Blauwe handschoenen online kopen

Min: €0 Max: €75

Blauwe handschoenen

​Bent u op zoek naar blauwe handschoenen, die u kunt gebruiken in uw tandartsenpraktijk? En heeft u ze tot nu toe nog niet kunnen vinden? Dan moet u bij De Boer Dental zijn. Wij hebben een ruim assortiment aan wegwerphandschoenen in verschillende kleuren en maten, waaronder een breed aanbod aan blauwe handschoenen.

Blauwe handschoenen online kopen bij De Boer Dental

Wanneer u op zoek bent naar ​blauwe handschoenen, bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij hebben wegwerphandschoenen van vinyl, nitril en latex in ons assortiment. Al deze handschoenen zijn verkrijgbaar in het blauw. Ook wanneer u allergisch of overgevoelig bent voor latex, hebben wij een handschoen voor u. Wij hebben namelijk latexvrije handschoenen in ons assortiment. Deze bieden ​een uitstekend tastgevoel door de geruwde vingertoppen. Daarnaast hebben ze een optImale allergievrije bescherming. 

Blauwe handschoenen online bestellen

Bij De Boer Dental kunt u de ​blauwe handschoenen eenvoudig online bestellen. Wij hebben een webshop waarin al onze producten zijn opgenomen. U vindt in onze webshop dus de blauwe handschoenen die u zoekt. U kunt ook meerdere in één keer bestellen. Als u namelijk voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u geen verzendkosten! Tevens heeft u uw bestelling snel in huis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons op te halen. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat wij weten dat u langskomt. ​Bent u toch niet helemaal tevreden over uw bestelling? Of heeft u per ongeluk de verkeerde handschoenen besteld? Dat is geen enkel probleem. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen nadat u hem heeft ontvangen, te retourneren. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw geld zo snel mogelijk terug krijgt.

Blauwe handschoenen uitproberen

​Wilt u de blauwe handschoenen eerst uitproberen, voordat u ze definitief aanschaft? Dat is mogelijk! U kunt namelijk een proefmonsterpakket aanvragen. Dit pakket is helemaal gratis en kunt u aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat het pakket zo snel mogelijk naar u wordt toegestuurd.

​Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. ​Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Harkema voor het stellen van uw vragen.