Min: €0 Max: €4500

Latex handschoenen

✅U vindt bij ons een goed assortiment sterke Latex handschoenen. Latex handschoenen van dun, soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort, een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De latex handschoenen zijn licht gepoederd of poedervrij verkrijgbaar en eenvoudig aan te trekken. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certificering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze latex handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

latex handschoenen

Latex handschoenen online kopen

Is de voorraad latex handschoenen bijna op en wilt u niet zonder latex handschoenen komen zitten? En bent u daarom op zoek naar een adres waar u voor een scherpe prijs nieuwe latex handschoenen kunt bestellen? Bij De Boer Dental bent u aan het juiste adres! De Boer Dental is hét adres voor aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables. We bieden u een ruim assortiment van hoogwaardige producten. Wat u ook nodig heeft, de kans is groot dat u het in ons uitgebreide assortiment kunt vinden! Ook latex handschoenen kunt u bij De Boer Dental bestellen. We bieden handschoenen in veel verschillende soorten en maten. De latex handschoenen van De Boer Dental zijn sterk en betaalbaar. Zo weet u zeker dat u er op een prettige manier mee kunt werken, zonder dat de handschoenen bijvoorbeeld steeds weer kapot gaan. Wilt u ook latex handschoenen bestellen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Kies dan voor latex handschoenen van De Boer Dental! Wij hebben latex handschoenen gepoederd en latex handschoenen poedervrij in assortiment.
 

De latex handschoenen van De Boer Dental

Bij De Boer Dental bieden we u producten van de hoogste kwaliteit. Toch zijn onze producten zeer scherp geprijsd. We vinden het belangrijk om u betaalbare kwaliteit te kunnen bieden, telkens weer. De kwaliteit die wij bieden is constant. Hoe vaak u ook een product bij ons bestelt, u mag er altijd op vertrouwen dat u een product koopt van de hoogste kwaliteit. We bieden u een uitgebreid assortiment. Zo kunt u ook veel verschillende soorten wegwerphandschoenen bij ons vinden. Doordat u bij De Boer Dental een ruime keuze heeft in wegwerphandschoenen, kunt u altijd de handschoenen kiezen die u nodig heeft. Zo kan het zijn dat u, of één van uw medewerkers, allergisch is voor een specifiek materiaal. U kunt dan heel makkelijk voor een ander materiaal kiezen, zodat iedereen op een prettige manier met handschoenen kan werken. 

Bij De Boer Dental bieden we u handschoenen in veel verschillende uitvoeringen. Zo kunt u naast latex handschoenen ook vinyl handschoenen of nitril handschoenen bij ons bestellen. Kiest u voor vinyl, dan kunt u kiezen uit gepoederde of poedervrije handschoenen. Kiest u voor nitril handschoenen, dan heeft u de keuze uit maar liefst keuze uit de kleuren wit,blauw, roze en zwart. Door u een ruime keuze te bieden in wegwerphandschoenen, bieden we u altijd precies dat product dat u nodig heeft bij u op de werkvloer!

 

Latex handschoenen bestellen

Heeft u de latex handschoenen die u nodig heeft gevonden? U kunt bij De Boer Dental heel eenvoudig de benodigde handschoenen bestellen. Door latex handschoenen te bestellen bij De Boer Dental, profiteert u van onze lage prijzen. Wilt u nog meer profiteren van deze lage prijzen? Als u voor meer dan €75,- aan producten bestelt dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Op deze manier kunt u nog meer profiteren van de lage prijzen van onze producten. U weet zo zeker dat u altijd de laagst mogelijke prijs betaalt! 

Naast lage prijzen willen we u bij De Boer Dental ook graag de best mogelijke service bieden. We zetten daarom in op een zo hoog mogelijk niveau van klantenservice. Op dit moment hebben we al 195 beoordelingen van onze klanten mogen ontvangen. Ze zijn erg over ons te spreken, want de gemiddelde score is een 9,3. Daar zijn we bij De Boer Dental uiteraard heel blij mee. Toch blijven we ons inspannen om onze dienstverlening steeds weer te blijven verbeteren. 

Bij De Boer Dental heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een product van een bestelling altijd binnen die termijn naar ons terug kunt sturen. Heeft u een product ontvangen dat niet in orde is? Of bent u niet tevreden over een geleverd product? Stuur het dan naar ons retour, en ontvang uw geld terug. Dat is bij De Boer Dental geen enkel probleem. U heeft altijd het recht om binnen 14 dagen producten te retourneren. Naast deze service bieden we u ook een zeer snelle levering bij De Boer Dental. Heeft u een bestelling geplaatst? Wij zorgen er vervolgens voor dat u zo snel mogelijk uw bestelde producten in ontvangst kunt nemen. Als u bij De Boer Dental een bestelling plaatst, dan hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. En dat is natuurlijk wel zo prettig als u nieuwe latex handschoenen heeft besteld terwijl de oude bijna op zijn. U hoeft er dan niet bang voor te zijn dat u zonder latex handschoenen komt te zitten. Wilt u uw bestelling nog sneller in huis hebben? We bieden u bij De Boer Dental ook de mogelijkheid om zelf uw bestelling af te komen halen. Zo hoeft u nog minder lang op uw bestelling te wachten. Wilt u zelf uw bestelling komen afhalen? Laat het ons dan even weten. We vertellen u graag hoe u uw bestelling bij ons kunt afhalen!

Bij De Boer Dental kunt u zo op een hele makkelijke manier latex handschoenen bestellen voor een zeer scherpe prijs. We bieden u constante kwaliteit en een zeer snelle levering van uw bestelling. De latex handschoenen die wij bieden zijn betaalbaar en sterk. Bij De Boer Dental kunt u bovendien op een veilige manier uw bestelling betalen. Wilt u weten welke soort handschoenen het meest geschikt voor u zijn? Heeft u een vraag over een bestelling die u heeft gedaan? Of wilt u meer weten over onze latex handschoenen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door ons te bellen maar u kunt ons ook bereiken door ons een e-mail te sturen. We horen graag van u wat uw vraag is en waar we u bij De Boer Dental mee kunnen helpen. Kies voor latex handschoenen van De Boer Dental en profiteer van onze lage prijzen!