Wegwerphandschoenen voor elke beroepsgroep

Wegwerphandschoenen voor elke beroepsgroep koopt u voordelig online bij de Boer Dental.

Wegwerphandschoenen voor elke beroepsgroep

 

Het gebruik van disposable wegwerphandschoenen van latex, vinyl of nitril is binnen veel sectoren een verplicht persoonlijk beschermingsmiddel geworden. Door het gebruik van wegwerphandschoenen kunt u veilig en hygiënisch werken. Wij van de Boer Dental zijn ons bewust dat u als gebruiker een kwalitatieve goede handschoen nodig bent die afgestemd is op uw werkzaamheden. Om u te helpen om een juiste keuze te maken hebben wij van verschillende sectoren een overzicht gemaakt van de meest verkochte handschoen.

 

Nitril handschoenen kappers

Als kapper komt u in aanraking met chemische stoffen die verwerkt zitten in de producten waar u mee werkt. Wij raden u aan om gebruik te maken van een nitril handschoen, welke het best bestand is tegen vloeistoffen. De meest verkochte handschoen is de soft nitril handschoen zwart of de nitril handschoen zwart extra strong.

 

Nitril handschoenen manicure en pedicures

U heeft als pedicure of manicure een goed tastgevoel nodig tijdens uw werkzaamheden en een goede bescherming van uw handen. Wij adviseren om te kiezen voor soft nitril handschoenen, die wij aanbieden in vier verschillende kleuren. Deze handschoenen hebben een perfecte pasvorm, zodat u een goed gevoel in uw vingers houdt. Kijk bij ons assortiment soft nitril handschoenen.

 

Nitril handschoenen voedselindustrie

In de voedselindustrie is het verstandig om gebruik te maken van een nitril handschoen in de kleur blauw die voldoet aan de normeringen en haccp. Wij bieden twee soorten blauwe nitril handschoenen aan die hier geschikt voor zijn als u werk met voedsel etc. Namelijk de soft nitril handschoen blauw en de Nitril handschoen blauw extra strong.

 

Nitril handschoenen voor de zorg en wijkverpleging

Bent u werkzaam in de zorg, dat kunt u het beste nitril handschoenen gebruiken aangezien deze latex en poedervrij zijn. De handschoenen zijn sterk en bieden u de beste bescherming tijdens uw werkzaamheden. U kunt met lichaamsvocht, urine etc in aanraking komen en dan is het juist belangrijk dat u een handschoen draagt die goed beschermend is. U kunt een keuze maken uit onze soft nitril handschoenen assortiment.

 

Nitril handschoenen voor de kraamzorg

Bent u werkzaam in de kraamzorg, dan is het verstandig dat u latexvrije handschoenen gebruikt. U kunt dan het beste kiezen voor een soft nitril handschoen die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Misschien ook leuk om blauw en roze te combineren.

 

Nitril handschoenen agrarisch

In de agrarische sector worden vaak handschoenen gebruikt tijdens het melken. Wij verkopen melkershandschoenen in de kleur blauw het meeste in de nitril handschoen blauw extra strong variant. Deze handschoen is zeer sterk en voldoet zeker aan uw verwachtingen tijdens het gebruik.

 

Nitril handschoenen Tattoo

Tattoo handschoenen moeten latex en poedervrij zijn vinden wij van de Boer Dental. Daarom adviseren wij soft nitril handschoenen zwart of de zwarte nitril handschoen extra strong. Deze handschoenen voldoen aan de juiste normering en GGD. Veel klanten zijn zeer tevreden over de pasvorm en kwaliteit van deze tattoo handschoen.

 

Nitril handschoenen voor tandartsen

In bijna alle tandartspraktijken wordt er momenteel gebruik gemaakt van soft nitril handschoenen. U bent dagelijks in contact met patiënten en zoekt een sterke handschoen van nitril die uw handen optimaal beschermen. Wij adviseren de soft nitril handschoenen in diverse kleuren, deze zijn latex en poedervrij.

 

Nitril handschoenen voor de schoonmaak

Bent u werkzaam in de schoonmaak, dan hebben wij van de Boer Dental daar een zeer goed passende handschoen voor. De soft nitril handschoen kunt u gebruiken voor lichtere werkzaamheden en de nitril handschoen extra strong kunt u inzetten voor de zwaardere werkzaamheden.

 

Nitril handschoenen autoschadebedrijven

Nitril handschoen extra strong in de kleur blauw en zwart zijn de meest verkocht handschoen binnen deze sector. Aangezien u werkt met oplosmiddelen moet u een handschoen gebruiken die hier goed tegen bestand is, dan is de nitril handschoen de beste optie.