Min: €0 Max: €70

Zeep, alcohol en dispensers medisch

Professionele medische dispensers voor de afgifte van zeep of alcohol, variërend van dispensers met bedieningsbeugels tot aanraakvrije (no touch) dispensers.  Binnen de medische sector is het hygiëne zeer belangrijk. Door het gebruik van de juiste dispensers kunt u als professional de hygiëne waarborgen binnen uw instelling. De Boer Dental is leverancier van verschillende merken professionele dispenser van bijvoorbeeld Ingo-man dispensers van Ophardt hygiëne, Purrel en Gojo no-touch Dispensers. Al onze Dispensers zijn van zeer goede kwaliteit en uitgevoerd in verschillende materialen zoals kunststof, rvs of aluminium behuizing. De Dispenser zijn geschikt voor medisch gebruik, let wel op dat er voor een lange beugel gekozen wordt, die door de elleboog bediend kan worden.

 

Ingo-man Alcohol en zeep Dispenser Online kopen

Bij de Boer Dental kunt u online eenvoudig uw alcohol en zeep  dispenser bestellen. Wij hebben de meeste  dispensers op voorraad en kunnen deze snel uitleveren. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel uw alcohol dispenser voordelig bij de Boer.

 

Zeepdispensers voor aan de wand 

Bent u op zoek naar een dispenser die u eenvoudig aan de wand kan bevestigen, dan bent u bij de Boer Dental aan het juiste adres. U kunt de Ingo-man en de Gojo en purell dispensers eenvoudig aan de wand bevestigen doormiddel van schroeven of tape. 

Online eenvoudig en snel uw dispenser bestellen voor zeep of alcohol? Kijk dan snel in onze webshop naar de verschillende varianten.

No-Touch zeep en Alcohol dispenser

Bij de Boer Dental hebben wij automatische zeep en alcohol dispensers in ons assortiment. Deze No-touch dispenser zijn eenvoudig in gebruik en maken gebruik van een sensor systeem zodat uw handen niet in aanraking komen met de dispenser. Wij leveren de Ingo man no-touch, GOJO en Purell automatische zeep dispenser en deze voldoen aan de richtlijnen voor medisch gebruik.