Vinyl handschoenen kopen

Min: €0 Max: €40

Vinyl handschoenen online kopen

​Wilt u vinyl handschoenen kopen, maar weet u geen geschikte leverancier? Dan moet u bij De Boer Dental zijn. De Boer Dental is uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur. Daarnaast verkopen wij ook disposables, zoals wegwerphandschoenen, mondmaksers en dental towels. De Boer Dental is het adres waar u direct uw vinyl handschoenen kopen kunt.

 

Online vinyl handschoenen kopen

Bij De Boer Dental kunt u online vinyl handschoenen kopen. Wij hebben een webshop waarin al onze producten zijn opgenomen. U vindt dus altijd de handschoenen die u nodig hebt. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden en bij u wordt bezorgd. Als u een bestelling plaatst van €175,00 of meer, betaalt u geen verzendkosten! U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen. U kunt uw bestelling ophalen op ons kantoor in Harkema. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat wij weten dat u komt.
Bent u toch niet helemaal tevreden over uw bestelling? Of heeft u per ongeluk de verkeerde handschoenen besteld? Dan kunt u de producten retourneren. Dit kunt u binnen 14 dagen doen. Wij zorgen ervoor dat u uw geld zo snel mogelijk terug krijgt.

 

​Proefmonsterpakket

​Wilt u de vinyl handschoenen eerst uitproberen, voordat u de vinyl handschoenen kopen kopen zult? Bij De Boer Dental is het mogelijk. U kunt namelijk het proefmonsterpakket aanvragen. Dit pakket is gratis en kunt u via het contactformulier op onze website aanvragen. Vervolgens zorgen wij ervoor het zo snel mogelijk naar u wordt toegestuurd.

 

Klanttevredenheid

​Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wij doen er dan ook alles om onszelf voortdurend te verbeteren. Zo kunnen onze klanten een beoordeling over ons invullen. Daaruit blijkt dat ze erg tevreden zijn. Ze beoordelen ons namelijk met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op en we proberen op hetzelfde niveau te blijven werken. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Vul een beoordeling in of laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs!

 

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.