Nitril handschoenen zwart extra strong

Nitril handschoenen zwart extra strong

Nitril handschoenen zwart extra strong online kopen. wij bieden deze Nitril handschoen nu aan onder ons eigen merk en onze klanten zijn zeer tevreden over deze zeer sterke zwarte nitril handschoen.

Nitril handschoenen zwart extra strong.

Wij hebben enige tijd geleden deze nieuwe zwarte nitril handschoen toegevoegd aan ons assortiment en onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm van deze nitril handschoen. Wat is nu het verschil tussen de soft nitril handschoen en de extra strong variant. Het zijn beide nitril handschoenen, poeder en latexvrij en beide in de kleur zwart. Het verschil zit hem in het gewicht en de sterkte van de handschoen. De soft nitril handschoen is iets lichter in gewicht dan de extra strong variant. Als u werkzaamheden heeft die om een sterkere handschoen vragen, dan kunt u het beste de Nitril zwart extra strong variant kiezen. Onze nitril handschoenen worden door veel verschillende beroepsgroepen gebruikt en staan bekend om de goede constante kwaliteit en comfortabele pasvorm. Tevens zijn onze handschoenen goedgekeurd voor medisch gebruik en voldoen deze aan alle richtlijnen en ce keurmerken.

Nitril handschoenen zwart online kopen

u kunt in onze webshop eenvoudig een bestelling plaatsen van uw wegwerphandschoenen en betalen in een veilige omgeving. Wij willen dat u als klant tevreden bent over de handschoenen en geven dan ook garantie op de kwaliteit en pasvorm. Bent u niet tevreden over de kwaliteit, dan kunt u zonder kosten de handschoenen retourneren. Hiermee willen wij aangeven dat wij achter onze producten staan en uitsluiten kwalitatieve nitril handschoenen willen aanbieden. Wilt u een proefmonster aanvragen, dan is dit geen enkel probleem. U kunt via het contact formulier uw aanvraag indienen. Koop uw nitril handschoenen zwart voortaan bij de specialist, de Boer Dental.