Werkhandschoenen koopt u bij de Boer Dental 

Werkhandschoenen Online Kopen

U vindt bij ons een goed assortiment werkhandschoenen van het merk Oxxa safety Gloves,PSP, Showa, Towa en andere bekende merken. Werkhandschoenen van de juiste materialen  voor een optimale bescherming met veel draagcomfort. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certificering van onze werkhandschoenen. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is. Online is het vaak lastig om de juiste werkhandschoen te vinden omdat het aanbod zo groot is en u moeilijk kan kiezen welke handschoen u nu moet kopen. Dit is bij de Boer niet het geval, wij hebben voor u al een selectie gemaakt van de best verkochte en meest gebruikte werkhandschoenen. Hierdoor onderscheiden wij ons als bedrijf met werkhandschoenen t.o.v van de concurrent. 
 
Doordat wij innovatief en vernieuwend bezig willen zijn en de klant centraal willen stellen helpen wij u op deze manier om snel de juist handschoen te bestellen. Wij zijn erkend dealer van het merk werkhandschoenen PSP, onderdeel van het bedrijf President Safty. Werkhandschoenen worden gebruikt om de handen optimaal te beschermen tijdens alle werkzaamheden en voor iedere klus. Wij leveren werkhandschoenen aan verschillende doelgroepen, hoveniers, bouw, groenteteelt, metaaltechniek, autotechniek, voedselindustrie, autoindustrie etc.
 
Voor elke doelgroep is er een werkhandschoen verkrijgbaar. Werkhandschoenen worden gemaakt van verschillende materialen en verschillende soorten coating. Een veel gebruikte coating is latex of nitril. Daarnaast is de afwerking van de handschoen vaak ook verschillend, zo kan u kiezen voor een extra geruwde coating wanneer grip een belangrijke factor is. Het dragen van werkhandschoenen is niet altijd even prettig, maar het bescherm u en uw medewerkers tegen verwonding of vloeistoffen die schadelijk voor de huid. Het werken met gereedschap vraagt om een specifieke handschoen die aansluit bij de werkzaamheden en de eventuele gevaren die op de loer liggen. Werkhandschoen hebben ieder een eigen snij-, schuur-, scheur- en perforatieweerstand. Bij elk product kunt u gemakkelijk de datasheet downloaden met alle kenmerken van die handschoen. Mocht het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken, dan kunnen wij u advies geven over het gebruik van de juiste handschoen. Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar.
 
Een aantal selecties werkhandschoenen die wij online verkopen.
 
 

 

latex handschoenen

 

Maatbepaling werkhandschoenen

U kunt aan de hand van onderstaande tabel eenvoudig bekijken welke maat werkhandschoen u nodig bent.  U meet de handpalm op met een centimeter en vervolgens kunt u in de tabel kijken welke maat handschoen voor u geschikt is. 

Maatbepaling Werkhandschoen

 

Waarom werkhandschoenen dragen

  1. Werkhandschoenen beschermen uw handen tegen vuil en scherpe voorwerpen. Uw handen blijven langer schoon, zonder dat uw huid ruw en kwetsbaar wordt.  
  2. Werkhandschoenen zorgen voor een betere grip op verschillende voorwerpen. Dit helpt bij het onder controle- en vast houden van verschillende voorwerpen.
  3. Handschoenen voorkomen dat allerlei stoffen of bijvoorbeeld infecties in de huid dringen. Ingevette- en behandelde voorwerpen en hars houdende houtsoorten kunnen infectiewonden veroorzaken. Daarbij kunnen vele andere scherpe voorwerpen zorgen voor een snee waarbij er ook gemakkelijk een infectie kan optreden.
  4. Handschoenen geven een betere grip bij natte en glibberige voorwerpen. Het gebruik van handschoenen zorgt ervoor dat de voorwerpen niet door de handen kunnen glijden.
  5. Handschoenen beschermen tegen gevaarlijke en agressieve producten. Specifieke handschoenen zorgen ervoor dat bijtende- of irriterende producten niet met de huid in aanraking kunnen komen. Sommige reinigingsproducten hebben ook een agressieve werking en ook lasstraling tast de huid aan, daarom zijn er voor elk type gevaar verschillende werkhandschoenen ontwikkeld.
  6. Handen en daarbij de huid zijn uiterst kwetsbaar voor snijwonden, veroorzaakt door bijvoorbeeld bewegende of snijdende voorwerpen. Diepe wonden kunnen de fijngevoelige structuur van pezen en zenuwen onherstelbaar beschadigen, het dragen van speciale handschoenen kan dit voorkomen.
  7. Handschoenen vangen de eerste stoot op als er iets mis gaat. De handschoenen zorgen voor een beschermende laag en buffer. Dit kan het verschil maken tussen een kneuzing en een breuk. Let op: Zorg altijd voor een goede pasvorm en de juiste grip. Dit voorkomt dat handschoenen uit kunnen glijden.