Thermo Werkhandschoenen

Min: €0 Max: €70

Thermo werkhandschoenen online kopen

​​De winter staat weer voor de deur en u bent op zoek naar werkhandschoenen die uw handen beschermen tegen de kou. Bij de Boer Dental hebben wij diverse winter werkhandschoenen van bekende merken zoals, PSP, Showa, Towa etc. in ons assortiment. Thermo handschoenen zijn handschoenen die een dikkere voering hebben, maar nog voldoende bewegingsvrijheid geven in koude omstandigheden. Tevens zijn deze warme winter werkhandschoenen vaak voorzien van een coating met grip. Door deze grip heeft u beter grip op gladde voorwerpen. De handschoenen maken het werken in de kou een stuk prettiger doordat u geen koude vingers krijgt waardoor u geen gevoel meer heeft in uw hand. Dit kan ongelukken veroorzaken, wat niet de bedoeling mag zijn. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Wij hebben voor u een assortiment samengesteld van de best verkochte thermo werkhandschoenen online. U hoeft dus niet lang te zoeken voordat u een juiste keuze kunt maken, dit hebben wij voor u opgelost. Mocht u vragen hebben over de aankoop van de werkhandschoenen, dan kunt u ons zowel telefonisch als via de mail benaderen voor advies. Wij van de Boer willen dat u als klant tevreden bent met uw aankoop. Klanten beoordelen ons nu gemiddeld met een 9,4 en hier zijn we trots op. Wilt u eenvoudig en goedkoop uw thermo werkhandschoenen bestellen, koop dan uw thermo werkhandschoenen bij de Boer Dental. 

 

latex handschoenen

 

Maatbepaling Thermo werkhandschoenen

U kunt aan de hand van onderstaande tabel eenvoudig bekijken welke maat thermo werkhandschoen u nodig bent.  U meet de handpalm op met een centimeter en vervolgens kunt u in de tabel kijken welke maat handschoen voor u geschikt is. 

Maatbepaling WerkhandschoenThermo werkhandschoenen online kopen

Onze thermo werkhandschoenen hebben een dikkere voering, ideaal voor de aankomende koude wintermaanden. De thermo werkhandschoenen zijn zo ontwikkeld dat er nog voldoende bewegingsvrijheid is voor uw handen omtrent de werkzaamheden. De thermo werkhandschoenen zijn voorzien van een coating met een goede grip, door deze coating hebben deze handschoen een betere grip op gladde voorwerpen. Onze thermo werkhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Thermo werkhandschoenen online kopen bij De Boer Dental

Bij de Boer Dental hebben wij diverse thermo werkhandschoenen van bekende de merken zoals, PSP, Showa en Towa. Onze thermo handschoenen zijn handschoenen die een dikkere voering hebben, maar met nog voldoende bewegingsvrijheid geven in koude omstandigheden. Doordat wij een breed assortiment hebben kunnen wij al onze handschoenen online aan uw aanbieden. Wij hebben al onze werkhandschoenen voor u op een rijtje gezet, zodat u in één oogopslag kunt zien wat wij u kunnen bieden.Neemt u gerust een kijkje in onze online webshop.

Thermo werkhandschoenen met ruwe coating

Onze thermo werkhandschoenen voor de koude wintermaanden zijn vaak voorzien van een sterke coating met een goede grip. Door deze grip heeft u beter grip op gladde voorwerpen. De werkhandschoenen maken het werken in de kou een stuk prettiger. Doordat u geen koude vingers krijgt door onze fijne thermo werkhandschoenen, blijft u het gevoel in uw handen en vingers houden. Als u door de kou uw vingers en handen niet meer voelt is dat heel erg gevaarlijk. Dit is uiteraard niet de bedoeling en daarom zijn onze thermo werkhandschoen van groot belang.

Verschillende soorten maten

De Boer Dental heeft een groot aanbod aan thermo werkhandschoenen. Naast de diverse soorten werkhandschoenen die wij u aanbieden, bieden wij ook alle handschoenen in allerlei maten. Wij hebben een duidelijke en overzichtelijke instructie voor u waarmee u op basis van de lengte en breedte van uw hand kunt uitzoeken welke handschoen maat het beste bij u past. Heeft u ondanks ons advies toch de verkeerde handschoenen bestelt? Ook dat is geen enkel probleem! U kunt in onze webshop namelijk alle thermo handschoenen binnen 2 weken kosteloos retourneren.

Mocht u vragen hebben over de aankoop van de thermo werkhandschoenen, dan kunt u ons zowel telefonisch als via de mail benaderen voor advies. Wij van De Boer Dental willen dat u als klant tevreden bent met uw aankoop. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 en hier zijn we trots op. Wilt u eenvoudig en goedkoop uw thermo werkhandschoenen bestellen, dan bent u bij ons op het juiste adres.