Min: €0 Max: €3000

Latex handschoenen

✅U vindt bij ons een goed assortiment sterke Latex handschoenen. Latex handschoenen van dun, soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort, een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De latex handschoenen zijn licht gepoederd of poedervrij verkrijgbaar en eenvoudig aan te trekken. Bij de producten leest u onder "informatie" alles over de kenmerken, samenstelling, normering en certificering. Ook vindt u hier terug voor welke omstandigheden welke handschoen geschikt is.

 

Gratis proefmonsters?  Eerst de kwaliteit van onze latex handschoenen ervaren? Of bent u benieuwd naar de kleuren en wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

latex handschoenen

Latex handschoenen online kopen

Bent u op zoek naar latex handschoenen? Zijn uw latex handschoenen bijna op en heeft u een nieuwe voorraad nodig? Zoek dan niet verder en bestel bij ons voor zeer scherpe prijzen de latex handschoenen die u nodig heeft. Bij De Boer Dental bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten en maten latex handschoenen. In de loop van de jaren zijn er diverse latex handschoenen aan ons brede assortiment toegevoegd. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om de juiste keuze te maken. U kunt bij ons een proefpakket aanvragen met verschillende latex handschoenen. Op deze manier kunt u in uw branche bekijken welke latex handschoenen het beste geschikt zijn voor uw werkzaamheden. 

Ruime webwinkel; Niet goed? Geld terug!

Bij De Boer Dental bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. De kwaliteit van onze latex handschoenen blijft constant. Keer op keer kunt u vertrouwen op onze goede producten. Dit komt omdat wij de productie en de ontwikkeling in eigen beheer hebben. Wij verkopen latex handschoenen onder ons eigen label. Bij De Boer Dental bieden wij u latex handschoenen in vele verschillende uitvoeringen. Vindt u het lastig om de juiste maat te bepalen? Op onze website vindt u een gemakkelijke meettabel. Op deze manier kunt u eenvoudig de juiste maat bepalen voor uw latex handschoenen. Naast de verkoop van latex handschoenen kunt u bij ons ook terecht voor nitril handschoenen en vinyl handschoenen. De keuze is helemaal aan u. Met een paar drukken op de knop kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling plaatsen en via iDeal betalen. Bij De Boer Dental geldt ook de regel: niet goed? Geld terug! Bestelt u voor meer dan 175 euro? Dan is uw verzending helemaal gratis! De Boer Dental is betrouwbaar, betaalbaar en veilig!Meer weten over latex handschoenen?

Wilt u meer weten over ons ruime aanbod van latex handschoenen? Heeft u nog vragen over andere producten en disposables van De Boer Dental? Naast de verkoop van latex handschoenen kunt u bij ons ook terecht voor diverse tandartsapparatuur, haarnetjes en mondmaskers. Bij De Boer Dental vindt u alles voor uw veiligheid en de veiligheid van uw klanten.  U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en gaan graag samen met u op zoek naar een passende latex handschoen voor uw branche. U kunt ons bereiken via ons e-mail adres en via ons telefoonnummer.