Vinyl handschoenen 2019

Vinyl handschoenen 2019

Vinyl handschoenen in 2019. Is het nog steed verstandig om vinyl handschoenen te kopen of is er een beter alternatief. Alles wat u moet weten over het gebruik van disposable handschoenen anno 2019.

Vinyl handschoenen gebruik in 2019

In 2019 zien wij een nog een stevige verkoop van disposable vinyl handschoenen. Door de opkomst van de nitril handschoenen zal de verkoop naar verwachting wel dalen de aankomende jaren. Prijstechnisch was en is vinyl nog steeds de goedkopere handschoen die vaak gebruikt wordt voor eenvoudige handelingen. De vniyl handschoen worden vaak aangeschaft omdat ze eenmalig en vaak niet lang gebruikt worden. De prijs is dan vaak een doorslag gevende factor. Bent u verstandig om nog steeds vinyl handschoenen te kopen a 2019?

U kunt best vinyl handschoenen gebruiken voor veel verschillende toepassingen. Mocht u handschoenen zoeken die medisch geschikt zijn, dan raden wij onze nitril handschoenen aan. Deze zijn net zoals vinyl handschoenen latex en poedervrij. De meest bekende handschoen is denk ik wel de latex handschoen, die ook steeds nog zeer in trek is. Door latexallergie en irritatie is het voor mensen die hier last van hebben, verstandiger om nitril handschoenen aan te schaffen. Het is ook voor 2019 van belang dat u het juiste advies krijgt welke handschoen waar geschikt voor is. U kunt bij de Boer Dental geheel vrijblijvend advies aanvragen, wij zullen u dan verder helpen met uw keuze. Uw handen zijn erg belangrijk en deze dienen dan ook goed beschermd te worden. Wij als importeur van disposable handschoenen hebben de kennis in huis en weten wat geschikt is voor uw werkzaamheden. 

Welke handschoen moet ik nu kiezen?

Gezien niet het hele grote prijsverschil raden wij aan om te kiezen voor nitril handschoenen. Deze zijn namelijk sterker en beiden een betere bescherming dan de vinyl en latex handschoenen. Voor extra zware omstandigheden bieden wij een nitril handschoen aan die extra sterk is. U kunt deze eenvoudig bestellen in de webshop. Mocht u verder nog vragen hebben over vinyl handschoenen, nitril handschoenen of latex handschoenen, dan staan wij klaar om u verder te helpen.

Koop ook in 2019 uw handschoenen veilig en vertrouwd bij de Boer Dental.