Nitril handschoenen roze poedervrij

Min: €0 Max: €65

Nitril handschoenen roze poedervrij

Bent u op zoek naar nitril handschoenen roze voor bij u in de praktijk? De nitril handschoenen roze van De Boer Dental worden gemaakt van 100% synthetisch nitril. Hierdoor zijn onze nitril werkhandschoenen sterk en rekbaar. Onze roze handschoenen worden veel gebruikt in nagelsalons, bij pedicures en door schoonheidsspecialisten. Bij De Boer Dental bieden wij u verschillende kleuren nitril handschoenen aan. De nitril handschoenen van De Boer Dental zijn disposables. Na één keer gebruiken kunt u uw nitril handschoenen in de prullenbak gooien. Door de handschoenen eenmalig te gebruiken bent u verzekerd van sterke handschoenen. Naarmate u uw handschoenen aan- en uittrekt verliest de handschoen zijn rekbaarheid en komen er zeer snel scheurtjes in. Hierdoor zijn de handschoenen niet meer hygiënisch en kunt u uw werk niet meer volgens de richtlijnen uitvoeren.

 

Online nitril handschoenen roze kopen

In onze webshop kunt u uw nitril handschoenen roze online bestellen. Weet u niet precies welke maat u heeft of weet u niet zeker of u de roze handschoenen van het materiaal nitril wilt? U kunt bij De Boer Dental een proefpakket bestellen. Zo kunt u zelf bekijken waarmee u het fijnste werkt. De roze nitril handschoenen zijn zacht en huidvriendelijk. De handschoenen zorgen voor extra draagcomfort, optimale bescherming en een goede pasvorm. De roze handschoenen zijn latex en poedervrij en hebben een stevig manchet met rolrand waardoor uw handschoen goed blijft zitten. Door de geruwde vingertopper behoudt u een stevige grip. De wegwerp handschoenen zijn voor eenmalig gebruik, ideaal voor gebruikers die gevoelig zijn voor latex eiwitten en voor het gebruik van korte behandelingen. Door gebruik te maken van handschoenen beschermt u uzelf tegen besmetting en vervuiling. 

 

Richtlijnen voor nitril handschoenen

Op zoek naar nitril handschoenen roze? Alle nitril handschoenen van De Boer Dental voldoen aan de Europese Richtlijnen voor Medische Hulpmiddelen en Persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze handschoenen zijn ook geschikt voor de voedselindustrie. Ook hiervoor worden de juiste richtlijnen gecontroleerd. Alle handschoenen worden gecontroleerd op basis van de AQL-methode. U bent verzekerd van professionele en goedgekeurde nitril handschoenen als u uw roze handschoenen bij De Boer Dental bestelt. Wij zien uw bestelling graag tegemoet! 

De Boer Dental geeft de werkhandschoenen uit onder zijn eigen label. Doordat wij onze handschoenen onder onze eigen vleugel behouden garanderen wij u een snelle levering en een constante kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan in nitril handschoenen, vinyl handschoenen en latex handschoenen. De Boer Dental biedt u scherpe prijzen aan en een niet goed, geld terug garantie.