Nitril handschoenen kopen

Min: €0 Max: €75

Nitril handschoenen kopen

Bij De Boer Dental kunt u nitril handschoenen kopen van hoogwaardige kwaliteit. De wegwerphandschoenen van De boer Dental worden onder ons eigen label uitgebracht. Zo kunnen wij onze kwaliteit hoog houden en garanderen dat u alleen het beste van het beste krijgt. Wij controleren en houden ons voortdurend bezig met het verbeteren van onze handschoenen en andere producten. Wij zorgen ervoor dat al onze wegwerphandschoenen van gedegen materiaal zijn. De Boer Dental houdt rekening met het draagcomfort, de pasvorm en het tastgevoel. Bovendien zorgen wij ervoor dat de handschoenen een optimale allergievrije bescherming geven. Nitril handschoenen kopen is bij De Boer Dental eenvoudig en gemakkelijk. U kunt ervoor kiezen om het bij ons op te halen of wij leveren het bij uw gewenste adres af. De Boer Dental is dé specialist als het gaat om het leveren en verkopen van diverse soorten handschoenen. Wij bieden wegwerphandschoenen aan van soft nitril, latex, vinyl of stretch vinyl. Zo vindt u bij De Boer Dental altijd een soort handschoen dat bij u past. 


Waarom nitril handschoenen kopen? 

​Bij De Boer Dental kunt u kiezen uit soft nitril handschoenen en nitril handschoenen. Beide producten zijn zeer aangenaam, sterk en van hoge kwaliteit. U kunt het beste nitril handschoenen kopen wanneer u een huidvriendelijk product zoekt, met een fijne pasvorm en prima tastgevoel. De nitril handschoenen hebben een optimale allergievrije beschermen en zijn ook nog eens geschikt voor gebruikers met een allergie voor latex. Het verschil tussen nitril en soft nitril is dat nitril handschoenen dikker zijn dan soft nitril handschoenen. Soft nitril is een dunne wegwerphandschoen, die zacht aanvoelt. Zowel soft nitril als nitril handschoenen zijn sterker en bieden een betere weerstand dan bijvoorbeeld vinyl handschoenen. Bij De Boer Dental krijgt u altijd een passende aanbieding, zodat u nooit te veel betaalt.


Nitril handschoenen kopen bij De Boer Dental

​De Boer Dental is de specialist op het gebied van nitril handschoenen kopen. Wij zijn uw partner voor aankoop én verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparaten. Bovendien bieden wij ook mondmaskers, papieren handdoeken, disposables en andere producten aan. Onze producten worden gebruikt in verschillende sectoren en branches zoals de gezondheidszorg. Doordat wij samen werken met sterke en hoogwaardige bedrijven leveren wij producten af van topkwaliteit. Dus wilt u graag nieuwe apparatuur? Zoekt u kwalitatieve tweedehands producten of wilt u graag uw bestaande inrichting vervangen? Neem dan contact met ons of neem een kijkje op onze website. De Boer Dental heeft het allemaal voor u!


Pagina 1 van 2