Online mondkapjes kopen

Min: €0 Max: €4500

Online mondkapjes kopen

Bent u op zoek naar mondkapjes? Bent u op zoek naar professionele mondkapjes die geschikt zijn voor uw werkzaamheden in uw branche? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Boer Dental. De Boer Dental is uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables, waaronder soft nitril latex en stretch vinyl handschoenen, mondmaskers, dental towels, papieren handdoeken, sterilisatiezakjes en zeep- en alcohol dispensers. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten producten die geschikt zijn voor uw branche. Vele klanten van De Boer Dental werken in tandartsen praktijken, tattoo shops, pedicures en ziekenhuizen. De Boer Dental staat bekend als een betrouwbaar, betaalbaar en veilige webwinkel waar u binnen een handomdraai uw gewenste producten kunt bestellen. Wij zien uw online bestellen voor mondkapjes graag tegemoet!

 

Professionele mondkapjes van De Boer Dental

De Boer Dental heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd en vele bedrijven weten ons tegenwoordig dan ook feilloos te vinden. Wij bieden onze producten aan tegen zeer scherpe prijzen en wij zorgen voor een snelle levering. Omdat wij beschikken over een ruime voorraad kunnen onze medewerkers direct voor u aan de slag gaan. Binnen een paar werkdagen heeft u uw bestelling binnen. Bij De Boer Dental geldt ook: Niet goed? Geld terug! De Boer Dental beschikt over een ruim aanbod van verschillende soorten mondkapjes. Er zijn 3 verschillende typen chirurgische mondneusmaskers. Type 1 is bedoeld voor cliënten, type 2 is voor medewerkers in die gevallen waarbij een mondneusmasker vereist is, maar waar er geen risico bestaat op spatten van lichaamsvloeistoffen en type 3 is de niet vochtdoorlatende variant. Deze is bedoeld om de neus- en mondslijmvliezen tegen spatten van lichaamsvloeistoffen te beschermen. Door onze constante kwaliteit en ruime keuze uit verschillende soorten en maten mondkapjes waarderen onze klanten ons met een 9.1 op basis van 3062 beoordelingen.

 

Mondkapjes gemakkelijk te bestellen

Op deze gebruiksvriendelijke website kunt u op uw gemak een kijkje nemen bij ons ruime aanbod. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor vele verschillende branches voor al hun producten die nodig zijn om hygiënisch te kunnen werken bij ons terecht kunnen. Heeft u een keuze kunnen maken en is uw bestelling meer dan 175 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis! Onze chirurgische mondmaskers zijn te gebruiken voor verschillende branches. Denkt u aan tandartsen, tattoo shops, pedicures en ziekenhuizen.