Wegwerp handschoenen online kopen

Min: €0 Max: €200

Wegwerp handschoenen kopen

U wilt nieuwe wegwerp handschoenen kopen? Werkt u bij een tandartsenpraktijk en wilt u wegwerp handschoenen kopen voor de praktijk, maar weet u niet waar? Dan moet u bij De Boer Dental zijn. De Boer Dental is uw partner in de verkoop en aankoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en in de verkoop hoogwaardige disposables.

 

​Wegwerp handschoenen kopen bij De Boer Dental

Wegwerp handschoenen kopen doe je bij De Boer Dental. De Boer Dental is gespecialiseerd in tandheelkundige apparatuur en disposables. Zo verkopen wij wegwerp handschoenen, beschermende kleding, mondmaskers, sterilisatiezakjes en zeep- en alcoholdispensers. Op het gebied van wegwerp handschoenen hebben wij veel verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een handschoen van vinyl, nitril en latex, gepoederd of poedervrij. Daarnaast hebben wij ook latexvrije handschoenen voor gebruikers die allergisch of overgevoelig voor latex zijn. De handschoenen brengen wij uit onder ons eigen label, hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit. Al onze wegwerp handschoenen zijn gemaakt van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming.

 

Proefmonsterpakket

​Wilt u de handschoenen eerst uitproberen, voordat u deze wegwerp handschoenen kopen gaat? Vraag dan het proefmonsterpakket aan. Zo kunt u de handschoenen uittesten en beoordelen op draagcomfort en tastgevoel. U kunt het proefmonsterpakket aanvragen via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat het pakket zo snel mogelijk naar u wordt toegestuurd.

 

​Klanttevredenheid

​Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij vinden een goede relatie met de klant dan ook heel belangrijk. Om onszelf te kunnen verbeteren, kunnen de klanten een beoordeling invullen en verbeterpunten aangeven. Uit deze beoordelingen blijkt dat de klanten erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op en we doen er alles aan om op dit niveau te blijven werken. Heeft u toch een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten! Wij stellen uw feedback zeer op prijs. ​

 

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. ​Als u een bestaande klant bent, kunt u uw vraag stellen via uw account.