Gepoederde handschoenen

Min: €0 Max: €150

Gepoederde handschoenen kopen

Bent u op zoek naar gepoederde handschoenen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan handschoenen, zodat u altijd de gepoederde handschoenen vindt die u nodig heeft.

 

Gepoederde handschoenen van De Boer Dental

​De Boer Dental verkoopt handschoenen van vinyl, nitril en latex. De handschoenen zijn allemaal gepoederd en ongepoederd beschikbaar. Alle handschoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een goede pasvorm. Daarnaast is het draagcomfort hoog. Wij brengen de gepoederde handschoenen allemaal uit onder ons eigen label. Hierdoor staan wij garant voor onze eigen kwaliteit.

 

Gepoederde handschoenen online bestellen

U kunt bij ons de ​gepoederde handschoenen online bestellen. Wij hebben namelijk een uitgebreide webshop waarin alle producten zijn opgenomen. U kunt ook meerdere producten in één keer bestellen. Bij ons betaalt u namelijk geen verzendkosten als u voor €175,00 of meer bestelt. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd. U kunt ook uw bestelling bij ons in Harkema ophalen. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat wij weten dat u langskomt. ​Bent u toch niet helemaal tevreden met uw bestelling? Of heeft u per ongeluk de verkeerde gepoederde handschoenen besteld? Dan kunt u binnen 14 dagen uw bestelling retourneren. Wij zorgen ervoor dat u uw geld zo snel mogelijk terug krijgt. ​

 

Gratis proefmonsterpakket

​Wilt u de gepoederde handschoenen eerst uitproberen, voordat u ze definitief bestelt? Dat is geen enkel probleem. U kunt namelijk het proefmonsterpakket aanvragen. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat het pakket zo snel mogelijk naar u wordt toegestuurd.

 

Klanttevredenheid

​Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom doen wij er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Onze klanten kunnen ook een beoordeling over ons invullen. Zij kunnen ons een cijfer geven op een schaal van 1 tot 10. Hieruit blijkt dat zij erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen! Hier zijn wij erg trots op. We doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten. Wij stellen uw mening zeer op prijs!

 

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.