Vinyl handschoenen kopen- gepoederd

Vinyl handschoenen kopen, latexvrije, lichtgepoederde handschoenen van een zacht materiaal met een redelijk comfortabele pasvorm en een optimale allergievrije bescherming. Een goed draagcomfort, iets losser zittend om de hand dan latex of nitril handschoe

Lees meer...
€28,75 Excl. btw
€34,79 Incl. btw
 • Bestel 5 voor €28,25 per stuk en bespaar 2%
 • Bestel 10 voor €27,49 per stuk en bespaar 4%
+ -
In winkelwagen

Vinyl handschoenen kopen latexvrij en licht gepoederd | wit

Inhoud
Doosverpakking: 1 doos bevat 10 x 100 stuks

Informatie 
Deze witte vinyl wegwerphandschoenen zijn van een zacht materiaal met een redelijk comfortabele pasvorm en een optimale allergievrije bescherming. Ze hebben een goed draagcomfort. De handschoenen zijn latexvrij, licht gepoederd en zeer geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex.

Kenmerken

 • niet toxisch, allergievrij, latexvrij en licht gepoederd
 • gemaakt van polyvinyl (PVC)
 • prettig draagcomfort, goede pasvorm en goed tastgevoel
 • redelijk goede weerstand tegen zuren, basen, oliën, vetten, peroxiden en aminen
 • goede weerstand tegen slijtage
 • slecht bestand tegen organische oplosmiddelen
 • weekmakers in de handschoenen kunnen mogelijk oplosmiddelen besmetten
 • vermijd contact met ketonen en aromatische oplosmiddelen

Vinyl handschoenen bieden een redelijke weerstand tegen olie en vet, maar zijn niet zo sterk of bestand tegen scheuren als latex of nitril handschoenen. Deze handschoen zit iets losser om de hand dan een latex of nitril handschoen.

Geschikt voor

 • eenmalig gebruik
 • gebruikers die gevoelig zijn voor latex eiwitten
 • voor korte behandelingen
 • bescherming tegen vervuiling bij behandelingen met een beperkt besmettingsrisico bij lagere risico en bij niet-invasieve procedures in o.a. de horeca, schoonmaakbranche, verpakkingsindustrie, levensmiddelenindustrie of cosmetische industrie
 • NIET GESCHIKT VOOR: steriele handelingen

Normen
Al onze vinyl handschoenen voldoen aan de Europese Richtlijnen voor Medische Hulpmiddelen en Persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast voldoen onze handschoenen aan de Europese richtlijn voor producten die in contact komen met voedsel. De kwaliteit van de handschoenen wordt gecontroleerd op basis van de AQL-methode (Niveau 1.5). De Vinyl handschoenen voldoen aan de volgende eisen en normen:

 • NEN-EN 455 1, 2 en 3
 • EN420, EN374 1 en 2
 • AQL 1,5 & CE-keurmerk

Vinyl handschoenen kopen

​Bent u op zoek naar vinyl handschoenen? Wilt u graag sterke, dunne en goedkope vinyl handschoenen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen én aankopen van nieuwe en gebruikte apparatuur. Bovendien kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige disposables, mondmaskers en andere producten. Bij De Boer Dental staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u nooit te veel betaalt voor een product. Daarom bieden wij producten aan met aantrekkelijke aanbiedingen. Door onze betrouwbare, veilige en betaalbare service zijn al vele klanten u voor gegaan. Wij leveren onze diensten en producten onder andere aan dierenartsen, zorginstellingen en andere bedrijven. Doordat onze producten toepasbaar zijn in diverse sectoren, zoals de gezondheidszorg of branches waarin wordt gewerkt met levensmiddelen blijven wij groeien als bedrijf. Bovendien werkt De Boer Dental samen met een importeur van het merk FeatherGloves. Hierdoor kunnen wij bepaalde wegwerphandschoenen van topkwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs. Ook heeft De Boer Dental een eigen merk op de markt. Zo staan wij garant voor kwaliteit. 

​Waarom vinyl handschoenen?

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van een zacht stretch materiaal. Door dit materiaal heeft de handschoen een comfortabele pasvorm met een optimale allergievrije bescherming. Doordat de handschoenen niet knellen rondom de vingers hebben ze een prettig draagcomfort. Bovendien zijn de handschoenen latexvrij en dus zeer geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Vinyl handschoenen bieden een redelijke weerstand tegen olie en vet. Wilt u wat sterkere handschoenen? Kies dan voor nitril handschoenen. Wilt u meer weten over de verschillen van onze handschoenen? Op onze website vindt u bij elk product informatie over de kenmerken, samenstelling en normering. Bovendien vindt u ook voor welke omstandigheden welk handschoen geschikt is. Bent u nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van onze handschoenen? U kunt gratis proefmonsters aanvragen. Zo kunt u verschillende kleuren bekijken en diverse maten proberen. Zo vindt u altijd de handschoen die het beste voor u werkt. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen door het contactformulier in te vullen op onze website.  ​De Boer Dental is gevestigd in Harkema. Wilt u graag langskomen om de apparatuur te bekijken? Dat kan! Wij willen graag met u de mogelijkheden bespreken en u kunt terecht bij ons voor informatie en advies. De Boer Dental heeft veel kennis en ervaring en wij delen dat graag met u! Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. De Boer Dental is er voor iedereen! Waarmee kunnen wij u helpen? 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen