Bezoekersjas

Min: €0 Max: €35

Bezoekersjas

​Bent u op zoek naar een ​bezoekersjas​ die u kunt gebruiken in uw tandartsenpraktijk? Dan bent u bij De Boer Dental aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten bezoekersjassen. Bij ons vindt u dus altijd de juiste bezoekersjas.

 

Bezoekersjas online kopen bij De Boer Dental

​Bezoekersjassen bieden bescherming tegen vervuiling en besmetting. Deze zijn ideaal als u een langdurige behandeling moet uitvoeren. De bezoekersjassen zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Zo weet u zeker dat er geen bacteriën worden overgedragen. U bestelt de bezoekersjas eenvoudig online in de webshop van De Boer Dental. Als u een bestelling plaatst van €175,00 of meer, betaalt u geen verzendkosten! U kunt dus ook in één keer meerdere bezoekersjassen bestellen en zo besparen op de verzendkosten. Komt u liever uw bestelling bij ons ophalen? Ook dat is mogelijk. Maak dan van tevoren wel even een afspraak. Bij ons vindt u dus altijd uw bezoekersjas.

 

Bezoekersjas en meer

U kunt bij De Boer Dental niet alleen terecht voor een bezoekersjas. Wij hebben ook nieuwe en gebruikte tandheelkundige apparatuur in ons assortiment. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan disposables, zoals mondmaskers, wegwerphandschoenen, plastics bekers en sterilisatie zakjes en -rollen. Deze producten kunt u ook allemaal online bestellen. Wij verkopen diverse verbruiksmaterialen van ons eigen merk FeatherDisposables. Dat wij onze eigen naam aan de producten verbinden, geeft aan dat wij volledig achter de kwaliteit van deze producten staan. Wij staan dan ook garantie voor de kwaliteit. Feather Disposables levert onder andere mondmaskers en beschermende kleding, zoals haarnetjes en schoenovertrekken.

 

​Klanttevredenheid

​​Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Heeft u een tip of suggestie hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Laat het ons weten. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en we zullen er alles aan doen om onszelf te verbeteren. Op dit moment zijn onze klanten erg tevreden. Wij worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op basis van 195 beoordelingen! Hier zijn wij erg trots op en we gaan ervoor zorgen dat we op dit niveau blijven werken. Na uw bestelling kunt ook een beoordeling over ons invullen. Dit stellen wij zeer op prijs!

 

​Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de producten van De Boer Dental of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.