Hittebestendige handschoenen kopen

Min: €0 Max: €150

Hittebestendige handschoenen kopen

Op zoek naar hittebestendige handschoenen? Werkt u met warme materialen en moet u goed uw handen beschermen tegen warmtegevaren? Dan is een hittebestendige handschoen voor u een uitkomst! De hittebestendige handschoenen van De Boer Dental bieden u bescherming tegen extreme warmte bronnen. Het is van groot belang dat u uw handen goed beschermt tegen gevaren. U voorkomt vervelende brandwonden door hittebestendige handschoenen aan te trekken. De handschoenen van De Boer Dental bieden u bijvoorbeeld extra veiligheid in de keuken. U kan in aanmerking komen met hete voorwerpen of met hete lucht. U voorkomt op deze manier vervelende en pijnlijke brandwonden. Bent u benieuwd of de hittebestendige handschoenen iets voor u zijn? Vraagt u onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

 

Hittebestendige handschoenen bestellen

Bent u op zoek naar hittebestendige handschoenen? Bij De Boer Dental vindt u verschillende hittebestendige handschoenen in ons brede assortiment. Het is belangrijk dat u uw handen maximaal beschermt tegen vuur, stralingshitte en contacthitte. Het is van groot belang dat u goede handschoenen aantrekt als u werkt met warmte bronnen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een brandwond is erg vervelend. Wij bieden u verschillende maten hittebestendige handschoenen aan. Twijfelt u welke maat handschoen u moet bestellen? Op onze website vindt u een hulp tabel. In deze tabel leggen wij u uit hoe u uw hand op kunt meten, zodat u goed kan bepalen welke maat handschoen u nodig heeft. 

 

Verschillende soorten en maten werkhandschoenen

De Boer Dental biedt u een groot en divers aanbod aan in verschillende werkhandschoenen. Zo vindt u verschillende soorten en maten in ons brede assortiment. U heeft een ruime keuze in wegwerphandschoenen, grip handschoenen en waterdichte handschoenen. In onze webwinkel geven wij u een duidelijk overzicht van onze producten. Naast het verkopen van verschillende werkhandschoenen bent u bij De Boer Dental ook op het juiste adres voor verschillende tandartsproducten.  

 

Retourneren

De Boer Dental biedt u een ruim assortiment aan van verschillende producten die scherp geprijsd zijn. Doordat wij aan verschillende producten ons eigen label hangen kunnen wij u een constante kwaliteit garanderen. Door onze grote voorraad zijn wij in staat u een snelle levering te bieden. Heeft u uw bestelling compleet en zijn uw kosten boven de 175,-? U krijgt van ons een gratis verzending. Bent u niet tevreden over uw verzending of heeft u toch de verkeerde maat besteld van uw handschoen? U kunt binnen 14 dagen uw bestelling kosteloos retourneren. Door onze goede service en professionele producten waarderen onze klanten ons met een 9,6 op basis van 354 beoordelingen.