Feather Disposables - Haarnetjes blauw Feather (1000st)

Wegwerp Haarnetjes blauw kopen van het merk Feather Disposables. Gebruik van de haarnetjes blauw vermindert bacterieoverdracht. De disposable haarnetjes worden veelal gebruikt in de zorg, voedingsmiddelenbranche en in keukens en zijn verkrijgbaar in wit e

Wegwerp Haarnetjes blauw Feather Disposables | blauw

Inhoud
Doosverpakking: 1 doos 10x100 disposable haarnetjes
Kleur: blauw

Informatie  
Wegwerp Haarnetjes blauw van het merk FeatherDisposables. Gebruik van de haarnetjes vermindert bacterieoverdracht. De haarnetjes worden veelal gebruikt in de zorg, voedingsmiddelenbranche en in keukens. De haarnetjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw.

Kenmerken

  • maat: one size
  • model: wokkel met latexvrij elastiek
  • materiaal/gewicht: 13g/m2
  • gebruik van disposable haarnetjes vermindert overdracht van bacteriën van het hoofd naar het product of een patiënt

Wegwerp Haarnetjes

Tijdens het productieproces is het van groot belang dat de haren niet in de producten terecht komen. Door het gebruik van wegwerp haarnetjes kunt u voorkomen dat er toch haren tussen de producten terecht komen. Daarnaast worden Disposable haarnetjes gebruikt in verschillende branches. Zo worden onze haarnetjes vooral gebruikt in de voedingsmiddelen industrie, horeca, ziekenhuizen en andere bedrijfstakken. Het dragen van haarnetjes is hygiënisch en komt de voedselveiligheid ten goede. U kunt bij de Boer Dental kiezen uit twee kleuren haarnetjes, namelijk wit en blauw. De blauwe haarnetjes worden meestal gebruikt binnen bedrijven die werken met voedsel. Mocht er onverhoopt een haarnetje verdwijnen en tussen de producten terecht komen, dan is de kleur blauw gemakkelijk herkenbaar door de kleur.

U kunt uw Haarnetjes combineren met ander producten van de Boer Dental

Vaak is alleen een haarnetje niet afdoende om hygiënisch te werken. Bij de Boer Dental vind u verschillende producten die u in combinatie met de wegwerp haarnetjes kunt gebruiken. Zo hebben wij verschillende soorten wegwerphandschoenen in zowel, Nitril, Latex  en vinyl handschoenen. Daarnaast hebben wij wegwerpschorten, mondmaskers, bezoekersjassen, schoen en laars overtrekken. Al met al bent u bij de Boer Dental aan het juiste adres voor al uw Disposable producten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen