Mondmasker kopen

Min: €0 Max: €50

Mondmasker kopen

Online een mondmasker kopen? Werkt u bij een tandartsenpraktijk en bent u op zoek naar mondmaskers? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan mondmaskers. ​

Mondmasker kopen bij De Boer Dental

U wilt een mondmasker kopen en bent op zoek naar een geschikte leverancier. De Boer Dental heeft goede kwaliteit mondmaskers. Wij verkopen onder meer mondmaskers van ons eigen merk FeatherDisposables. Dat wij onze eigen naam aan deze producten verbinden, geeft aan dat wij volledig achter de kwaliteit van deze producten staan. Naast mondmaskers levert FeatherDisposables ook beschermende kleding, zoals haarnetjes en schoenovertrekken. De mondmaskers zijn comfortabel, drielaags met oorelastiek en neusstrips. De mondmaskers zijn van zacht materiaal, glasvezel- en latexvrij en verpakt in handige dispenserdoosjes. Ook wanneer u allergisch of overgevoelig voor latex bent, kunt u de mondmaskers van De Boer Dental gebruiken. U kunt eenvoudig online uw mondmasker kopen in onze webshop.

​Mondmasker kopen online

U kunt de mondmaskers eenvoudig online kopen in onze webshop. Hoe meer u bestelt, des te hoger de korting. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten, wanneer u voor €175,00 of meer bestelt. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling bij ons op te halen. U dient dan van tevoren wel een afspraak te maken. Bent u toch niet helemaal tevreden met uw bestelling? Dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Indien het om een geldige reden gaat, krijgt u zo snel mogelijk uw geld terug. Kijk op onze website voor meer informatie over het retourneren van bestellingen. ​Voor bestaande klanten is het mogelijk om te bestellen op rekening en te betalen via een factuur. Zoals u merkt doen wij er alles aan om het bestellen van tandheelkundige disposables voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij horen het dan ook graag van u als u ergens niet tevreden over bent of als u tips of suggesties ter verbetering heeft.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over ​mondmasker kopen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. U vult uw gegevens en uw vragen in en wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. ​Wilt u langskomen in Harkema om producten te bekijken of mogelijkheden te bespreken? Maak dan eerst telefonisch of per e-mail een afspraak met ons.