus. Bij de PCR-test wordt een gedeelte van het genetisch materiaal van het virus sterk vermenigvuldigd zodat ook kleine hoeveelheden van het virus kunnen worden aangetoond. Hierdoor heeft de PCR-test een hoge test gevoeligheid. In de praktijk houdt dit in dat de PCR-test het virus ook detecteert bij iemand die weinig virusdeeltjes bij zich draagt.

 

Antigeentest / zelftest

De antigeentest toont antigenen van SARS-CoV-2 aan in neus- en/of keelslijm. Antigenen zijn eiwitten aan de buitenkant van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (in tegenstelling tot het genetisch materiaal in het virus). Als je het virus bij je draagt, kan een antigeentest dan al vroeg aantonen. In tegenstelling tot een PCR test, kan de antigeentest dit snel laten zien; meestal een kwartier na het opbrengen van het monster op de test-cassette. De test is ook makkelijk buiten het laboratorium te gebruiken, en dat gebeurt dan ook veelvuldig. Omdat er geen versterking van het signaal plaatsvindt zoals bij de PCR-test, is een antigeentest minder gevoelig, wat betekent dat de test vaker een fout negatieve uitslag geeft. Vooral als er (nog) weinig virusdeeltjes aanwezig zijn, zoals heel vroeg na het optreden van klachten of na een bekend contact. Later in de infectie neemt het aantal virusdeeltjes weer af en dus ook de besmettelijkheid. Ook wanneer er weinig virusdeeltjes aanwezig zijn later in de infectie kan iemand mogelijk ten onrechte een negatieve testuitslag met de antigeentest krijgen, terwijl de persoon wel COVID-19 kan hebben. Zelftesten die je in de winkel kunt kopen zijn antigeentesten. Volg altijd de instructie van de fabrikant als je een zelftest gebruikt.

 

Speekseltest / spuugtest

Naast de normale zelftesten zijn er ook speekseltesten verkrijgbaar. Deze zelftesten worden ook wel spuugtesten genoemd en zijn uitermate geschikt voor het gebruik bij kinderen of senioren. De zelftest wordt afgenomen via de mond. Met een lollypop zelftest vangt u speeksel en slijm op uit de mond welke u vervolgens in de testcassette aanbrengt. Bij de speekseltest gaat er dus geen wattenstaafje in de neus en daardoor is de spuugtest zeer gebruiksvriendelijk. De speekseltest van ACON Flow Flex is RIVM goedgekeurd om te worden gebruikt als zelftest voor thuisgebruik met CE-2854.

 

Welke corona zelftest is geschikt voor kinderen?

In principe zijn de antigeen sneltesten via de neus en via de mond allebei geschikt voor kinderen. Echter is de corona speekseltest het makkelijkst te gebruiken voor kinderen. Het voordeel van deze antigeentest is dat er niks in de neus hoeft. Bij de speekseltest hoeft u alleen speeksel en slijm op te vangen met een soort lolly. Deze speekseltest of lolly-zelftest is het meest gebruiksvriendelijk als u uw kind wilt testen op corona. 

 

Beperkingen Corona Sneltest:

De SARS-CoV-2 Ag Rapid-test is ontworpen om te dienen als een aanvullende test voor verdachte gevallen van negatieve coronavirus-nucleïnezuur detectie of in combinatie met nucleïnezuur detectie bij de diagnose van verdachte gevallen. Resultaten van nucleocapside-eiwitantigeentests mogen niet worden gebruikt als de enige basis om SARS-CoV-2 (COVID-19) -infectie te diagnosticeren of uit te sluiten of om de infectiestatus te informeren. 

Wilt u meer informatie over het coronavirus, dan kunt u altijd de informatie over het coronavirus de site van het RIVM bekijken. 

 

Corona zelftest instructievideo

Wilt u weten hoe u op de ACON Flow Flex zelftest op de juiste manier afneemt? Bekijk dan onderstaande instructievideo en volg de stappen.

 

Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta