Durr Dental

Min: €0 Max: €9500

Dürr Dental 

Durr Dental, groot op gebied van praktijkhygiëne, digitale fosforplate scanners, afzuiging en compressoren. De spreekwoordelijke Duitse degelijkheid wordt door Durr Dental volledig waargemaakt.

Dürr Dental compressoren

Voor het kopen van Dürr Dental compressoren kunt u bij de Boer Dental terecht. Wij hebben een ruime keuze aan Dürr compressoren en afzuigsystemen voor zeer scherpe prijzen. Dürr Dental is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van compressor- en afzuigtechniek. Al meer dan 50 jaar worden Dürr compressoren met groot succes wereldwijd gebruikt. Dürr Dental heeft zijn uitstekende prestaties met name te danken aan de hoge betrouwbaarheid van de apparatuur. Dürr compressoren kunnen bijdragen aan de hygiëne van de tandartspraktijk. Doordat Dürr compressoren met droge, olievrije perslucht werken en optimale afzuiging bieden wordt het infectiegevaar geminimaliseerd. Kortom: met Dürr compressoren in de machinekamer van uw tandartspraktijk zit u altijd goed.

 

Dürr Dental Afzuigmotor

De Durr Dental afzuigmotoren zijn een aanwinst voor iedere praktijk. De afzuigmotoren zijn zeer degelijk en hebben zich al bewezen in de praktijk. Wilt u kwalitatief en betrouwbare afzuigmotor aanschaffen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.