Wegwerphandschoenen online kopen

Wegwerphandschoenen: Nitril, Latex en Vinyl handschoenen

Bij De Boer Dental vindt u kwalitatief hoogwaardige wegwerphandschoenen van soft nitril, latex, vinyl of stretch vinyl. Omdat wij deze wegwerphandschoenen onder eigen label uitbrengen, staan wij garant voor de kwaliteit. Al onze wegwerphandschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming.

Onze handschoenen kunnen toegepast worden in diverse branches. Eerst zelf proberen? Vraag dan nu uw proefmonsterpakket aan.

wegwerphandschoenen

 

Wegwerphandschoenen online kopen

​Bent u op zoek naar wegwerphandschoenen voor uw tandartsenpraktijk? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres! De Boer Dental is gespecialiseerd in wegwerphandschoenen in alle soorten, maten en materialen. Daarnaast kunt u bij De Boer Dental ook terecht voor nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur. De Boer Dental is dus hét juiste adres voor alle benodigdheden voor uw tandartsenpraktijk!

 

​Wegwerphandschoenen van De Boer Dental

De Boer Dental heeft een ruim aanbod aan wegwerphandschoenen, voor iedereen de juiste handschoen. U heeft de keus uit verschillende materialen, namelijk vinyl, nitril en latex. Bij ons kunt u altijd een constante kwaliteit verwachten. Wij brengen namelijk onder ons eigen lable de ​wegwerphandschoenen uit. Alle wegwerphandschoenen zijn gemaakt van gedegen materiaal en worden gemaakt rekening houdend met de pasvorm, het draagcomfort, het tastgevoel en een optimale allergievrije bescherming. ​De vinyl en nitril handschoenen die wij in ons assortiment hebben, zijn beiden latexvrij. Deze zijn speciaal gemaakt voor gebruikers met een allergie voor latex. Daarnaast zijn onze nitril handschoenen ook poedervrij. Er is dus altijd een wegwerphandschoen die aansluit bij uw wensen.

 

​Waarom wegwerphandschoenen van De Boer Dental?

​De Boer Dental is een betrouwbare partner voor de inkoop van uw wegwerphandschoenen​, andere disposables en nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur. Wij hebben een groot aanbod aan producten, waardoor u ruime keus heeft en altijd dat vindt dat bij uw wensen aansluit. U kunt bij ons ook terecht voor mondmaskers, dental towels, sterilisatiezakjes en zeep-/alcoholdispensers. Al onze producten bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Bent u niet tevreden over uw aankoop? Laat het ons weten. Bij ons geldt namelijk: 'Niet goed? Geld terug'. Wij streven namelijk naar een tevreden klant en wij zullen er alles aan doen om dat te bereiken. Wilt u liever eerst het product uittesten, ​voordat u een grote hoeveelheid aanschaft? Dat is mogelijk. Wij sturen u gratis een proefmonsterpakket van ​​wegwerphandschoenen​ toe. Zo kunt u de handschoenen uitproberen en vervolgens beslissen of u een bestelling gaat plaatsen. ​Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Daarom voeren wij regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek uit. In het laatste klanttevredenheidsonderzoek zijn wij beoordeeld met een 9,3! Daar zijn wij ontzettend blij mee! We doen er ook alles aan om op dit niveau te blijven werken, maar tegelijkertijd proberen we ons nog steeds te verbeteren. Heeft u een verbetersuggesties? Laat het ons weten, wij horen het graag van u!

 

Contact opnemen?

​Heeft u een vraag over De Boer Dental, over onze producten of over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon, per e-mail en via het contactformulier op onze website. Vul eenvoudig uw gegevens en uw vraag in en wij proberen u zo snel mogelijk antwoord te geven.