Min: €0 Max: €1500

Latex handschoenen

✅U vindt bij ons een goed assortiment sterke Latex handschoenen. Latex handschoenen van dun, soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort, een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De latex handschoenen zijn licht gepoederd of poedervrij verkrijgbaar en eenvoudig aan te trekken. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certificering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze latex handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

latex handschoenen

Latex handschoenen online kopen

Bent u op zoek naar latex handschoenen voor uzelf en uw medewerkers? Bent u op zoek naar een webwinkel waarbij u binnen zeer korte tijd uw bestelde latex handschoenen in huis heeft? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij De Boer Dental. Wij bieden u een ruim aanbod van verschillende latex handschoenen. Bent u op zoek naar een bepaalde maat? Op onze website vindt u een duidelijke maattabel waar u uw gewenste latex handschoenen maat kunt opmeten. U kunt gemakkelijk en snel uw gewenste latex handschoenen bestellen. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette webwinkel. Laat u verrassen door het ruime aanbod van diverse latex handschoenen. Vele klanten gingen u al voor en gebruiken tegenwoordig de wegwerp latex handschoenen van De Boer Dental. Zij waarderen onze producten met een prachtige 9 op basis van 1532 beoordelingen. 

Ruim aanbod van latex handschoenen

De Boer Dental is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden al jarenlang onze prachtige producten aan. In onze ruim opgezette webwinkel vindt u verschillende soorten en maten latex handschoenen. Onze latex handschoenen worden gemaakt van een soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort. De latex handschoenen van De Boer Dental worden in verschillende branches gebruikt. De handschoenen zijn gemaakt voor eenmalig gebruik en geven bescherming tegen vervuiling en besmetting in diverse branches. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor uw branche kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar onze producten? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord en gaan met u op zoek naar de passende latex handschoenen voor uw branche. 


Meer weten over De Boer Dental?

De Boer Dental is uw partner als het gaat om diverse wegwerp handschoenen. Wij zijn uw partner voor tandheelkundige apparatuur en disposables. Wij staan bekend als een betrouwbaar bedrijf dat graag voor zijn klanten klaar staat. U kunt gemakkelijk en snel online uw bestelling plaatsen. Met een paar drukken op de knop kunt u uw gewenste producten in het winkelmandje leggen. U betaalt veilig en snel uw producten met iDeal. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag zodat u uw gewenste producten zo snel mogelijk in huis heeft. De Boer Dental is gespecialiseerd in diverse werkhandschoenen. Denk hierbij aan hittebestendige handschoenen, Oxxa handschoenen, latex handschoenen en nitril handschoenen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.