Handschoenen online kopen

Min: €0 Max: €75

Handschoenen online kopen

​Op zoek naar handschoenen online kopen? Werkt u bij een tandartsenpraktijk en wilt u handschoenen online kopen? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan wegwerphandschoenen, die u eenvoudig online kunt bestellen.

Handschoenen online kopen bij De Boer Dental

​Bij De Boer Dental kunt u handschoenen online kopen. Op onze website vindt u de verschillende soorten handschoenen. Deze kunt u eenvoudig online bestellen. Wij hebben handschoenen van vinyl, nitril en latex in ons assortiment. Bent u allergisch of overgevoelig voor latex? Kies dan voor een nitril handschoen. Deze handschoenen hebben een allergievrije bescherming. Wilt u de handschoenen eerst uitproberen voordat u een groot aantal aanschaft? Vraag dan een proefmonsterpakket aan. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer u handschoenen bij De Boer Dental koopt, kunt u profiteren van veel voordelen. Zo is het mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen, als u daarvoor de voorkeur heeft. Uiteraard kunnen wij de bestelling ook bij u bezorgen. Als u voor €175,00 of meer bestelt, betaalt u zelfs geen verzendkosten! Daarnaast hebben bestaande klanten de mogelijkheid om op rekening te bestellen en achteraf te betalen via een factuur. Kortom: handschoenen online kopen doet u eenvoudig bij De Boer Dental!

Klanttevredenheid

​Bij De Boer Dental vinden we klanttevredenheid heel belangrijk. Omdat wij de wegwerphandschoenen uitbrengen onder ons eigen label, staan wij garant voor kwaliteit. Bent u toch niet tevreden over de kwaliteit wegwerphandschoenen van De Boer Dental? Laat het ons dan weten. Wanneer u wegwerphandschoenen heeft besteld, heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd. Als u niet tevreden bent, kunt u de handschoenen binnen 14 dagen terugsturen. ​Klanten kunnen na hun bestelling een beoordeling over ons invullen. Op dit moment zijn de klanten erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op! We zullen er dan ook alles aan doen om dit niveau te handhaven en blijven ons voortdurend verbeteren. Een tevreden klant staat immers bij ons hoog in het vaandel. ​Heeft u toch een tip of suggestie ter verbetering? Neem dan contact met ons op of vul een beoordeling in via onze website.

​Vragen over handschoenen online kopen? Neem contact op!

Heeft u vragen over handschoenen online kopen of wilt u meer informatie over de dienstverlening van De Boer Dental? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag ter woord.


Pagina 1 van 3