Gepoederde handschoenen

Min: €0 Max: €50

Gepoederde handschoenen kopen

​Bent u op zoek naar gepoederde handschoenen?  De Boer Dental is dé specialist in tandartsapparatuur en disposables. U koopt uw gepoederde handschoenen dus eenvoudig bij De Boer Dental!

 

​Gepoederde handschoenen van De Boer Dental

De Boer Dental heeft een ruim aanbod aan gepoederde handschoenen van verschillende materialen en in verschillende kleuren. U heeft de keus uit steriele handschoenen gepoederd en vinyl handschoenen gepoederd. De gepoederde vinyl handschoenen zijn gemaakt van een zacht materiaal en hebben een redelijk comfortabele pasvorm. Daarnaast zijn ze vrij van latex. Heeft u een allergie voor latex? Dan is deze gepoederde handschoen uitermate geschikt voor u! Deze handschoen heeft namelijk een optimale allergievrije bescherming. Omdat de handschoenen van vinyl zijn gemaakt, zijn minder sterk en minder goed bestand tegen scheuren dan de latex of nitril handschoenen. ​Daarnaast zijn onze steriele handschoenen ook gepoederd. Sempermed Derma Plus zijn de meest gedragen steriele licht gepoederde operatiehandschoenen in Europa. Deze handschoen heeft een anatomische pasvorm, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. U bestelt deze gepoederde handschoenen eenvoudig in onze webshop. Wilt u deze handschoenen eerst uitproberen? Vraag dan een gratis proefmonsterpakket aan op onze website. Wij sturen deze zo snel mogelijk naar u op!

 

Waarom gepoederde handschoenen van De Boer Dental?

​De Boer Dental is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor wegwerphandschoenen, mondmaskers, zeep-/alcoholdispensers, sterilisatiezakjes en dental towels. Wij brengen de wegwerphandschoenen uit onder ons eigen label. Daarom kunt u vertrouwen op een constante kwaliteit van de handschoenen. U bestelt eenvoudig uw producten via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. Bent u niet tevreden over uw bestelling? Dan krijgt u uw geld terug. Wij zijn namelijk pas tevreden als u tevreden bent. Bestelt u voor een bedrag van €175,00 of meer? Dan betaalt u geen verzendkosten. Eén van de belangrijkste redenen waarom u voor De Boer Dental zou moeten kiezen, is misschien wel de beoordeling van onze klanten. Onze klanten beoordelen ons namelijk met een 9,3! Daar zijn wij erg blij mee. We doen er dan ook alles aan om dit niveau te handhaven en onszelf nog verder te verbeteren. Wij stellen het dan ook zeer op prijs, als u na uw bestelling, een beoordeling invult.

 

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de producten uit ons assortiment of over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch, per e-mail en via het contactformulier op onze website bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat uw vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt.