Vinyl handschoenen kopen

Min: €0 Max: €6500

Vinyl handschoenen kopen

Wilt u vinyl handschoenen kopen? Bent u op zoek naar wegwerphandschoenen voor uw bedrijf of praktijk? Bij De Boer Dental verkopen wij verschillende wegwerphandschoenen. U kunt geheel gemakkelijk online vinyl handschoenen kopen bij De Boer Dental. Door gebruik te maken van vinyl handschoenen beschermt u uw handen tegen ongemakken. Denkt u aan bacteriën, vuil en bloed. Onze vinyl handschoenen worden met regelmaat besteld door tandartspraktijken en bedrijven in de voedselindustrie. Bent u benieuwd of onze vinyl handschoenen ook voor u van toepassing zijn? Neemt u een kijkje in onze webwinkel en zie wat wij voor u kunnen betekenen. De Boer Dental verkoopt verschillende kleuren en maten vinyl handschoenen.

 

Vinyl handschoenen kopen bij De Boer Dental

Wilt u vinyl handschoenen kopen? De vinyl handschoenen van de De Boer Dental zijn gemaakt van zacht en sterk materiaal. Onze handschoenen geven uw handen een goede allergievrije bescherming. De vinyl handschoenen zijn gemaakt voor een goede pasvorm, gevoelige tastvorm en een fijn draagcomfort. De wegwerp handschoenen van De Boer Dental worden uitgebracht onder eigen label. U kunt de vinyl handschoenen online bestellen in onze webshop. Als u uw bestelling geplaatst heeft zorgen wij ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk binnen krijgt. Heeft uw bestelling een bedrag van boven de 175,-? Dan betaalt u geen verzendkosten bij De Boer Dental tijdens het vinyl handschoenen kopen.  

 

Verschillende maten handschoenen

Bij De Boer Dental bieden wij u een breed assortiment aan van verschillende soorten en maten handschoenen. U kunt kiezen uit vinyl handschoenen, nitril handschoenen en latex handschoenen. Al onze handschoenen zijn gemaakt volgende de Europese richtlijnen en zijn goedgekeurd voor verschillende branches. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet goed weet welke maat handschoen u moet bestellen. Op onze website vindt u een online tabel waarin wordt uitgelegd hoe u uw hand op kunt meten. Indien u uw hand heeft opgemeten kunt u checken welke maat handschoen u nodig heeft. Vindt u het prettig om proefmonsters te ontvang van verschillende vinyl handschoenen of van één van onze andere handschoenen? Dan is dit zeker mogelijk. In onze webshop kunt u uw proefmonster gemakkelijk bij ons bestellen. 

De producten van De Boer Dental zijn scherp geprijsd en met een niet goed geld terug garantie. Wij garanderen u een goede service van professionele producten. Onze klanten zijn zeer tevreden en waarderen ons met een 9,6 op basis van 354 beoordelingen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet! Heeft u vragen over onze producten? U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken.