Gepoederde handschoenen kopen

Min: €0 Max: €50

Gepoederde handschoenen online kopen

Wilt u graag nieuwe wegwerphandschoenen? Zoekt u naar gepoederde handschoenen? Dan kan De Boer Dental u helpen. Wij hebben een divers en uitgebreid assortiment met verschillende soorten gepoederde handschoenen. De Boer Dental heeft alles in huis voor kwalitatief hoogwaardige wegwerphandschoenen van soft nitril, latex en vinyl. Elk materiaal is uniek bij De Boer Dental. Vinyl handschoenen zijn bijvoorbeeld erg zacht en zijn gemaakt van een stretch materiaal. De vinyl handschoenen van De Boer Dental zijn verkrijgbaar in een poedervrij versie en licht gepoederd. Wilt u liever sterke handschoenen? Probeer dan onze latex handschoenen. Latex handschoenen bieden een optimale bescherming met veel draagcomfort. Ook de latex handschoenen van De Boer Dental zijn verkrijgbaar als gepoederde handschoenen.

Onze gepoederde handschoenen en meer​

​Bent u allergisch of overgevoelig voor latex? De Boer Dental verkoopt en levert ook latexvrije handschoenen. De soft nitril handschoenen van De Boer Dental zijn ook latexvrij. Nitril handschoenen zijn sterk, dun en goedkoop. Ze zijn zacht en gemaakt van een huidvriendelijk materiaal. Bovendien heeft u een uitstekend tastgevoel door de geruwde vingertoppen. U vindt bij ons altijd een bijpassende aanbieding voor uw handschoenen. De Boer Dental weet hoe belangrijk het is dat handschoenen van goede kwaliteit zijn. Wij garanderen dat. Wilt u graag meer weten over de voordelen van onze wegwerphandschoenen? Neem dan een kijkje op onze website. Bij elk product van De Boer Dental vindt u informatie over de kenmerken, normering, certificering en samenstelling van de handschoen. Ook kunt u daar vinden waarvoor de handschoen het beste geschikt is. Zo helpt De Boer Dental u verder! 

​Gepoederde handschoenen door De Boer Dental

De producten van De Boer Dental zijn overal toepasbaar in verschillende branches en sectoren. Wij leveren producten aan zowel de gezondheidszorg als bedrijven die werken met levensmiddelen, reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen. Onze producten worden onder andere verkocht aan klanten die werkzaam zijn in tattooshops, tandartspraktijken en dierenartsen. Wij zijn ook uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur. Wij verkopen namelijk meer dan alleen gepoederde handschoenen. U kunt bij ons terecht voor disposables, dental towels, papieren handdoeken, sterilisatiezakjes en zeep-/alcoholdispensers. Wij hanteren een betrouwbare, betaalbare en veilige service. Wilt u onze apparatuur van dichtbij komen bekijken? Dat kan. Graag verzoeken wij u dan om een afspraak te maken per mail of telefoon. Wanneer u op bezoek komt kunt u ons persoonlijk benaderen. Wij nemen graag de tijd voor u en geven graag advies of informatie. De Boer Dental staat voor u klaar!