Min: €0 Max: €45

Latex handschoenen

U vindt bij ons een goed assortiment sterke Latex handschoenen. Latex handschoenen van dun, soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort, een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De latex handschoenen zijn licht gepoederd of poedervrij verkrijgbaar en eenvoudig aan te trekken. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certficering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze latex handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

latex handschoenen

Latex handschoenen

Op zoek naar een webshop voor uw latex handschoenen? Werkt u in een tandartsenpraktijk en bent u daarom op zoek naar ​latex handschoenen​? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables. Dus ook voor ​latex handschoenen moet u bij ons zijn.
 

​Latex handschoenen bestellen bij De Boer Dental

​Wij hebben verschillende latex handschoenen in ons assortiment, zodat u de handschoen kunt kiezen die u wilt. De latex handschoenen zijn gemaakt van een dun en soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort. De handschoenen hebben een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De handschoenen zijn licht gepoederd en eenvoudig aan te trekken. U kunt ook kiezen voor de ongepoederde variant.
 

​Gratis proefmonster

Wilt u latex handschoenen eerst uitproberen voordat u ze definitief aanschaft? Of bent u benieuwd naar de kleuren en de maten? Dan kunt u een proefmonster pakket aanvragen. Dit is geheel gratis. Voor het aanvragen van een proefmonster kunt u ons een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

​Online bestellen

​Bij De Boer Dental kunt u de latex handschoenen eenvoudig online bestellen. U kiest de handschoenen uit en plaatst uw bestelling. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle levering. En als u voor €175,00 of meer besteld, betaalt u geen verzendkosten! U kunt dus ook meerdere dozen handschoenen in één keer bestellen! Wilt u liever de producten ophalen? Ook dat is mogelijk. Op ons kantoor in Harkema kunt u uw bestelling ophalen. Laat van tevoren wel even weten dat u uw bestelling wilt ophalen! ​Bent u toch niet helemaal tevreden over uw bestelling? Dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren. Dit kunt u binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen, doen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u uw geld zo snel mogelijk terug heeft.

Contact opnemen?

Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Of bent u niet tevreden over de producten en wilt u een klacht indienen? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Een goede relatie met de klanten staat voor ons namelijk voorop. ​Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Harkema. Maak van tevoren wel even een afspraak met ons.