Handschoenen online

Min: €0 Max: €75

Handschoenen online

Op zoek naar handschoenen online? ​Bent u op zoek naar handschoenen voor in uw tandartsenpraktijk die u online kunt kopen? Neem dan een kijkje op de website van De Boer Dental. De Boer Dental verkoopt onder andere wegwerphandschoenen. U wilt handschoenen online kopen? Welkom bij De Boer Dental!

Handschoenen online kopen bij De Boer Dental

​Wilt u handschoenen online kopen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. De Boer Dental is uw partner voor tandheelkundige apparatuur en disposables. Wij verkopen wegwerphandschoenen van verschillende materialen, zoals vinyl, nitril en latex. Deze handschoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit, wij brengen ze namelijk uit onder ons eigen label. De handschoenen worden gemaakt van gedegen materiaal, dat aansluit bij uw wensen ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. ​Bent u overgevoelig of allergisch voor latex? Dan hebben wij latexvrije handschoenen voor u. ​Deze handschoenen zijn gemaakt van soft nitril. Soft ntiril is een zacht, huidvriendelijk materiaal met extra draagcomfort en een goede pasvorm. De handschoenen hebben een uitstekend tastgevoel door geruwde vingertoppen. Tevens hebben ze een optimale allergievrije bescherming. Deze handschoenen zijn dus net als de latexhandschoenen, alleen bevatten ze geen latex. Wat voor handschoen u ook zoekt, wij hebben voor iedereen een geschikte handschoen.

Vindt handschoenen online bij De Boer Dental

​De handschoenen van De Boer Dental bestelt u eenvoudig online. Wij hebben een webshop waar u ons complete assortiment vindt. Wilt u de wegwerphandschoenen eerst uitproberen, voordat u ze aanschaft? Dat is mogelijk. U kunt namelijk een proefmonster bestellen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Als u voor €175,00 of meer handschoenen online bestelt, hoeft u geen verzendkosten te betalen! U kunt er echter ook voor kiezen om uw bestelling bij ons op te halen. U moet dan van tevoren wel een afspraak maken. ​Heeft u uw bestelling binnen, maar bent u niet helemaal tevreden? Dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Kijk voor meer informatie over retourneren op onze website.

Meer dan handschoenen

​De Boer Dental verkoopt niet alleen wegwerphandschoenen. U kunt bij ons ook terecht voor nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en disposables, zoals zeep- en alcoholdispensers, beschermende kleding, mondmaskers, sterilisatiezakjes en -rollen en plastic bekers. Wat u ook nodig heeft, wij hebben het voor u.

​Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental? Of wilt u meer weten over het betalen, verzenden of retourneren van uw bestelling? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.


Pagina 1 van 3