Onderleggers bed

Min: €0 Max: €80

Onderleggers Bed-Incontinentie kopen?


Bed onderleggers worden vaak gebruikt wanneer er sprake is van ongewenst urine en/of ontlasting. Voor veel mensen die hier last van hebben is het een groot probleem om alles droog te houden in bed.


Wat zijn nu onderlegger voor in Bed?

Onderleggers voor Incontinentie zijn er in verschillende soorten en maten. Tevens is er een groot verschil in de absorptiecapaciteit van de verschillende onderleggers. Wij bij de Boer Dental verkopen onderleggers van het merk Absorin, een vertrouwd en bekend merk.  

 

Voordelen en eigenschappen van een bed onderlegger

De onderleggers zijn altijd voorzien van een waterdichte laag aan de onderkant van de onderlegger. De binnenlaag is voorzien van watten die de urine en/of ontlasting snel opnemen en vasthouden.

 

Verschillende soorten incontinentie onderleggers

Wij verkopen bed onderleggers voor eenmalig gebruik, ook wel disposable onderleggers genoemd. Daarnaast zijn er ook uitwasbare varianten die vaker kunt gebruiken.

Wij verkopen disposable onderleggers in de volgende varianten.

 

 

 

 

 

Verschillende  merken incontinentie materialen

Er zijn veel verschillende merken die incontinentiemateriaal leveren en het is voor veel mensen lastig om te bepalen welk merk nu het beste is. De meeste bekende merken zijn Absorin, Tena, Sena en Molicare. Aangezien wij het voor d eklant eenvoudig willen houden hebben wij gekozen voor het merk Absorin. De producten van Absorin zijn kwalitatief en prijstechnisch zeer goed en doen niet onder voor andere merken.

De eerste keuze is voor wegwerp of wasbaar. Dan bepaalt welke maat u nodig heeft. Gebruikt u de incontinentie bed onderleggers op bed of in de rolstoel? En wilt u ze op bed goed vast kunnen zetten met instopstroken? Kies altijd liever iets groter dan een kleinere.