Chirurgisch mondkapje bestellen

Min: €0 Max: €4500

Chirurgisch mondkapje kopen

Bent u op zoek naar een chirurgisch mondkapje? Bent u op zoek naar een chirurgisch mondkapje voor uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Boer Dental. De Boer Dental is een online webwinkel waar u terecht kunt voor verschillende soorten en maten chirurgisch mondkapjes. Wij hebben jarenlange ervaring en vele klanten weten ons te vinden en zij waarderen onze producten en service met een 9.1 op basis van 3061 beoordelingen. Wordt u onze volgende tevreden klant en gebruikt u binnenkort een chirurgisch mondkapje die u beschermt tegen bacteriën en lichaamsvloeistoffen van De Boer Dental? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct de benodigde aantallen mondkapjes. Omdat wij over een ruime voorraad beschikken kunnen wij u een zeer snelle levering garanderen. Wij zien uw bestelling voor chirurgisch mondkapjes graag tegemoet!

 

Chirurgisch mondkapje van De Boer Dental

Chirurgisch mondkapje nodig? De Boer Dental staat bekend om zijn goede service, duidelijke communicatie en constante kwaliteit. Wij bieden onze producten aan tegen zeer scherpe prijzen en bij ons geldt altijd: Niet goed? Geld terug. Omdat wij beschikken over een ruim aanbod kunnen wij uw bestelling vrijwel direct verzenden en heeft u binnen een aantal werkdagen uw bestelling in huis. De Boer Dental is uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables. Daarnaast vindt u bij ons een ruim aanbod van verschillende wegwerphandschoenen, dental towels, papieren handdoeken en chirurgische mondkapjes. Naast ons ruime aanbod heeft u bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende maten. Daarnaast bieden wij onze klanten 3 verschillende typen chirurgische mondneusmaskers aan. Type 1 is bedoeld voor cliënten, type 2 is voor medewerkers in die gevallen waarbij een mondneusmasker vereist is, maar waar er geen risico bestaat op spatten van lichaamsvloeistoffen en type 3 is de niet vochtdoorlatende variant. Deze is bedoeld om de neus- en mondslijmvliezen tegen het spatten van lichaamsvloeistoffen te beschermen.

 

Meer weten over het bestellen van een chirurgisch mondkapje?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een chirurgisch mondkapje te bestellen dat geschikt is voor uw branche? Onze chirurgische mondmaskers zijn te gebruiken voor verschillende branches. Denkt u aan tandartsen, tattoo shops, pedicures en ziekenhuizen. U kunt direct online uw bestelling plaatsen. Bestelt u meer dan 175 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis via een betrouwbare pakketdienst.