Alpron reinigingsvloeistof 4x 1 liter mint Alpro-Medical

Alpron reinigingsvloeistof 4x 1 liter mint Alpro-Medical

Alpron 4x 1 liter 

voor het ontkiemen van waterleidingen in tandheelkundige installaties

Alpron is een vloeistofconcentraat voor het continu ontkiemen van waterleidingen (inclusief instrumenten en drinkglasvullers) in alle medische en tandheelkundige behandeleenheden. Waterhardheid = 2-15 °d.
- bactericide/ fungicide
- verwijdert en verhindert kalk- en algvorming

Alpron beschermt tegen algvorming en kalkafzetting en voorkomt kalkuitval bij verwarming of bij langer stilstaand water.

Gebruiksaanwijzing bij interne doseerinrichting:
Vloeistoftank met onverdunde Alpron vullen en door servicemonteur laten afstellen volgens doseeropgave van de leverancier.

Gebruiksaanwijzing bij externe doseerinrichting:
Extern water (als voorbeeld Cleanwater-System) met Alpron verdunnen (verhouding 10 ml Alpron op 990 ml water) en aan de tandheelkundige installatie aansluiten. Bij installaties met doseerinrichting dient dit door de technische dienst te worden uitgevoerd.
          Gebruik uitsluitend door vakkundig
          tandheelkundig personeel.

Rapport:
Instituut Fresenius, Stockach, 1995-10 / 1996-08

Samenstelling:
Fenylalanine, tosylchloramide-natrium

Opmerking:
Alpron is fysiologisch en oecologies onbedenkelijk. Bij installaties met een koperen boiler kan tijdelijk (naar een langere periode van stilstand en een lagere hardheid van het water) een lichte blauwverkleuring van het water ontstaan. In zulke gevallen voor de behandeling de drinkglasvuller kort gebruiken (1 drinkglas vullen en de inhoud in de spittoonschaal wegdoen).

Inhoud:
4 x 1 liter fles

0 sterren op basis van 0 beoordelingen