Latex handschoenen kopen

Min: €0 Max: €150

Latex handschoenen kopen

Wilt u voor een scherpe prijs verschillende latex handschoenen kopen? De Boer Dental is voor u hét adres voor aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur én de verkoop van hoogwaardige disposables. De latex handschoenen van De Boer Dental verkopen wij in verschillende soorten en maten. In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van onze producten. Naast het bestellen van latex handschoenen kunt u ook nitril en vinyl handschoenen bij ons bestellen. Voor online latex handschoenen kopen in verschillende kleuren en maten bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Onze klanten waarderen onze producten en service met een 9,6 op basis van 354 beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden klant?

 

Latex handschoenen online kopen

Wilt u online latex handschoenen kopen? In onze uitgebreide webshop bieden wij u verschillende latex handschoenen aan. De latex handschoenen van De Boer Dental zijn gemaakt van dun en soepel materiaal. Onze handschoenen bieden u een optimale bescherming en een goed tastgevoel. Door gebruik te maken van onze latex handschoenen bent u gegarandeerd van een optimale bescherming tegen bacteriën en vuiligheid. Daarnaast bieden de latex handschoenen van De Boer Dental een fijne draagcomfort, zodat u met bescherming uw werk goed kan uitvoeren. De latex handschoenen zijn licht gepoederd of poedervrij verkrijgbaar en zeer eenvoudig aan te trekken door de rekbaarheid van de handschoen. De Boer Dental stuurt uw bestelling graag naar u op, maar het is ook mogelijk dat u uw bestelling bij ons ophaalt. Graag horen wij van u wat uw voorkeur heeft. Wij zijn de webshop voor het online latex handschoenen kopen.

 

Gratis verzending vanaf 175,-

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons brede assortiment? Heeft u de juiste maat kunnen vinden? Wij verkopen latex handschoenen in grote verpakkingen zodat u er even tegen aan kan. Doordat wij groot-verpakkingen verkopen kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. De Boer Dental verkoopt zijn latex handschoenen onder zijn eigen label. Daardoor beheren wij onze eigen voorraad en bent u verzekerd van een snelle levering. Bij De Boer Dental geldt ook, niet goed? Geld terug! Heeft u een bestelling van boven de 175,-? Dan krijgt u van ons een gratis verzending! 

Wilt u meer weten over onze latex handschoenen of tandheelkundige producten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  U kunt uw vragen via ons online contactformulier of via de e-mail aan ons stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor dringende vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.