Nitril handschoenen, Latex handschoenen en Vinyl handschoenen

Bij de Boer Dental bieden wij u een ruim assortiment wegwerphandschoenen. U kunt een keuze maken uit vinyl, latex of nitril handschoenen. De handschoenen staan garant voor een juiste bescherming van uw handen.

Wegwerphandschoenen: Nitril, Latex en Vinyl handschoenen

Bij De Boer Dental vindt u kwalitatief hoogwaardige wegwerphandschoenen van soft nitril, latex, vinyl of stretch vinyl. Omdat wij deze wegwerphandschoenen onder eigen label uitbrengen, staan wij garant voor de kwaliteit. Al onze wegwerphandschoenen zijn van gedegen materiaal, passend bij uw wens ten aanzien van draagcomfort, pasvorm, tastgevoel en optimale allergievrije bescherming.

Onze handschoenen kunnen toegepast worden in diverse branches. Eerst zelf proberen? Vraag dan nu uw proefmonsterpakket aan.

wegwerphandschoenen

De Boer Dental is dé specialist als het gaat om het leveren van en verkopen van diverse wegwerphandschoenen. Wij leveren diverse tandheelkundige apparatuur en houden ons bezig met de gezondheidszorg. Bij De Boer Dental vindt u kwalitatieve producten tegen een scherpe, eerlijke en betaalbare prijs. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en hebben kennis over onze apparatuur en producten. De producten en diensten van De Boer Dental kunnen in verschillende branches worden gebruikt. Bent u actief in een branche waarin wordt gewerkt met levensmiddelen, reinigingsmiddelen of desinfectiemiddelen? De Boer Dental heeft een groot assortiment van diverse producten die u kunnen helpen. Heeft u een eigen tandartspraktijk of bent u werkzaam in een tattooshop? De Boer Dental heeft verschillende klanten die in diverse beroepen of sectoren werkzaam zijn. Zo is De Boer Dental voor iedereen!  

 

​Waarom wegwerphandschoenen van De Boer Dental?

Wegwerphandschoenen van De Boer Dental zijn van hoge kwaliteit. Wij verkopen diverse handschoenen van verschillend materiaal. Zo bieden wij wegwerphandschoenen aan van soft nitril, latex, vinyl of stretch vinyl. Wij brengen onze handschoenen uit onder een eigen label. Zo kunnen wij onze hoge kwaliteit garanderen aan u. Elke handschoen van De Boer Dental is anders ten aanzien van pasvorm, draagcomfort en tastgevoel. Bovendien geven onze wegwerphandschoenen een optimale allergievrije bescherming. Wilt u bijvoorbeeld handschoenen in een wat grotere maat? De Boer Dental regelt het voor u. Weet u nog niet zeker wat voor handschoenen het beste voor uw beroep geschikt is? Vraag dan bij ons een proefmonster pakket aan. Zo kunt u zelf zien welke handschoenen het beste bij u passen. Bent u allergisch voor bijvoorbeeld latex? De latexvrije handschoenen van De Boer Dental bieden de beste bescherming als u allergisch bent voor latex. We hebben ze in diverse kleuren en maten.

 

Wegwerphandschoenen en méér

Elk materiaal van onze wegwerphandschoenen zijn anders. Soft nitril handschoenen zijn bijvoorbeeld sterker en bieden een betere weerstand voor bijvoorbeeld uw latex allergie dan vinyl handschoenen. Doordat wij werken met gratis proefmonters kunt u zelf de kwaliteit ervaren van onze handschoenen. De Boer Dental biedt daarnaast ook andere producten en diensten aan. Wij verkopen ook hoogwaardige disposables, mondmaskers, papieren handdoeken, sterilisatiezakjes en nog veel meer! Wilt u meer zien van ons gehele aanbod? Bekijk dan even de website. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van al onze producten en diensten. Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze wegwerphandschoenen of wilt u graag advies? Wij zijn bereikbaar via de telefoon en per e-mail. De Boer Dental helpt u graag verder.