Latex handschoenen kopen

Min: €0 Max: €45

Latex handschoenen kopen

Wilt u ​latex handschoenen kopen maar kunt u geen geschikte leverancier vinden? Dan moet u bij De Boer Dental zijn! Wij zijn uw partner op het gebied van disposables en tandheelkundige apparatuur. 

 

Latex handschoenen kopen bij De Boer Dental

​Als u latex handschoenen koopt bij De Boer Dental kunt u rekenen op kwaliteit. Wij brengen de handschoenen uit onder ons eigen label en staan dus garant voor kwaliteit. U heeft de keus uit zowel gepoederde als ongepoederde latex handschoenen. Latex handschoenen zijn gemaakt van een dun en soepel materiaal voor een optimale bescherming met veel draagcomfort. De latex handschoenen hebben een goede pasvorm en een goed tastgevoel. U kunt de latex handschoenen bestellen in onze webshop. U kunt er ook voor kiezen om meerdere dozen in één keer te bestellen. Als u namelijk voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten! Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen in Harkema. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat wij weten dat u langskomt.

 

Proefmonsterpakket

​Wilt u de handschoenen eerst uitproberen, voordat u de latex handschoenen kopen gaat? Dat is geen enkel probleem. U kunt namelijk een proefmonsterpakket aanvragen. Zo kunt u de handschoenen uitproberen op pasvorm, draagcomfort etc.. Dit pakket is geheel gratis en kunt u aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u het proefmonsterpakket zo snel mogelijk krijgt toegestuurd. Als u dan uw latex handschoenen kopen gaat, weet u dus precies dat dit de latex handschoenen zijn die u nodig heeft.

 

​Meer dan handschoenen

Bij De Boer Dental kunt niet alleen ​latex handschoenen kopen. Wij zijn ook uw partner voor de aankoop en verkoop van tandheelkundige apparatuur. Op onze website vindt u een overzicht met alle occassions en onderdelen. Daarnaast hebben wij ook nieuwe apparatuur in ons assortiment, zoals thermodesinfectoren en autoclaven.

 

​Klanttevredenheid

​Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn als ze latex handschoenen kopen. Daarom proberen wij zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Onze klanten kunnen ook een beoordeling over ons invullen. Hieruit blijkt dat zij erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op! We doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten! Wij stellen uw mening zeer op prijs.

 

​Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Twijfelt u of u bij ons de latex handschoenen kopen? gaat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.