Poedervrije handschoenen online kopen

Min: €0 Max: €150

Poedervrije handschoenen online kopen

Op zoek naar poedervrije handschoenen? ​Maakt u in uw werk altijd gebruik van wegwerphandschoenen, maar bent u allergisch voor latex? Kies dan voor latexvrije en poedervrije handschoenen. Poedervrije handschoenen bestelt u eenvoudig online bij De Boer Dental.

 

​Poedervrije handschoenen van De Boer Dental

​De Boer Dental is hét adres voor poedervrije handschoenen. Wij brengen handschoenen uit onder ons eigen label en staan garant voor de kwaliteit. Al onze wegwerphandschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. De latexvrije en poedervrije handschoenen zijn van goede kwaliteit, maar bieden bescherming wanneer u allergisch of overgevoelig bent voor latex en poeder. De handschoenen zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar. U kunt dus degene kiezen die u wilt. 

 

Proefmonsterpakket

Wilt u de poedervrije handschoenen eerst uitproberen voordat u ze definitief bestelt? Bij De Boer Dental is dat geen enkel probleem. Bij ons kunt u namelijk een proefmonsterpakket aanvragen. Zo kunt u zelf de pasvorm en de tastgevoeligheid testen. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat het pakket zo snel mogelijk wordt opgestuurd. ​

 

​Snelle levering

​Als u bestelt bij De Boer Dental kunt u rekenen op een snelle levering. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u uw bestelling snel in huis heeft. Tevens betaalt u geen verzendkosten wanneer u voor €175,00 of meer bestelt. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij ons op te halen. Dit kunt u doen bij ons kantoor in Harkema. Laat van tevoren wel even weten wanneer u uw bestelling komt ophalen, dan zorgen wij dat uw bestelling klaar staat. ​Bent u toch niet helemaal tevreden over uw bestelling? Of heeft u per ongeluk de verkeerde handschoenen besteld? Dat is geen enkel probleem. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren.

 

Klanttevredenheid

​Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Wij proberen dan ook tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. De klanten kunnen een beoordeling over ons invullen. Hieruit blijkt dat de klanten erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op! We doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken!

 

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. ​Bent u een bestaande klant? Dan kunt u uw vraag via uw account stellen.