Latex handschoenen kopen

Min: €0 Max: €250

Latex handschoenen kopen

​Wilt u latex handschoenen kopen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. De Boer Dental is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en disposables. De Boer Dental heeft een ruim aanbod aan wegwerphandschoenen, waaronder latex handschoenen.

 

​Latex handschoenen kopen bij De Boer Dental

​De Boer Dental heeft verschillende latex handschoenen in haar assortiment. Zo kunt u kiezen voor gepoederde en ongepoederde handschoenen, in verschillende kleuren. Een latex handschoen is dun en gemaakt van soepel materiaal, waardoor ze een optimale bescherming geven met veel draagcomfort, een goede pasvorm en een goed tastgevoel. De latex handschoen is tevens eenvoudig aan te trekken. De latex handschoenen worden gemaakt van materiaal dat biologisch beter afbreekbaar is en daardoor milieuvriendelijker is dan vinyl en nitril handschoenen. ​Wilt u uw latex handschoenen netjes opbergen? Wij hebben de handschoendispenser in ons assortiment. Met deze handschoendispenser kunt u uw latex handschoenen hygiënisch, efficiënt en netjes opruimen. De dispenser is leverbaar in een enkelvoudige en dubbele uitvoering. Deze dispenser kunt u aan de wand ophangen, zodat u voldoende ruimte overhoudt op uw werkblad. U kunt uiteraard de handschoendispender ook gewoon neerzetten. ​

 

Waarom De Boer Dental?

​Waarom moet u uw latex handschoenen kopen bij De Boer Dental? De Boer Dental is gespecialiseerd in alle producten die een tandarts nodig heeft. Handschoenen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Wij brengen onze handschoenen uit onder ons eigen label. Daarom kunt u altijd uitgaan van een constante kwaliteit van de handschoenen. Daarnaast leveren wij onze producten tegen scherpe prijzen. Bent u niet tevreden over uw aankoop? Laat het ons weten en u krijgt uw geld terug. U betaalt zelfs geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €175,00! ​Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk. Daarom kunt u na uw bestelling een beoordeling invullen. Wij stellen het zeer op prijs als u deze beoordeling over ons invult. Onze klanten zijn op dit moment erg tevreden over ons. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op een schaal van 1 tot 10. Daar zijn wij erg trots op! We doen er dan ook alles aan om het niveau te behouden en ons nog meer te verbeteren. Heeft u suggesties ter verbetering? Vul dan de beoordeling in op onze website of neem contact met ons op!

 

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over een van onze producten of over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch en per e-mail bereikbaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.


Pagina 1 van 3