Wegwerp handschoen

Min: €0 Max: €75

Wegwerp handschoen online kopen

Op zoek naar een wegwerp handschoen? Werkt u in een tandartsenpraktijk en bent u daarom op zoek naar een ​wegwerp handschoen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan disposables, waaronder verschillende soorten wegwerp handschoenen. ​

Wegwerp handschoen kopen bij De Boer Dental

​Bij De Boer Dental vindt u kwalitatief hoogwaardige handschoenen van nitril, vinyl of latex. Wij brengen deze handschoenen uit onder ons eigen label. Daarmee staan wij garant voor de kwaliteit. Al onze wegwerp handschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. Bent u overgevoelig of allergisch voor latex? Kies dan voor de latexvrije wegwerp handschoen. Deze handschoenen bieden u hetzelfde comfort, maar hebben een allergievrije bescherming.  Wilt u de wegwerp handschoenen van De Boer Dental eerst uitproberen, voordat u ze daadwerkelijk aanschaft? Vraag dan een proefmonsterpakket aan. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het wegwerp handschoen pakket aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Wegwerp handschoen online kopen

U kunt de wegwerp handschoenen van De Boer Dental online kopen. Wij hebben namelijk een webshop waarin al onze producten zijn opgenomen. Bij De Boer Dental kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs en wanneer u voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten! U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen, maar u kunt uw bestelling ook bij ons ophalen. U dient dan wel van tevoren een afspraak met ons te maken. ​Heeft u uw bestelling ontvangen, maar bent u toch niet helemaal tevreden? U heeft bij bijna al onze producten 14 dagen bedenktijd. Als u toch niet tevreden bent, kunt u dus binnen 14 dagen uw bestelling retourneren. Als het een geldige reden betreft, krijgt u uiteraard uw geld van ons terug.

Klanttevredenheid

​Klanttevredenheid staat bij De Boer Dental hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Onze klanten kunnen dan ook een beoordeling over ons invullen. Hierbij blijkt dat de klanten erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen! Daar zijn wij erg trots op en we doen er alles aan om op dit niveau te blijven werken! ​Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten. Wij stellen uw feedback zeer op prijs. U kunt uw tip of suggestie doorgeven door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een beoordeling invullen.


Pagina 1 van 2