Roche zelftest - Roche sneltest kopen corona

Roche sneltest corona kopen. De Roche zelftest is RIVM goedgekeurd en betrouwbaar. Bestel uw sneltest Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen bij de Boer Dental.

Lees meer...
€129,95 Excl. btw
€157,24 Incl. btw
 • Koop 5 voor €127,95 per stuk en bespaar 2%
 • Koop 10 voor €124,95 per stuk en bespaar 4%
Aantal op voorraad: 17

Roche sd biosensor sars-cov-2 rapid antigen nasal test

ROCHE ZELFTEST KOPEN

 

SARS-Cov-2 Rapid Antigen Nasal Zelftest

De kit is klaar voor gebruik en bevat alle verbruiksmaterialen die nodig zijn om een ​​test uit te voeren.

 

Inhoud Verpakking Roche corona sneltest

 • Teststrip (afzonderlijk verpakt in een foliezakje met droogmiddel) (25x)
 • Extractiebufferbuis (25x)
 • Mondstuk dop (25x)
 • Steriele swabs (25x)
 • Gebruiksaanwijzing (25x) 
 • Korte handleiding (25x)
 • Optioneel voor gebruik: Beschermende stickers voor testen / testen in de buitenlucht (2x)

De Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal in één oogopslag

 • De afname voor in de neus is minder belastend voor de patiënt, vooral bij gevoelige personen als kinderen, ouderen of mensen met een handicap
 • De testverpakking is klaar voor gebruik, heeft voorgevulde extractiebuffer buizen en bevat alle benodigdheden om een test uit te kunnen voeren
 • Geen verdere instrumenten nodig
 • Een snel resultaat na 15 minuten (uitleesvenster 15-30 minuten) - geen vervolgafspraak nodig om het resultaat te bespreken
 • Opslag bij kamertemperatuur (+2 - +30 ° C) 
 • Maakt gedecentraliseerd testen mogelijk en maakt toegang tot testen mogelijk in gebieden waar laboratoriumtesten niet beschikbaar zijn
 • Minder kans op op niezen en hoesten tijdens de afname. De gecontroleerde zelfafname voorkomt lichamelijk contact met de patiënt. Hierdoor kan deze testmethode het risico op blootstelling aan het virus voor medewerkers in de gezondheidszorg verminderen
 • Roche wijst erop dat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft aangegeven (22/10/20) dat betrokkenheid van een arts met een BIG-registratie als medisch inhoudelijk verantwoordelijke voor het goed afnemen van de testen, het duiden van de testuitslag en het doorgeven van positief geteste personen naar de GGD zeer belangrijk is.
 • De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal dient te allen tijde door een zorgmedewerker uitgevoerd te worden in een laboratorium of Point of Care setting (dichtbij de patiënt). De zorgverlener dient zich gekwalificeerd en bekwaam te achten om de afname van de test te begeleiden om de test in te zetten en om de uitslag van de test te communiceren aan de persoon die wordt getest. De uitslag van de test dient geïnterpreteerd te worden door de zorgverlener en zou beïnvloed kunnen worden door de kwaliteit van de afname en de klinische en epidemiologische context van de persoon die wordt getest. De zorgverlener zal de uitslag van de test, zo   mogelijk, verwerken in een digitale oplossing om bij te dragen aan het overzicht van verspreiding van COVID-19 in Nederland. 
 • Roche levert deze test ter ondersteuning aan het huidige testbeleid van de Nederlandse overheid. Wij verwijzen voor de inzet van de test conform dit beleid naar de laatste versie van de Kamerbrief Stand van Zaken Covid-19 van Minister de Jonge.  
 • Voor het testen door bedrijven verwijzen wij naar de LCI-richtlijn COVID-19 "Handreiking testen binnen bedrijven en ondernemingen op COVID-19": https://lci.rivm.nl/covid-19-testen-binnen-bedrijven en de uitgangspunten zoals door VWS aangegeven in haar publicatie "Uitgangspunten voor inzet testen op COVID-19 (waaronder antigeen(snel)testen) buiten de GGD-testlocaties – versie 5.0

Roche SARS CoV 2 Rapid Antigen Test Nasal (snelle antigeentest voor in de neus)

 • Retourneren is niet mogelijk

De snelle en makkelijke test

 

Testprocedure van de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal15

Afname van het neusmonster uit het linker- en rechterneusgat

1a.

Breng de steriele swab in het neusgat met de meeste afscheiding. Terwijl u het wattenstaafje draait, steekt u het wattenstaafje 2 cm parallel aan het gehemelte (niet omhoog) in de richting van de keel in het neusgat totdat u weerstand ondervindt bij de neusschelpen. Oefen geen druk uit. 

Draai de swab 4 keer gedurende ongeveer 15 seconden tegen de neuswand en verwijder het uit het neusgat.

1b.

Herhaal stap 1a. met dezelfde swab in het andere neusgat.

Opmerking: Het monster moet uit beide neusgaten worden afgenomen met dezelfde swab.

Een monster voorbereiden

2a.

Plaats de swab in een extractiebufferbuis. Beweeg de swab meer dan 10 keer heen en weer, terwijl u in het bufferbuisje knijpt.

2b.

Verwijder de swab terwijl u in de zijkanten van het buisje knijpt om de vloeistof uit de swab te extraheren.

WAARSCHUWING! Als u niet in het buisje knijpt, kan dit leiden tot onjuiste resultaten vanwege een teveel aan buffer in de swab.

2c.

Druk de tuitdop stevig op het buisje. Ga verder met 3a. Een test uitvoeren.

Een test uitvoeren

3a.

Plaats het testapparaat op een plat oppervlak en breng 4 druppels geëxtraheerd monster onder een hoek van 90º aan in het monsterputje van het testapparaat.

3b.

Lees de testuitslag af na 15 tot 30 minuten.

WAARSCHUWING! Risico op onjuiste resultaten. Lees het testresultaat niet af na 30 minuten.

Resultaten interpreteren

4.

Er verschijnt een gekleurde lijn in het bovenste gedeelte van het resultatenvenster om aan te geven dat de test correct werkt. Dit is de controlelijn (C). Ook als de controlelijn vaag is, moet de test worden beschouwd als correct te zijn uitgevoerd. Als er geen controlelijn zichtbaar is, is de test ongeldig. 

Bij een positief resultaat verschijnt er ook een gekleurde lijn in het onderste gedeelte van het resultatenvenster. Dit is de testlijn (T). Ook als de testlijn erg vaag of niet gelijkmatig is, moet het testresultaat als een positief resultaat worden geïnterpreteerd.

 

VWS verleent ontheffing voor Roche Covid antigeen zelftest

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een ontheffing verleend aan Roche Diagnostics Nederland voor het gebruik van de SARS-CoV-2  Rapid Antigen Test Nasal als zelftest. Hierdoor wordt het voor mensen in Nederland mogelijk om bij zichzelf een sneltest af te nemen, thuis en zonder tussenkomst van een zorgprofessional.

Het ministerie van VWS heeft ontheffing verleend aan Roche Diagnostics Nederland voor de inzet van SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal voor gebruik als zelftest. De test, die reeds enige maanden beschikbaar is, kan nu ook zonder de ondersteuning van een zorgprofessional door particulieren worden afgenomen - thuis, op kantoor, op school, voor evenementen.

Roche Diagnostics heeft zich vanaf het begin van de pandemie volop ingezet in de strijd tegen het COVID-19 virus en ziet het besluit van het ministerie van VWS als een positieve stap naar de ‘open maatschappij’ waarnaar wij allen verlangen. Doordat deze sneltest nu voor elke Nederlander bereikbaarder en toegankelijker wordt, en zonder tussenkomst van een zorgprofessional kan worden afgenomen, kan worden toegewerkt naar een meer intensief zelftestbeleid, waarbij iedereen snel en effectief kan bepalen of je vermoedelijk besmet bent met het COVID-19-virus en weer veilig kunt deelnemen in de samenleving.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen