Wegwerphandschoenen online kopen

Wegwerphandschoenen: Nitril, Latex en Vinyl handschoenen

Bij De Boer Dental vindt u kwalitatief hoogwaardige wegwerphandschoenen van soft nitril, latex, vinyl of stretch vinyl. Omdat wij deze wegwerphandschoenen onder eigen label uitbrengen, staan wij garant voor de kwaliteit. Al onze wegwerphandschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming.

Onze handschoenen kunnen toegepast worden in diverse branches. Eerst zelf proberen? Vraag dan nu uw proefmonsterpakket aan.

wegwerphandschoenen

 

Wegwerphandschoenen online kopen

Op zoek naar wegwerphandschoenen? Werkt u bij een tandartsenpraktijk, dierenarts of bent u pedicure? Grote kans dat u dan gebruik maakt van wegwerphandschoenen​. Bent u daarom op zoek naar een bedrijf die goede en stevige handschoenen kan leveren? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur én de verkoop van hoogwaardige disposables. Betrouwbaar, veilig en betaalbaar, dat zijn onze kernwoorden. Wij zijn gespecialiseerd in wegwerphandschoenen, mondmaskers, dental towels, papieren handdoeken, sterilisatiezakjes en zeel-/alcoholdispensers.

​Wegwerphandschoenen online kopen bij De Boer Dental

Bij De Boer Dental vindt u kwalitatief hoogwaardige wegwerphandschoenen van soft nitril, latex, vinyl of stretch vinyl. Wij brengen deze handschoenen uit onder ons eigen label. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit. Al onze wegwerphandschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. ​Wilt u de ​wegwerphandschoenen ​eerst zelf proberen of de maat en kleur bekijken, voordat u ze definitief aanschaft? Vraag dan het proefmonsterpakket aan. U kunt dit pakket geheel gratis aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat het pakket zo snel mogelijk naar u wordt gestuurd. Bent u allergisch voor latex, maar wilt u wel graag wegwerphandschoenen gebruiken? Dan zijn de latexvrije handschoenen wat voor u. Deze hanschoenen bieden u de beste bescherming als u allergisch of overgevoel voor latex bent. Ondanks dat de handschoenen geen latex bevatten, zijn ze sterk en hebben ze een goede pasvorm. Ook heeft u met de latexvrije handschoen een uitstekend tastgevoel door de ruwe vingertoppen.

​Wegwerphandschoenen online kopen

U kunt de wegwerphandschoenen De Boer Dental eenvoudig online kopen. Wij hebben een uitgebreide webshop waarin al onze producten zijn opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om meerdere stuks per keer te bestellen. Als u namelijk voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten! Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons in Harkema te komen ophalen. Laat van tevoren wel even weten dat u uw bestelling op komt halen, dan zorgen wij dat hij voor u klaar staat.

​Contact opnemen?

Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Vul eenvoudig uw gegevens in en stel uw vraag. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.