Blauwe handschoen online kopen

Min: €0 Max: €250

Blauwe handschoen kopen

Op zoek naar een webshop voor een blauwe handschoen? ​Werkt u in een tandartsenpraktijk en werkt u altijd met wegwerphandschoenen? Bent u daarom op zoek naar een blauwe handschoen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij zijn uw partner in de verkoop van disposables en de aankoop en de verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur.

 

Blauwe handschoen online kopen bij De Boer Dental

​Wij hebben een ruim assortiment met wegwerphandschoenen. Wij hebben wegwerphandschoenen van nitril, latex en vinyl. Wij brengen deze handschoenen uit onder ons eigen label. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit. Al onze wegwerphandschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. Daarnaast heeft u de keus uit verschillende kleuren, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ​blauwe handschoen. Wilt u de handschoenen eerst uitproberen? Dat is geen enkel probleem. U kunt via onze website een gratis proefmonsterpakket aanvragen. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat het proefmonsterpakket zo snel mogelijk wordt toegestuurd.

 

Blauwe handschoen online bestellen

U kunt de ​blauwe handschoen ​eenvoudig online bestellen. Wij hebben namelijk een uitgebreide webshop waarin al onze producten zijn opgenomen. U plaatst uw bestelling en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. Als u voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u zelfs geen verzendkosten! U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij ons op te halen in Harkema. Neem van tevoren wel even contact met ons op, zodat wij weten dat u langs komt.

 

Klanttevredenheid

​Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Een goede relatie met de klant staat bij ons namelijk voorop. Wij doen er dan ook alles aan om uw wensen tegemoet te komen. Onze klanten kunnen ook een beoordeling over ons invullen. Hierin kunnen zij ons een cijfer geven. Hieruit blijkt dat ze erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Hier zijn wij erg trost op en we doen er alles aan om op dit niveau te blijven werken.

 

​​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de blauwe handschoen of één van de andere producten van De Boer Dental? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. ​Bent u een bestaande klant? Dan kunt u via account uw vraag stellen.