Coronatest Kopen

Min: €0 Max: €3500

Coronatest kopen- De zelftest Corona bestel je bij de specialist? 

Abbot covid-19 Panbio- Acon Flow flex Antigeentest- AESKU Rapid test -Roche-Healgen- Biosynex-Deepblue zelftest- Boson zelftest

 

Zelftest corona kopen doet u bij de Boer Dental. Wij leveren verschillende soorten corona zelftesten van verschillende merken. U kunt dus een corona zelftest kopen die gemaakt zijn door verschillende fabrikanten. Op dit moment bieden wij de Flow Flex zelftest aan van Acon, die erg betrouwbaar is. U kunt deze corona zelftest kopen in verschillende aantallen.

Wij verkopen de Flow flex covid zelftest in een 1 stuks en 5 stuks verpakking. Deze betrouwbare goedgekeurde corona zelftest kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. Is deze zelftest betrouwbaar en hoe werkt de zelftest. Het RIVM heeft de flow flex zelftest van covid goedgekeurd en er is gebleken dat deze erg betrouwbaar en nauwkeurig is. Tevens is er bij elke test een beschrijving hoe een coronatest op de juiste manier afneemt. Tevens zit er een QR code op elke verpakking met een instructievideo. Hierdoor is het zelf afnemen van een zelftest erg eenvoudig. 

 

 

 

 

De Abbott panbio antigeentest is een goedgekeurd door het RIVM en is op dit moment de meeste verkochte test. Deze test wordt afgenomen doormiddel van een wattenstaafje en geeft u binnen 20 minuten uitslag of u besmet bent met het corona virus. Daarnaast verkopen wij ook speekseltesten die eenvoudig in gebruik zijn en per stuk verpakt zijn. Deze testen kunnen eenvoudig thuis gebruikt worden en zijn eenvoudig zelf uit te voeren. Binnenkort zullen wij ook corona antigeen sneltesten verkopen van het merk Acon flow Flex, deze zijn ook per stuk verpakt en zijn voorzien van kortere wattenstaafjes. Op dit moment zie je deze testen al volop in Duisland te koop bij drogisterijen, supermarkten zoals de AESKU RAPID SARS COVID Rapid test bij de Aldi.  

 

Abbott Panbio COVID-19 diagnostische sneltest is officieel RIVM goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport.

Voor patiënten met vermoeden van een COVID-19 infectie bieden wij deze toegankelijke, draagbare en schaalbare optie voor het testen op COVID-19. Het product beschikt over een CE-markering. De testkit maakt gedecentraliseerd testen mogelijk en toegankelijk in gebieden waar laboratoriumtesten niet direct beschikbaar zijn. De testkit is klaar voor gebruik en bevat alle benodigdheden om zelf een test te kunnen uitvoeren. Er zijn geen verdere instrumenten nodig. Je hebt binnen 15-20 minuten resultaat. Kan ook nuttig zijn ter ondersteuning van strategieën op het gebied van de volksgezondheid, zoals bron- en contactonderzoek en het grootschalig testen van mensen met een vermoedelijk actieve infectie.

 
Algemeen
 • Specificiteit: 99.4%;
 • Sensitiviteit: 93,3% (98,2% voor monsters met Ct-waarde ≤ 33);
 • Afnamemateriaal: nasopharynx swab;
 
Inhoud van de kit:

 

 • 25 testen per verpakking
 • Handleiding;
 • De test dient uitgevoerd te worden met een nasofaryngeale swab (deze wordt meegeleverd bij de testen);
 • Apart buisje per test met ‘afbreek’-wattenstaafje minimaliseert blootstelling van medewerkers;
 • Extractie buisje is volledig omsloten voor afvoer.
 
Belangrijk 

De test dient te allen tijde door een zorgverlener uitgevoerd te worden: De toepasser van de test dient zich gekwalificeerd en bekwaam te achten om de test af te nemen en om de uitslag van de test te communiceren aan de persoon die wordt getest. De uitslag van de test dient geïnterpreteerd te worden door de zorgverlener en zou beïnvloed kunnen worden door de kwaliteit van de afname en de klinische en epidemiologische context van de persoon die wordt getest. De toepasser zal de uitslag van de test zo mogelijk verwerken in een digitale oplossing en/of de relevante instanties over de uitslagen informeren om bij te dragen aan het overzicht van verspreiding van COVID-19 in Nederland.

DOWNLOAD HIER DE HANDLEIDING

Let op dit product kan niet retour worden gestuurd.

 

Speekseltest Corona Kopen?

De CORONA SPUUGTEST van ACON FLOWflex  indiceert u binnen 10-15 minuten de aanwezigheid van besmettelijkheid (en aanwezigheid) van het Covid-19 virus! Deze sneltestcassette is nieuw binnen de Nederlandse markt en identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in uw speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer u besmettelijk bent met SARS-CoV-2 voor uw omgeving.                                                                                                                                              

Uw besmetbaarheid is al meetbaar vanaf 1 dag voordat u klachten krijgt!!!

TIP: voor scholen, bedrijven, horeca, feestdagen, events en/of andere belangrijke bijeenkomsten.

Deze test is net zoals Abbott, Roche en Quidel gevalideerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TüV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst. Het Federaal Instituut voor Drugs en Medische Hulpmiddelen is een onafhankelijke hogere federale autoriteit binnen de portefeuille van het Federale Ministerie van Volksgezondheid in Duitsland.

Vanwege de niet-invasieve monsterafname is de sneltest ideaal voor gebruik bij kinderen, ouderen, personen met een handicap.

Prestatiekenmerken: Prestatiegevoeligheid 95% en Nauwkeurigheid 96,67%

Corona lolly test kopen?

 

 


Deze test is net zoals Abbott, Roche en Quidel gevalideerd in Europa en in bezit van een geldig CE
en TüV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (het Duitse
RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst (Het Federaal Instituut voor Geneesmiddelen en Medische
Hulpmiddelen
Vanwege de niet-invasieve monsterafname is de sneltest ideaal voor gebruik bij kinderen,
ouderen en mensen met een handicap.
Prestatiekenmerken: Prestatiegevoeligheid 95% en Nauwkeurigheid 96,67%


Inhoud: 1 testcasette, 1 pipet, 1 speeksel zak, 1 flesje buffervloeistof, 1 handleiding


• Productoverzicht: Monstermateriaal: orofarynx speeksel.
• Geen kruisreactiviteit, gevoelig voor mutaties
• De testresultaten kunnen na 10 - 15 minuten worden afgelezen
• Toepassingsoverzicht: Voor de detectie van SARS-CoV-2 in speeksel
• Patiëntvriendelijk dankzij niet-invasieve monsterafname
• In-vitro diagnostisch gebruik
• Bijzonder ongecompliceerde testprestaties dankzij gebruiksklaar monsterbuisje met
buffervloeistof.
• Bewaartemperatuur: 2-30 ° C (houdbaarheid: 12 maanden vanaf de fabricage datum)

 

ACON FLOW FLEX- COVID-19 Antigen Rapid Swap Test 

Acon Flowflex Corona zelftest RIVM goedgekeurd

De snelle swabtest die laat zien of iemand drager is van het COVID-19-virus .. Het is gebruiksvriendelijk, zeer betaalbaar en nauwkeurig. Het neusuitstrijkje geeft resultaat binnen 20 minuten en is zeer geschikt voor het testen van grote groepen mensen.

Inhoud:

25 complete sneltesten per doos.

 

✅ Test op Covid-antigeenzwabber

✅ Toont actieve COVID-19-infectie

✅ Neus strijkje

✅ Snelle resultaten binnen 20 minuten

✅ Gevoeligheid is 97,6% en de specificiteit is 100%

✅ Uitermate geschikt voor het testen van grote groepen, bijv. bedrijven

Specificaties en kenmerken:

  1. Handleiding
  2. TUV Certificaat -Swiss Point of care.pdf
  3. Clinical Report of SARS-CoV-2 Ag Rapid Test.pdf
  4. Flowflex SARS-Cov-2 Antigen Rapid Test_add tradename.pdf
  5. Declaration of Comformity.pdf

De COVID-19 Swab-test is een antigeentest die laat zien of een persoon antigenen heeft voor een actieve COVID-19-infectie. Ze zijn ontworpen om via een neusuitstrijkje eiwitten te vinden van het virus dat COVID-19 veroorzaakt. Extra keelzwabber is optioneel. De test is eenvoudig uit te voeren en geeft nauwkeurige informatie of iemand actief besmet is met het COVID-19-virus. Door het gemak van het wattenstaafje, het snelle antwoord en de nauwkeurigheid van de resultaten is deze test zeer geschikt om door professionals gebruikt te worden om meerdere mensen tegelijk te testen. Voor wie is de test bedoeld: De test moet altijd worden uitgevoerd door een gezondheidswerker. Voor het testen van één persoon en ook erg handig om snel grote groepen mensen te testen. Regelmatig testen van bijvoorbeeld alle medewerkers binnen een bedrijf. Dit wordt steeds belangrijker. Specificaties:

Testprincipe: colloïdaal goud

Monstertype: neusuitstrijkje Monstervolume: 60 µl

Testtijd: 20 minuten

Operatie Temperatuur: 15 ° C - 30 ° C Bewaartemperatuur: 2 ° C - 30 ° C Houdbaarheid (ongeopend): 24 maanden

 

Betrouwbaarheid:

Het is mogelijk dat deze test een negatief resultaat geeft dat niet juist is (vals negatief). Het is echter zeer onwaarschijnlijk. Wanneer de test wordt uitgevoerd, zal uw zorgverlener het testresultaat samen met alle andere aspecten van uw medische geschiedenis in overweging nemen.

 

De gevoeligheid voor deze test is 97,6% en de specificiteit is 100%. De meest voorkomende oorzaak voor een vals-negatieve test is dat u te vroeg na blootstelling wordt getest. We raden patiënten aan om na blootstelling of het ontwikkelen van symptomen ten minste 24 uur te wachten voordat ze worden getest. Valse positieve resultaten zijn uiterst onwaarschijnlijk.

 

Beperkingen Corona Sneltest:

De SARS-CoV-2 Ag Rapid-test is ontworpen om te dienen als een aanvullende test voor verdachte gevallen van negatieve coronavirus-nucleïnezuurdetectie of in combinatie met nucleïnezuurdetectie bij de diagnose van verdachte gevallen. Resultaten van nucleocapside-eiwitantigeentests mogen niet worden gebruikt als de enige basis om SARS-CoV-2 (COVID-19) -infectie te diagnosticeren of uit te sluiten of om de infectiestatus te informeren.

 

Bent u tevens op zoek naar medische wegwerphandschoenen, dan kunt u het beste een keuze maken uit onze onderstaande handschoenen die wij verkopen. 

Wat is een corona zelftest?

 

Een zelftest is een test die snel meet of jij ook besmet bent met het Covid virus.

Doormiddel van het nemen van een uitstrijkje met een wattenstaafje uit de mond of keel, wordt er gekeken of er virus eiwitten aanwezig zijn in het slijmvlies.

Al onze coronatesten sporen zowel de Delta als Omikron variant op.

Mocht u meer informatie willen omtrent het coronavirus, dan kunt u ook eens een kijkje nemen op de site van het RIVM. Hier kunt u betrouwbare informatie vinden omtrent de ontwikkelingen van het virus en vind u antwoorden op de meeste gestelde vragen.

 

Waar kan je een corona sneltesten kopen?

U kunt corona zelftesten online kopen of in diverse winkels. Bij de Boer Dental hebben wij alle corona zelftesten op voorraad en hierdoor kunnen wij snel leveren.

 

Waar gebruik je zelftesten voor ?

Wil je weten of je besmet bent met het coronavirus, dan kun je eenvoudig en snel een zelftest uitvoeren. De testen zijn per stuk verpakt en handig om mee te nemen of thuis te bewaren. Aangezien de testen erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, heeft u snel een uitslag of u besmet bent of niet!

 

Welke zelftest is geschikt voor kinderen?

Wij van de Boer Dental adviseren de neus en keeltest ook voor kinderen, aangezien deze de beste resultaten geeft. Mocht het erg moeilijk zijn om de test af te nemen, dan kunt u altijd kiezen voor een speekseltest.

 

Hoe betrouwbaar is een zelftest?

Er zijn veel verschillende zelftesten verkrijgbaar in de markt, allemaal van verschillende fabrikanten. Het RIVM heeft daarom een lijst opgesteld van verschillende merken testen die als beste uit de bus komen. U vind daarom bij de Boer Dental alleen covid testen die RIVM goedgekeurd zijn.

 

Hoe doe je een zelftest?

Een corona zelftest is eenvoudig zelf uit te voeren. Bij elke zelftest zit een duidelijk handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe de test werkt en welke stappen je moet nemen. Ook zijn er vaak instructie video’s beschikbaar online.

 

Flowflex zelftest handleiding

In elke verpakking van de flowflex zeltest zit een Handleiding waarin u eenvoudig stap voor stap kunt zien wat u moet doen om de test af te nemen.

 

Beste zelftest Corona

Wij adviseren de Acon Flowflex zelftest, deze is de meest verkocht test van Europa.

Zelftesten Bestellen

U kunt online eenvoudig bij de Boer Dental uw covid sneltesten bestellen. Wij leveren de corona zelftest uit voorraad, dus vandaag besteld is vaak morgen al in huis. Een zelftest Corona kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.  De corona zelftesten die wij verkopen, kunt u vaak ook vinden in de Action, Hema, Kruidvat of Etos. Het grote voordeel bij de Boer Dental is dat u grote aantallen zelftesten kan bestellen online, die uit voorraad geleverd worden. Corona zelftest instructievideo

 

Antigeentest

De antigeentest toont antigenen van SARS-CoV-2 aan in neus- en/of keelslijm. Antigenen zijn eiwitten aan de buitenkant van het virus die een afweerreactie kunnen opwekken in het lichaam (in tegenstelling tot het genetisch materiaal in het virus). Als je het virus bij je draagt, kan een antigeentest dan al vroeg aantonen. In tegenstelling tot een PCR test, kan de antigeentest dit snel laten zien; meestal een kwartier na het opbrengen van het monster op de test-cassette. De test is ook makkelijk buiten het laboratorium te gebruiken, en dat gebeurt dan ook veelvuldig. Omdat er geen versterking van het signaal plaatsvindt zoals bij de PCR-test, is een antigeentest minder gevoelig, wat betekent dat de test vaker een fout negatieve uitslag geeft. Vooral als er (nog) weinig virusdeeltjes aanwezig zijn, zoals heel vroeg na het optreden van klachten of na een bekend contact. Later in de infectie neemt het aantal virusdeeltjes weer af en dus ook de besmettelijkheid. Ook wanneer er weinig virusdeeltjes aanwezig zijn later in de infectie kan iemand mogelijk ten onrechte een negatieve testuitslag met de antigeentest krijgen, terwijl de persoon wel COVID-19 kan hebben. Zelftesten die je in de winkel kunt kopen zijn antigeentesten. Volg altijd de instructie van de fabrikant als je een zelftest gebruikt.