Min: €0 Max: €50

Latex handschoenen

U vindt bij ons een goed assortiment sterke Latex handschoenen. Latex handschoenen van dun, soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort, een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De latex handschoenen zijn licht gepoederd of poedervrij verkrijgbaar en eenvoudig aan te trekken. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certficering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze latex handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

latex handschoenen

Latex handschoenen online kopen

​Wilt u latex handschoenen online kopen? Bij De Boer Dental is het mogelijk! De Boer Dental heeft een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en disposabels die u allemaal online kunt kopen. 

 

Latex handschoenen van De Boer Dental

De Boer Dental heeft een ruim aanbod aan wegwerphandschoenen. U heeft hierbij de keus uit verschillende materialen, kleuren en maten. Zo kunt u kiezen uit vinyl, nitril of latex handschoenen. U kunt kiezen voor gepoederde of ongepoederde latex handschoenen. Latex handschoenen zijn sterk en gemaakt van soepel, dun materiaal. Ze geven u een optimale bescherming met veel draagcomfort. Daarnaast hebben ze een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De gepoederde latex handschoen is lichtgepoederd en gemakkelijk aan te trekken. De ​latex handschoenen zijn samengesteld uit een natuurlijke stof. Daardoor zijn ze biologisch beter afbreekbaar en milieuvriendelijker dan de vinyl en nitril handschoenen. ​Bent u allergisch voor latex? Kies dan voor een wegwerphandschoen van vinyl of nitril. Deze hebben een allergievrije bescherming. ​Wilt u graag eerst de kwaliteit van de handschoen ervaren of verschillende maten uitproberen? Vraag dan een proefmonsterpakket aan via het contactformulier op onze website. Wij sturen u gratis een pakket toe. ​

 

Waarom De Boer Dental?

​De Boer Dental is gespecialiseerd in alle producten die een tandarts nodig heeft. Van tandheelkundige apparatuur tot wegwerphandschoenen en mondmaskers, wij verkopen het allemaal. En dit doen wij tegen scherpe prijzen. Is uw product niet goed of bent u niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug. Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen, wanneer uw bestelling €175,00 of meer bedraagt. ​Wij vinden het heel belangrijk dat u als klant tevreden bent. Daarom proberen wij ons voortdurend te verbeteren. U kunt ons daarbij helpen! Als u een product bij ons heeft besteld, kunt u een beoordeling invullen. Aan de hand van deze beoordeling proberen wij ons te verbeteren. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u deze beoordeling invult. Wij hebben inmiddels als 195 beoordelingen binnen en onze klanten hebben ons beoordeeld met een 9,3! Daar zijn wij erg trots op en willen we onze klanten voor bedanken!

 

​Contact opnemen?

​Heeft u vragen over een van onze producten of over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. U kunt uw vraag stellen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. ​Bent u een bestaande klant? Dan kunt u uw vraag stellen door een ticket aan te maken onder 'Mijn account'. Uw vraag wordt dan gekoppeld aan uw gegevens. Hierdoor kunnen wij uw vraag sneller beantwoorden.