Nitril handschoenen

Min: €0 Max: €60

 

Nitril handschoenen 

Handschoenen Nitril vindt bij de Boer Dental. Wij zijn de specialist op het gebied van nitril wegwerphandschoenen. Soft nitril is een zacht, latexvrije, huidvriendelijk materiaal met extra draagcomfort, een goede pasvorm. De veilige nitril handschoenen hebben een uitstekend tastgevoel door geruwde vingertoppen. De soft nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije bescherming. Ze zijn latexvrij en poedervrij en daarom geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Soft nitril handschoenen hebben goede eigenschappen, zijn sterker en bieden een betere weerstand dan latex handschoenen en  vinyl handschoenen. U vind bij ons altijd een passende aanbieding nitril handschoenen, die u gemakkelijk online kunt kopen.


Feather Gloves

Wij verkopen medische nitril handschoenen van ons eigen merk FeatherGloves. Handschoenen waarvan wij zelf de kwaliteit bepalen en waar we volledig achter staan! FeatherGloves soft nitril handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u kiezen uit de kleuren Nitril handschoenen wit, Nitril handschoenen blauw, Roze nitril handschoenen, Nitril handschoenen zwart, en kobalt. De standaardverpakking van deze handschoenen is 100 stuks. Een aantal handschoenen zijn ook verkrijgbaar in een doos van 2000 stuks.  In de verschillende sectoren worden verschillende kleuren handschoenen gebruikt. Zo worden de witte en blauwe handschoenen vaak in de medische sector gebruikt. De blauwe variant is goed inzetbaar tijdens het werken met voedsel, aangezien blauw sneller opvalt tussen het voedsel. De roze en zwarte handschoenen worden veelal gebruik door pedicures, kappers etc. U kunt onze klanten bekijken en u ziet dan dat wij een zeer brede afzetmarkt hebben voor onze handschoenen.

 

Voordelen van Handschoenen Nitril Poedervrij

  • Nitril disposable handschoenen zijn veel sterker dan latex of vinyl handschoenen
  • Nitril handschoenen zijn er in diverse kleuren verkrijgbaar
  • De handschoenen zijn latexvrij en poedervrij
  • De wegwerphandschoenen zijn beter bestand tegen oliën en vetten in vergelijking met latex en vinyl handschoenen
  • bieden betere bescherming dan vinyl handschoenen.

 

 

Welke maat Nitril handschoenen worden het meeste verkocht?

Wij zienn bij al onze klanten dat de nitril handschoenen maat M en de Nitril handschoenen maat S het meest verkocht worden in de medische sector. In  andere sectoren bestellen klanten vaak grotere maten in verschillende kleuren. De Nitril Handschoenen Zwart worden ook erg veel gebruikt in de Horeca en bij schoonheidsspecialisten en kappers. In de industrie worden vaak nitril handschoenen maat L en XL extra sterk gebruikt. Deze stevige nitril handschoenen zijn veel dikker dan de gewonde handschoenen en bieden daarom een betere bescherming.  

 

Nitril handschoenen bestellen bij de  Boer Dental

Wij leveren al 8 jaar naar volle tevredenheid van onze klanten diverse soorten wegwerphandschoenen. Wij vinden het zeer belangrijk dat de handschoenen voldoen aan de gestelde richtlijnen en dat onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit aangezien wij onze handschoenen zelf inkopen bij een betrouwbare fabrikant, die steeds dezelfde kwaliteit levert. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van andere partijen. Tevens vinden wij het van belang om goed advies te geven omtrent het gebruik van disposable handschoenen. Niet iedere handschoen is geschikt voor de werkzaamheden waarvoor u het wilt gebruiken. U kunt ons altijd benaderen via de mail of telefoon voor gratis advies. Door de grote voorraad die wij hanteren, kunnen wij alle bestellingen snel uitleveren. U kunt snel en eenvoudig uw bestelling in onze webshop plaatsen. Onze klanten beoordelen ons met het cijfer 9.5, waar wij zeer blij mee zijn.


Gratis proefmonsters nitril handschoenen?  Eerst de kwaliteit van onze handschoenen ervaren? Bent u benieuwd naar de kleuren of wilt u verschillende maten proberen? Dat kan! Wij sturen u een gratis monsterpakket. U kunt dit aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij sturen u dan gratis de gewenste soft nitril handschoen op in de gewenste maat.

 

Video over nitril handschoenen in diverse kleuren