Handschoenen kopen

Min: €0 Max: €75

Handschoenen kopen

​Werkt u bij een tandartsenpraktijk en wilt u ​handschoenen kopen? Neem dan een kijkje op de website van De Boer Dental. De Boer Dental is uw partner voor de aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur en de verkoop van hoogwaardige disposables. Handschoenen kopen doet u eenvoudig online bij De Boer Dental.

Handschoenen kopen bij De Boer Dental

​Bij De Boer Dental koopt u handschoenen eenvoudig online. De handschoenen die wij verkopen zijn wegwerphandschoenen, dit is wel zo hygiënisch als u bij een tandartsenpraktijk werkt. Wij hebben verschillende soorten handschoenen in ons assortiment, namelijk vinyl, nitril en latex handschoenen. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige handschoenen. Wij brengen de handschoenen namelijk onder ons eigen label uit. Al onze handschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming. Wilt u de handschoenen eerst uitproberen, voordat u ze aanschaft? Dat is mogelijk. U kunt gratis en geheel vrijblijvend een proefmonsterpakket aanvragen.

​Handschoenen kopen online

​Bij De Boer Dental koopt u de handschoenen online. Wij kunnen uw bestelling bij u bezorgen, maar u kunt uw bestelling ook bij ons afhalen. De keus is helemaal aan u. Tevens betaalt u geen verzendkosten wanneer u een bestelling heeft van €175,00 of meer. Is uw bestelling bezorgd, maar bent u toch niet helemaal tevreden? U mag 14 dagen nadenken over uw bestelling. Zo kunt u uitgebreid het product bekijken en ervaren of dit volledig naar wens is. Is het product toch niet naar wens, dan kunt u het retourneren.

Klanttevredenheid

​De Boer Dental hecht grote waarde klanttevredenheid. Wij doen er dan ook alles aan om de klanten tevreden te stellen. Nadat de bestelling is bezorgd of opgehaald, kunnen de klanten een beoordeling over ons invullen. Op dit moment worden wij beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen. Daar zijn wij erg trots op en we zullen er alles aan doen om op dit niveau te blijven werken! En u heeft nog een reden voor handschoenen kopen bij De Boer Dental.

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over De Boer Dental of over onze producten? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manier contact met ons opnemen. Zo kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. ​Wilt u bij ons langskomen om de producten te bekijken, mogelijkheden te bespreken of producten af te halen? Maak dan eerst even een afspraak met ons. Handschoenen kopen begint bij De Boer Dental!


Pagina 1 van 3