Wegwerp handschoen

Min: €0 Max: €150

Wegwerp handschoen online kopen

Op zoek naar wegwerp handschoen? Werkt u bij een tandartsenparktijk of een huisartsenpraktijk? En u op zoek naar een bedrijf die wegwerp handschoenen verkoopt? Dan moet u bij De Boer Dental zijn. De Boer Dental heeft een ruim assortiment aan wegwerphandschoenen. Er zit dus altijd wel een ​wegwerp handschoen tussen die u zoekt! Ga snel naar onze website en bestel de ​wegwerp handschoen!

Wegwerp handschoen bestellen

Bij De Boer Dental kunt u eenvoudig online wegwerp handschoenen bestellen. Wij hebben namelijk een webshop waarin al onze producten zijn opgenomen. U heeft ruime keus uit verschillende wegwerp handschoenen. Zo kunt u kiezen voor handschoenen van vinyl, nitril of latex. Alle wegwerp handschoenen brengen wij uit onder ons eigen label. Daarom staan wij garant voor de kwaliteit. Alle wegwerp handschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. Als u bijvoorbeeld allergisch of overgevoelig bent voor latex, kunt u kiezen voor de latexvrije wegwerp handschoenen. Deze handschoenen bieden dezelfde kwaliteit en draagcomfort als de andere handschoenen, alleen bevatten ze geen latex.

Proefmonsterpakket aanvragen

​Wilt u de wegwerp handschoenen eerst uitproberen, voordat u ze definitief uitprobeert? Of wilt u eerst de kleur en de pasvorm zien? Dan kunt u bij ons een proefmonsterpakket aanvragen. Het proefmonsterpakket bevat verschillende handschoenen, zodat u ze kunt uitproberen. Het proefmonsterpakket is geheel gratis en kunt u aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u het pakket zo snel mogelijk krijgt opgestuurd.

​Online bestellen

U kunt de wegwerp handschoenen bij ons online bestellen. Dit gaat heel eenvoudig en u betaalt bij ons nooit teveel. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Als u voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten! Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij ons kantoor in Harkema. Maak van tevoren wel even een afspraak. Dan weten wij dat u komt en zorgen we ervoor dat uw bestelling klaar staat.

Klanttevredenheid

Bij ons staat een goede relatie met de klant voorop. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom kunnen de klanten een beoordeling over ons invullen. Daaruit blijkt dat ze erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op en doen er alles aan om op dit niveau te blijven werken.

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de wegwerp handschoen van De Boer Dental? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat u altijd de wegwerp handschoen vindt die u zoekt!