MTS euro - Uierpapier blauw 3-Laags AA kwaliteit

Uierpapier 3- Laags AA kwaliteit 1000 vellen per rol en gemaakt van 100%cellulose. Kiest u voor kwaliteit, dan is dit uierpapier het beste voor u. Als beste getest en voordelig!

€14,99 Excl. btw
€18,14 Incl. btw
 • Koop 48 voor €12,95 per stuk en bespaar 14%
 • Koop 96 voor €12,50 per stuk en bespaar 17%
+ -
In winkelwagen

Uierpapier 3-LAAGS Blauw AA Kwaliteit 100% CELLULOSE 

Prijs is per rol van 380 meter en 1000 vel

 

Wat is 3-laags Blauw uierpapier 

Uierpapier 3 laags blauw 100% cellulose papier heeft een hoog absorptievermogen, een
hoge treksterkte, is extra stevig door de verlijming van de lagen en
biedt veel volume in de hand. De blauwe kleur maakt het papier geschikt voor
toepassing binnen de HACCP-regelgeving. Veel gebruikt papier in diverse
branches. De industrierol 3-laags cellulose blauw heeft een lengte van 380 meter en een breedte van 24
cm.

Uierpapier 3 laags blauw is een papierrol die geschikt is om de uier schoon te maken. De papieren vellen zijn sterk en voorzien van een perforatierand zodat u snel en eenvoudig een nieuw vel papier kan afscheuren. Ons uierpapier is zeer absorberend en van zachte kwaliteit. Er bestaan verschillende kwaliteiten uierpapier, wij van de Boer werken met een 100 % drie laags blauw uierpapier van AA kwaliteit. Wij bieden geen mix cellulose of 2 laags papier aan, omdat wij hier slechte ervaringen mee hebben. Wij leveren dan ook het beste uierpapier aan in onze webshop voor een scherpe prijs. U heeft dus voordelig AA- kwaliteit uierpapier in huis tegen een scherpe prijs. Door het gebruik van een goede kwaliteit uierpapier gebruikt u minder vellen per dag en bent u uiteindelijk voordeliger uit.

Doordat u gebruik maakt van nieuw papier is de kans minder groot dat er infecties ontstaan aan de uier. Wilt u optimaal werken met het beste uierpapier, kies dan voor kwaliteit.

 

Kenmerken uierpapier Blauw 3-laags 

 • 100% cellulose vezels
 • 3-laags blauw
 • 380 meter
 • 1000 vellen per rol
 • geheel verlijmd
 • Hoge absorptie
 • Extra hoge treksterkte
 • Zetmeel verlijming
 • Veel volume in de hand
 • Blauw volgens de HACCP-norm
 • Geschikt voor muur- en vloerstandaard

 

Uierpapier Informatie

 

Door het gebruik van droog uierpapier kan u een hoop problemen voorkomen. Door het gebruik van droge doeken kan u de overdracht van het aantal bacteriën beperken. Bij het gebruik van natte doeken is de kans op bacteriegroei veel groter. Bij het gebruik van droog uierpapier gebruikt u 1 doek per koe. Wij bieden uierpapier aan in de kwaliteit AA, dit wil zeggen dat wij gekozen hebben voor een 100% cellulose rol die geheel verlijmd is. Dit sterke uierpapier gaat langer mee en u heeft minder last van scheurende vellen etc. 

Bacteriën zitten ook op de handen van de melker, het is dus verstandig om melkershandschoenen te dragen. U kunt het beste kiezen voor de nitril handschoenen blauw extra strong, deze melkershandschoenen zijn latex en poedervrij en uitermate geschikt voor u als melker. 

 

Uierpapier 3-laags blauw kopen

U kunt eenvoudig uw blauwe uierpapier bestellen in onze webshop. U kunt betalen via IDEAL en vaste klanten kunnen bestellen op rekening. Koop uw uierpapier 3 laags blauw voordelig online bij de Boer!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen