Blauwe handschoenen online kopen

Min: €0 Max: €75

Blauwe handschoen online kopen

Bent u op zoek naar een blauwe handschoen? Werkt u in een tandartsenpraktijk en werkt u graag met blauwe wegwerphandschoenen? De Boer Dental is uw partner voor tandheelkundige apparatuur en disposables. U kunt bij ons dus ook terecht voor uw blauwe handschoen.

 

Een blauwe handschoen van De Boer Dental

​De Boer Dental heeft een ruim aanbod aan wegwerphandschoenen. Wij hebben wegwerphandschoenen in allerlei kleuren, maten en materialen. Wij hebben handschoenen van vinyl, nitril en latex in ons assortiment. Daarnaast heeft u de keus uit verschillende kleuren, van een witte, zwarte tot een blauwe handschoen. Heeft u een allergie voor latex? Dan zijn de handschoenen van vinyl of nitril geschikt voor u. Deze handschoenen zijn vrij van latex en hebben allergievrije bescherming. ​Nitril is een zacht, huidvriendelijk materiaal met een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Daarnaast hebben de handschoenen van nitril geruwde vingertoppen, waardoor ze een prima tastgevoel hebben. Daarnaast zijn de nitril handschoenen poedervrij. Ook de vinyl handschoenen zijn latexvrij en zijn gepoederd en poedervrij beschikbaar. De vinyl handschoenen zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een redelijke pasvorm. ​

 

Waarom een blauwe handschoen van De Boer Dental?

​Waarom moet u kiezen voor De Boer Dental voor het aanschaffen van uw ​blauwe handschoen? De Boer Dental is gespecialiseerd in wegwerphandschoenen en heeft daarnaast een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en disposables. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen en bij een bestelling van €175,00 of meer betaalt u geen verzendkosten! Daarnaast bieden wij onze producten aan tegen scherpe prijzen. Als u niet tevreden bent over uw bestelling of als uw product niet goed is, krijgt u bij ons uw geld terug. Wilt u van tevoren de wegwerphandschoenen uitproberen? Dan kunt u een gratis proefmonsterpakket aanvragen! Dit kunt u eenvoudig aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij sturen u een proefmonsterpakket toe.

 

Geef uw mening!

​Wij vinden het heel belangrijk dat u tevreden bent over de producten van De Boer Dental. Daarom doen wij er alles aan om voortdurend te verbeteren. U kunt ons daarbij helpen! Als u een bestelling heeft geplaatst, kunt u een beoordeling over ons invullen. Daarin kunt u aangeven hoe tevreden u over ons en over onze producten bent. Op basis van de eerdere beoordelingen scoren wij een 9,3! Daar zijn wij erg trots op. We doen er dan ook alles aan om dit niveau te handhaven en ons verder te verbeteren.

 

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over een van onze producten of over uw bestelling? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch of per e-mail bereikbaar. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.