Wegwerp handschoenen online kopen

Min: €0 Max: €75

Wegwerp handschoenen kopen

​Wilt u sterke wegwerp handschoenen kopen tegen een betaalbare en eerlijke prijs? Kies dan voor De Boer Dental. De Boer Dental is dé specialist op het gebied van hoogwaardige wegwerphandschoenen van soft nitril, latex, vinyl of stretch vinyl. U kunt bij ons terecht voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur. Daarnaast leveren wij ook mondmaskers, dental towels, papieren handdoeken en andere producten. Ons gehele aanbod is toepasbaar in verschillende branches, sectoren en beroepen. Wij hebben verschillende klanten die onze producten gebruiken zoals bij kapsalons, tandartspraktijken, zorginstellingen en schoonmaakbedrijven. Wilt u graag uw apparatuur juist verkopen omdat u bijvoorbeeld een nieuwe inrichting wil? De Boer Dental heeft altijd interesse in gangbare apparatuur. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor het overnemen van uw machines, apparaten en overige spullen. 


​Waarom wegwerp handschoenen kopen?

De Boer Dental werkt samen met een importeur van het merk FeatherGloves en FeatherDisposables. Hierdoor leveren wij soft nitril wegwerphandsoenen van topkwaliteit. De Boer Dental heeft verschillende wegwerp handschoenen. Elk materiaal is anders en heeft een andere pasvorm, draagcomfort en tastgevoel. De Boer Dental vertelt graag meer over de voordelen van deze wegwerphandschoenen. Soft nitril handschoenen zijn sterke en goedkope wegwerphandschoenen. Soft nitril is een zacht materiaal en heeft extra draagcomfort en een goede pasvorm. Soft nitril handschoenen kunnen ook gebruikt worden wanneer u allergisch bent voor latex. Latex handschoenen van De Boer Dental is sterk en soepel. De latex handschoenen van De Boer Dental zijn licht gepoederd of poedervrij verkrijgbaar. Vinyl handschoenen bieden een weerstand tegen olie en vet. Daarnaast zit de handschoen iets losser om de hand dan een latex of nitril handschoen. Wegwerp handschoenen kopen gaat bij De Boer Dental makkelijk en snel. Door ons brede assortiment vindt u altijd een paar handschoenen die bij uw beroep past. Wilt u graag een soort materiaal proberen? Dat kan. U kunt bij ons een proefmonsterpakket aanvragen. Zo kunt u zelf kijken welke kleur, maat of soort het fijnste voor u werkt.  ​

Bent u enthousiast geworden? Of bent u benieuwd naar alle producten van De Boer Dental? U kunt ons op verschillende manieren bereiken. U kan contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail en via het contactformulier op de website. Wilt u graag onze producten bekijken? Maak dan een afspraak met ons. Wij staan graag voor u klaar. Als bedrijf hebben wij veel ervaring en kennis over deze sector. Zo kunnen wij u deskundig advies op maat geven. Tot ziens, bij De Boer Dental.


Pagina 1 van 2