Bilpron reinigingsvloeistof 6x 1 liter Alpro-Medical

Bilpron reinigingsvloeistof 6x 1 liter Alpro-Medical

Bilpron 6x 1 liter 

Voor het ontkiemen en het verhinderen van de vorming van biofilm in tandheelkundige behandelingseenheden.
- Bakterizid/ fungicide1
- Verwijderd en verhindert kalk- en algvorming

Bilpron is een gebruiksklare oplossing om tenminste een keer wekelijks ingezet te worden in het Weekend-System (ALPRO). Het product is voor het ontkiemen en langdurig verwijderen van de biofilm in de watervoerende leidingen (inclusief instrumentarium en drinkglasvuller) in alle tandheelkundige behandelingseenheden.
Bilpron beschermt werkzaam voor de vorming van algen en kalkaanslag en verwijdert deze na langere stilstand of verwarming van het water.

Gebruik:
Voor begin van het gebruik (weekeinde, vakantie of over nacht) de voorraadhouder (tank) tot aan de markering met Bilpron vullen. Hier is de maatbeker Bilpron voor gezien.

Hand- en hoekstukken van de instrumentenslangen verwijderen. Ontkieminginstallatie volgens gebruiksaanwijzing starten. Elke waterweg (alle instrumentenslangen en drinkglasvuller) met Bilpron vullen, totdat het (duidelijk zichtbaar aan de blauwe verkleuring) aan het uiteinde van de slang en de drinkglasvuller naar buiten komt. Hierna de behandelingsinstallatie uitschakelen. Bilpron verblijft tot dat men met nieuwe werkzaamheden in de praktijk begint (ten minste 12 uur), in de watervoerende leidingen.

Bij ingebruikname van de behandelingseenheid de ontkieminginstallatie deactiveren (uitschakelen) en alle instrumentenslangen inclusief de drinkglasvuller zo lang doorspoelen, totdat helder water er uit komt.

Verdere instructie, zie gebruiksaanwijzing van de ontkieminginstallatie.

Gebruik, alleen door tandheelkundig vakpersoneel

Onderzoekberichten:
¹ Instituut W. Kurth, Uberlingen, 06/02 en 08/02

Inhoud:
Ethylendiamintetraacetat, 
p-Hydroxybenzoezuureester, Polyhexamenthylenbiguanid, Phenylalanin

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen