Min: €0 Max: €50


Latex handschoenen

U vindt bij ons een goed assortiment sterke Latex handschoenen. Latex handschoenen van dun, soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort, een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De latex handschoenen zijn licht gepoederd of poedervrij verkrijgbaar en eenvoudig aan te trekken. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certficering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze latex handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

latex handschoenen

Latex handschoenen online kopen

De Boer Dental is dé specialist als het gaat om het leveren en verkopen van latex handschoenen. De latex handschoenen van De Boer Dental zijn van hoge kwaliteit en worden tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden. De Boer Dental heeft veel kennis en ervaring als het gaat om het aankopen en verkopen van diverse apparatuur voor de tandheelkunde of producten voor de gezondheidszorg of andere instellingen. Wij streven naar een betrouwbare service en houden rekening met de klant. Wij denken graag met u mee en zorgen daardoor voor een uitgebreid assortiment. Door ons uitgebreide assortiment vindt u altijd wel een product dat past bij uw werkzaamheden. Wij leveren onze producten aan de gezondheidszorg maar ook aan onderzoeksinstellingen en andere kleinere bedrijven. De Boer Dental is er voor iedereen! Wilt u graag nieuw apparatuur of occasions voor bijvoorbeeld uw tandartsen praktijk? Dat kan. De Boer Dental is altijd geïnteresseerd in gebruikte (tandarts)apparatuur. Bij ons kunt u uw spullen eenvoudig en snel verkopen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden door en zorgen ervoor dat uw spullen in goede handen komen. 

​Waarom latex handschoenen?

​Latex handschoenen van De Boer Dental zijn gemaakt van een sterk materiaal. Bovendien bieden ze een optimale bescherming met veel draagcomfort. De fijne pasvorm en het goede tastgevoel maakt de handschoen multifunctioneel. De latex handschoenen van De Boer Dental zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo kunt u ervoor kiezen om latex handschoenen te kopen die licht gepoederd of poedervrij zijn. Ook hebben wij diverse kleuren en dispenserhouders. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze latex handschoenen? Vraag dan gemakkelijk een proefmonsterpakket aan. Zo kunt u zelf de kwaliteit van onze handschoenen ervaren en beslissen of deze handschoenen geschikt voor u zijn. De Boer Dental heeft meerdere handschoenen in het assortiment. Zo bieden wij ook wegwerphandschoenen aan van nitril en vinyl. Elk materiaal is anders ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. Bent u bijvoorbeeld allergisch voor latex? Kies dan voor latexvrije handschoenen of nitril handschoenen. Nitril handschoenen zijn namelijk poedervrij en latexvrij. Op onze website vindt u meer informatie over de kenmerken, samenstellingen en normeringen van onze producten. Wij streven naar een 100% tevredenheidsgarantie. Is het product niet goed? Dan krijgt u altijd uw geld terug. Onze handschoenen en andere producten koopt u altijd voor een aantrekkelijke aanbieding. Wilt u langskomen in Harkema om onze producten te bewonderen? Maak dan een afspraak met ons. Wij verwelkomen u graag bij De Boer Dental!